icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

zuzik5891
22. jan 2021

@susanne08 ja som si myslela že to mne si písala o fb🤣🤣🤣😘...tie decembrovky ma zmiatli🤣🤣🤣🤣...ja som mala plánovanú sekciu na 8.12.2020...6.12. som mala ísť na príjem...cestou do pôrodnice/rodila som v porodnici vzdialenej 2 hodinky autom od nás/ som dostala kontrakcie...do pôrodnice sme došli okolo desiatej a o jedenástej už bol maličký akútnou sekciou na svete🙏🏻🙏🏻🍀❤ ...som šťastaná že sme to stihli...prebrala som sa s rúškom na tvári 😁...na fotke som vyzerala s rúškom podstatne lepšie 🤣🤣🤣🤣...

zuzu8511
27. jan 2021

@susanne08 áno som v decembrovkach 😃

zuzu8511
27. jan 2021

@zuzik5891 kde si nakoniec rodila?

zuzik5891
27. jan 2021

@zuzu8511 rodila som v Martine😍😍😍😍

weja07
29. jan 2021

@susanne08 ideme k dr Culbovej. Aj celý 1.Ivf cyklus sme chodili k nej. 🙏

veronikag1602
30. jan 2021

@naty139
@zuzik5891
@zuzu8511
a
@weja07
Ahojte baby poznali ste ma pod menom nika849 ale nedá sa mi tam dostať tak Vám píšem z nového😉 už dlho som sa odhodlavaala napísať ale stále nebolo kedy... Spolu sme bojovali podporovali sa❤️ a aj keď som sem neprispievala tak som často čítala co mate nove a tešila sa z každej z Vás.. Väčšina z nás to dotiahla do úspešného konca a niekto to dúfam že potiahne teraz však @weja07 🙏😉❤️🙏 všetky viete že mne prvý vklad skončil potratom v 5tt😪po tom som to tu zabalila zrušila účet a bolo... Tak vám to teraz idem v skratke dorozprávať Naš príbeh... Išla som na druhý vklad ktorý višiel chvála Bohu🙏 ale celé tehotenstvo som trpla 😞 samé špinenie, hematóny u gynekologičky som bola každý týždeň koli tomu a na pohotovosti ma už museli poznať tiež lebo sme tam vkuse behali... Každú poradňu som trpla či je všetko v poriadku ale nakoniec to dobre dopadlo a 24.4.2020 som sa stala najšťastnejším človekom na svete narodila sa nám Julinka ❤️síce som 9 dní prenášala ale pôrod bol potom mega rýchly...a krásny pre mňa... Tak teraz má naše šidlo už krásnych 9 mesiačikov a dáva nám zabrať riadne 😊 a tu Náš príbeh ale nekončí😁 jasné že sme už aj uvažovali že kedy pôjdeme do centra pre súrodenca ze keď bude mať mala aspoň 1,5roka možno 2 lebo veď problémy boli teraz... boh vie ci sa nejaký vklad podarí ešte atď... človek sa bojí... A nakoniec BUM týždeň pred Vianocami som zistila ze som tehotná PRIRODZENE!!! Neplanovali sme to... Bol to šok...veď ked Vám dvaja doktory povedia ze nikdy nebudete mať deti prirodzene tak načo nejaká ochrana 😁😁😁 A navyše som mala ešte len druhu MS po pôrode a aj to nepravidelnú 😁manžel ten bol hneď šťastný ja najskôr ze panika ako zvládnem 2 male deti 😞😁 A teraz ťahám pomaličky 12tt zatiaľ bez problemov 🙏🙏🙏a na toho drobčeka sa už teraz nesmierne teším ❤️ tak len toľko baby moje že zázraky sa dejú a fakt hlavne keď to človek najmenej čaká ❤️ako aj u zuzky ktorú neviem označiť lebo som si stále nezapamatala tie čisla a stále si ich aj tak mýlim ako na začiatku 😞😊😁

zuzik5891
30. jan 2021

@veronikag1602 asi myslíš mňa 🥰🥰🥰🥰...ja mám asi stále telo plné hormónov no čitam tvoj príbeh a zasa slzím😁🍀...Je úžasné že sa Vám to takto podarilo🥰...mám obrovskú radosť a prajem pohodové tehulkovanie❤
inak baby keď môžem byť taká úprimná tak zajtra má drobček 8 týždňov a my sme s priateľom ešte nesexovali...a keď si predstavím že môžem otehotnieť tak mám normálne strach...nikdy by som si nemyslela že sa budem báť že ostanem tehotná 🤣...ale aby ste to nepochopili zle...ja musím počkať 2 roky kôli tomu že som mala už druhú sekciu...no každopádne nikdy sa netreba vzdávať...poviete si že sa mi to hovorí ľahko...veď aj ja som bola skeptik...
Odkedy som otehotnela a pridala sa do skupinky decembroviek,pochopila som že takých zázrakov ako je náš maličký je omnoho viac...len o tom nie každá napíše a pritom je to tak veľké povzbudenie pre ostatné...a aj veronika je ďalší dôkaz🍀...všetkým čo ešte len čakáte na svoje dve čiarky,zo ❤ prajem nech to už netrvá dlho🍀🍀🍀

naty139
2. feb 2021

@veronikag1602 waaaaaaaau kiežby sme isli v tvojich šľapajách 🤩🤩🤩 nedávame si pozor a tajne dúfam, že to príroda nejak zariadi. Stále počúvam viac a viac príbehov o takýchto zazracnych tehotenstvách. ❤️❤️❤️
Veľmi by som chcela dať Maríne súrodenca ale bola moje jedine embrijko takze všetko by na čakalo odznova a zatiaľ sa na to necítim. Idem si ju užívať a možno sa podarí 🙏 a malým vekovým rozdielom by som sa vôbec netrápila. Časom sa to vyrovná a aj tak záleží od pováh deti. Niekedy aj väčší a možno ideálny vekový rozdiel neprinesie žiadne ovocie a zase naopak. Aj tak nie je nič krajšie ako dať dieťaťu súrodenca. Akurát včera sme boli na prechádzke a videla som dvoch chlapcov ako sa bobovali a ako im bolo dobre. Mama sa len prizerala. Krásne sa spolu vyhrali a nemusela vôbec zasahovať.
Ale ak to aj nevyjde navždy budem vďačná za našu M ❤️
A odkedy mám dcéru oveľa viac si vážim svoju mamu. Nie je to s tými deťmi vôbec ľahké 😅

zuzu8511
2. feb 2021

@veronikag1602 jeeej to je úžasné 👏👏 si ma normal e dojala to sú samé dobré správy.Ja som tajné dúfala ako
@naty139 že sa nám druhé podarí samo čo najskôr no nejak to nejde mám už svoj vek,tak si užívam Soničku.prajem ti nech je tvoje tehulkovanie jednoduchšie ako pri Julinke a nech všetko dopadne dobre 💓😘

kasiopea1986
7. feb 2021

Čauko, chcem sa prosím opýtať ci je tu niektorá z vas ktora absolvuje 1.IVF a ma aj po stimulácii len málo vajíčok? Ja som po pomaly 20 dňovej stimulácii decapeptylom a meryofertom.. No žiaľ mam nízke AMH len 0,26 a vyprodukovali sa mi asi 3 vajíčka, no len jedno rastie aj to veľmi pomaly, naposledy malo 1,1mm,zajtra mi povedia ci ho vlastne budú vedieť odsat a ci sa posuniem ďalej. Budem vďačná za každú radu alebo skúsenosť. Som sklamaná že dozrieva len 1 vajíčko, šanca je veľmi nízka.

zuzu8511
13. feb 2021

@kasiopea1986 ja som mala len 6 vajíčok a len jedno dozrievalo a už ma 14 mesiacov.a tiež to teda nevyzeralo ružovo dali mu deň navyše a spamätalo sa 😃 držím palce velmi

zuzu8511
10. mar 2021

@naty139
@veronikag1602 dievčatá tak aj ja sa pridávam do skupinky zázrakov 🥰🥰 môj manžel dostal darček na narodeniny Sonička mu ukázala že budeme mať bábo ❤️ zatiaľ sme len v 8 týždni no musela som sa s vami o túto radosť podeliť pretože verím ,že už bude všetko dobré.Neverila som ,že sa niekedy dočkám takéhoto prekvapenia a normálne som tomu neverila ale už máme aj fotecku a veľmi sa teším no aj bojím ako to zvládnem a či budem aj to druhé vedieť tak veľmi ľúbiť.no verím ,že to všetko bude dobré.tak dievčatá držím palce všetkým 🥰

veronikag1602
10. mar 2021

@zuzu8511 super❤️❤️❤️ teším sa spolu s tebou 😘😘tieto zázraky to je úplne neuveriteľne 🥰 držím palčeky nech to dobre dopadne🙏🙏🙏 mne toto tehotenstvo neskutočne ubieha ani neviem ako a už som 17tt 😊 (asi mi šibe ale už neviem koľky krát si čítam tvoj príspevok a straaaašne sa s tebou teším 💓💞❣️)

zuzik5891
10. mar 2021

@zuzu8511 bože to je tak krásna správa 🥰🥰🥰🥰...úplne mi to pripomenulo mňa keď som zistila že som tehotná a ešte pár dní predtým som písala tu na koníkovi že 2 IVF nám nevyšli a že sme v darcovskom programe...z celého ❤ ti prajem krásne a pohodové tehulkovanie a bublinke nech krásne rastie 🙏🍀❤

zuzu8511
11. mar 2021

@veronikag1602 ďakujem.pani ty si už 17 TT fakt to beží rýchlo.tak nech nám to pekne beží v zdraví ďalej ❤️

zuzu8511
11. mar 2021

@zuzik5891 ďakujem Zuzi ❤️

weja07
2. apr 2021

Ahojte kočky 🥰 tak my sme išli do 2.IVF a v stredu som mala odber. 30 folikov bolo, ale boli prázdne, tak chvalabohu zobrali 6 a aj sa oplodnili 🙏 teraz si každý druhý den voláme ako sa vyvíjajú 💪 poznáte to napätie 🙏🍀 v utorok je koniec kultivacie a ja sa uz neviem dočkať koľko bude bojovníkov 💪 keďže hneď po odbere som mala nábeh na ohss tak mi čerstvý transfer nehrozí, tak sa tešíme na ket ak bude co mrazit a budem v poriadku 🙏 držte palce, asi som tu zostala sama co nemám ešte detičky. Verím že to tentokrát vynde 💪🙏🍀 posielam Vam vsetkym silné objatie a veľa zdravíčka prajem 🙏 ozvite sa ako sa Vam darí. Pa

zuzik5891
2. apr 2021

@weja07 ahoj weji...30 folikov je poriadne číslo...nečudo že ti hrozil OHSS...ja som mala OHSS/mierne s bruchom ako v 7 mesiaci, mesiac po stimulke po KETe...doktori nechápali...tých krásnych 6 čo sa ti oplodnilo je skutočne super číslo...držím bublinkám všetkých dvadsať nech je z nich minimálne bábo +súrodenec 🙏🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻...alebo ak tak viac ❤🍀...teraz ti písať aby si sa dala do pohody je asi zbytočné...úplne živo si spomínam na to ako mi bolo zle keď mi mali volať z CAR ako sa bublinkám darí...ale tento rok má byť šťastným rokom, tak verím že bude aj pre teba😘...

naty139
5. apr 2021

@weja07 ahooooj ja som s OHSS skončila v nemocke a teda fakt nič príjemné. Najhoršie na celej mojej stimulke. Veľmi silno držím palce 🍀🍀🍀 a určite sa ozvi 🙏

weja07
7. apr 2021

Ahojte. Tak včera nám išlo do mraziačika 5 vhodných kuriatok 🙏🍀💞 sme veľmi šťastní 🙏😍💞🍀
Ale včera som bola na kontrole u ženského a ten sa zhrozil aké obrovské mam vaječníky 🥺😫že sa čuduje ze nelezim v nemocnici 😵 tak musím byť doma v kľude, počkáme na ms a uvidíme ako to bude so mnou vyzerať. Či budem môcť ísť na Ket 🙏 Bolesti mam mierne, všetko zvládam bez tabletky, tie som mala 2 dni po odbere minulý týždeň, inak som len naliata, nafúknuta. Tak sa šetrím aby som bola fit. Baby držte palce 👊
Vám sa ako darí? 🥰

zuzik5891
7. apr 2021

@weja07 to je krásna nádielka bubliniek🥰🥰...neboj...budeš fit...s ms sa ti aj vaječníky upokoja...len pi veľa tekutín a papaj bielkoviny...a ku vkladu ti želám aby si si po pár dňoch našla na teste diaľnicu 🙏🏻🍀🙏🏻🍀...hlavne sa teraz šetri 😘

zuzu8511
9. apr 2021

@weja07
To je krásne ciselko 👏👏 určite to budú tie správne a ket vám vyjde.velmi ti držím palce.ja verím na zázraky a ako dnes si spomínam ako som pred ket trpla či to tá naša jediná zmrzlinka zvládla.a už 16 mesiacov je s nami a zázrak v brušku ma už 12 týždňov.hlavne nech ti ohss prejde rýchlo a bez problémov si môžeš ísť pre správnu laskonku 🥰 veľmi veľmi verím ,že o chvíľku tu bude nádherný test ✊🍀

zuzu8511
22. apr 2021

@weja07 ahoj tak ako sa to darí? Prešlo to ohss ? Držím palce aby si si šla pre tú správnu zmrzlinku čo najskôr ✊🍀

weja07
22. apr 2021

@zuzu8511 ahojky 😘 áno prešlo ohss, vaječníky sa upravili do pôvodnej veľkosti a zajtra mam kontrolu pred Ket. Chcela som napísať do skupiny ale az zajtra ze kedy približne nam povedia ze bude ket, tak ale si ma predbehla 😄 ďakujem veľmi pekne 🍀💞

sassa15
22. apr 2021

@weja07 Aj ja ti velmi fandim, aj ked asi na mna uz nespominas. Nam sa dcerka vtedy podarila na prvy sup, a akurat cakame na ockovanie a potom ideme skusit z mrazacikov surodneca 🙂 . Velmi to drzim palce.

weja07
22. apr 2021

@sassa15 ďakujem veľmi pekne 🙏 veru nespomínam, prepac 🤷‍♀️ aj ja Tebe silno držím palce 🙏💗

zuzu8511
23. apr 2021

@weja07 tak silno držím palce ✊✊

weja07
24. apr 2021

Ahojte 🥰 tak my si o týždeň ideme pre náš Magnum 🥰🥰🥰 tak držte palce 🙏🍀

weja07
30. apr 2021

Ahojte. Dnes sme boli na Ket. Vložili mi náš Magnum 💞🙏🍀🎁💖👊 držkajte palce 🙏 ešte sa ozvem 🥰

naty139
1. máj 2021

@weja07 veľmi silno myslíme! 🍀🍀🍀 oddychuj, nestresuj sa a naplánujte si nejaký pekný výlet aby ste prišli trosku na iné myšlienky ❤️. My sme tak isli do Banky lásky v Banskej stiavnici. V ten deň negatívny test ale mali sme naozaj pekný deň a na druhý už čiarka. 🥰