icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

veronikag1602
1. júl 2021

@weja07
@zuzu8511
Ahojte tak ja po dnešnej poradni koncim 33tt 😊strašne to beží ten čas teraz 😊mala mi dáva zabrať mam sa šetriť ak nechcem rodiť skôr 😁a zatiaľ to je stále prekvapenie co to bude ❤️ a presne ako píšeš ty Zuzka tiež sa bojím ako to bude keď príde druhý drobček k nám 💞

weja07
1. júl 2021

@veronikag1602 wau tiež krásny tt 🙏❤️ tak sa šetri nech pekne vydržíš do termínu 😍🙏 prajem veľa zdravíčka a pohodové 🤰❤️

zuzu8511
8. júl 2021

@veronikag1602 fuuu tak to už je celkom náročné 33 tt v týchto horúčavách ,ale za chvíľku už máš prekvapenie v náručí 😍 len sa pekne šetrí a ešte to výdrž ✊ aj keď pre mňa osobne sa šetriť je taká smiešna fráza pri drobcoch 🤣 no každopádne sa tešme z toho čo máme a čo nás čaká 😍😍😍

weja07
8. júl 2021

Ahojte kočky 💕🍀❤️ zase ja 🤣 no chcem sa s Vami podeliť 🍀my sme dnes boli na privotrimestrialnom skríningu a naše milované bábätko vyzerá byt zdravé 🙏🙏 boli sme v Martine u pána MUDr. Grochala. Hneď sme sa objednali aj na ďalší morfologicky uzv v 20 tt a to nám vychádza na konci augusta. 🥰
Všetko nám krásne poukazoval, no naše bábätko je buď hamblivá alebo lenivý 🤣 takže som mala aj masáž bruška 😄 a aj tak musel pozerať zospodu 😘 Mali sme krásny zážitok s mužom a plakali sme od šťastia 🙏❤️🍀
Môj príbeh poznáte, takže presne viete ako sa cítim ❤️🍀 Ešte podľa sona je malinké o 2 dni väčšie, takže termín pôrodu sa zmenil zo 17.01.na 15.01 🙏 hlavne že sme zdravý 🙏🙏🙏🙏 moc moc dôležité 🍀 prajeme krásny horúci dnik 😘

zuzu8511
9. júl 2021

@weja07 to je krása 😃 držte sa aj naďalej nech je všetko v poriadku a ste zdraví obaja 🥰

mook
24. júl 2021

potrebujem fraxiparine surne

mook
24. júl 2021

potrebujem kupit fraxiparine

weja07
2. sep 2021

Ahojte kočky. Ozývam sa po dlhej dobre. Ale mám len dobré správy 🙏🙏tak Vás idem potešiť 🥰🥰🥰 dnešná poradňa =všetko v poriadku, princezna rastie 🙏❤️ všetko je ok 🙏 tak sa moc tešíme 🥰 cítim ju od 17 augusta, je to neopísateľny pocit 🍀❤️ máme polovicu 🤰 za sebou, tak už len dobojovať zdravo a úspešne do konca 🙏
Všetkých Vás srdečne pozdravujeme a prajeme veľa zdravíčka 🙏 ako sa darí Vám a Vašim dietkam? Cmuk 🥰😘❤️

naty139
4. sep 2021

@weja07 teším sa veľmi ❤️❤️❤️❤️ A už máte vybraté meno?

weja07
5. sep 2021

@naty139 ďakujeme ❤️ áno to máme hneď ako sme zatúžili po bábätku, tak mame 8 rokov vybraté pre dievča aj pre chlapca. 🥰

zuzik5891
7. sep 2021

@weja07 jeeej...tak teraz za polkou to už zletí neskutočne rýchlo a onedlho budeš mať maličkú pri sebe❤...rada si tu prečítam ako sa ti darí❤...prajem Vám obom veľa zdravíčka 🍀❤😘

weja07
7. sep 2021

@zuzik5891 dakujeme veľmi pekne ❤️❤️❤️❤️🙏

veronikag1602
10. sep 2021

@weja07
@naty139
@zuzik5891
@zuzu8511
Ahojte 😊 tak 27.8. k nam pribudol synček Matej (4160g a 53cm) ❤️ nato ze ma strasili predčasným pôrodom tak som ešte týždeň prenasala 😁 doktorka odhadovala malému 3600g 😁 bála som sa ako to bude Julka znášať ale je to super stará sa o bratčeka zo všetkým mi chce pomáhať 😊a co sa týka mňa tiež som sa bála ako to bude predsa bola Julka naše zlaticko ze ako to bude keď bude druhé bábätko ci človek nebude robiť rozdiely a poviem vám ze som najšťastnejší človek na svete ❤️ obe detičky zbožňujem a presne ako sa hovorí ze láska sa pri deťoch nedeli ale násobi ❤️🥰💞
Vsetkym Vám želám nech sa Vam darí ❤️a splni všetko po čom túžite 💞 ja som túžila po Julinke a bol mi dopriaty aj Matejko ❤️uvidíme do budúcna ci nám bude ešte nejaky drobček dopriaty😉 deti sú ten najkrajší dar 👶❤️

zuzu8511
12. sep 2021

@veronikag1602 jeeej to je krásna správa z celého srdca ti gratulujem a prajem len veľa zdravíčka a radosti 😍 a zároveň ti ďakujem mňa čaká 6.10 sekcia a tiež sa bojím či budem aj to druhé tak ľúbiť ako Sonku,keďže som neverila ,že by mohlo prísť tak si ma upokojila 🥰 zázraky sa dejú a detičky sú to najviac ja stále ďakujem Bohu za Sonicku a teším sa aj na Dianku.drzte sa zlatíčka 😍🥰

zuzik5891
16. sep 2021

@veronikag1602 to je krásna správa ❤❤❤❤...z celého srdca blahoželám a prajem Vám obom veľa,veľa zdravíčka...maličký nech je v živote len šťastný...veľká pravda že láska sa deťmi iba násobí ❤❤❤❤❤

zuzik5891
16. sep 2021

@zuzu8511 termín máš takpovediac za rohom🙏...prajem ti aby všetko dopadlo na výbornú 🍀❤...ja si myslím že každá žena ktorá už doma jedno dieťa má,sa obáva či aj druhé bude ľúbiť rovnako...tiež som to tak vnímala,ale poviem ti,keď mi doniesli po sekcii ten uzlíka ešte s mikulášskou čiapočkou na hlave 🥰 bola to láska na prvý pohľad ❤❤❤❤...drobec už mal 9 mesiacov a ja si večer pozerám videá z pôrodnice a nechápem ako ten čas rýchlo beží...

zuzu8511
18. sep 2021

@zuzik5891 ďakujem za podporu 🙂 áno už je to za rohom a ja sa začínam báť viac ako pri malej 🙈ale viem že všetko bude v poriadku.Ten čas strašne beží pri tých našich drobcoch ja tiež nechápem kedy Sonka tak vyrástla,že už rozpráva a hada sa so mnou 🤣🤣ale je to tá najťažšia a zároveň najkrajšia vec na svete.

zuzik5891
20. sep 2021

@zuzu8511 presne ako píšeš...byť mamou je úžasné...aj keď je deň akýkoľvek ťažký,stačí jeden úsmev od drobca a všetko je razom krajšie a ľahšie ❤❤❤❤

zuzu8511
11. okt 2021

@zuzik5891
@veronikag1602 tak dievčatá aj ja to už mám za sebou a 6.10 pribudla k Sonicke aj Dianka.strasne som sa bála čo to bude ale je to rovnaká láska na prvý pohľad ako pri Sonke 😍 a Soni je úplne úžasná k Dianke sa nikto nemôže ani priblížiť lebo hneď kričí ,že to je jej bábätko a že spinká 😍 stále ju pusinkuje a musím ju strážiť aby Dianke neublížila ,ale je úžasná ako ju už teraz veľmi ľúbi.dufam,že im to ostane navždy.obcas som unavená a snažím sa spraviť nám nejaký systém no každý deň je iný a ja sa každé ráno budím so šťastím a strachom čo nás čaká ale som najšťastnejšia žena na svete,že mi bolo dopriate ešte jedno dievčatko 😍 držte sa dievčatá

zuzik5891
18. okt 2021

@zuzu8511 to je krásne 😍😍...z celého ❤ blahoželám..maličkej prajem veľa zdravíčka a šťastíčka a nech ste stále rodinka taký šťastní ako teraz🍀❤

zuzu8511
27. okt 2021

@zuzik5891 ďakujem 🥰🍀

naty139
4. nov 2021

Joj baby mi skúšame asi od pôrodu a stále nič. Vkuse dúfam v zázrak ale neprichádza. Akosi sa mi do ivf nechce, ja som mala aj hyperstimulak žiadne embrijko nezostalo. Uvidíme čo čas prinesie 🍀🍀🍀

zuzu8511
8. nov 2021

@naty139 nezufaj možno to predsa príde ,,keď to budeš najmenej čakať.ja som ani nerátala ,že by mohlo prísť druhé a ani neviem ako 🙈 ja som už do druhého ivf už ísť nechcela bola som zmierená že bude Sonka sama.a ďakovala som Bohu aspoň za ňu a prišlo to samo.drzim ti silno palce aby si aj ty mala také šťastie ako ja a dočkala sa znovu dvoch čiarok ✊

weja07
14. nov 2021

Ahojte babule 🥰 ako sa Vám darí? Čo máte nového?
My sme po veľkom sone, bambuľka je zdravá 🙏💕🍀 doky povedal že veľká 🤭 ale má byť po kom 😆 aktuálne končím 31tt 🤰🙏💕 princezná má 1630g a ja +1,200g .Máme veľa plodovej vody,tak mi tam napísal že hrozí predčasný pôrod, tak mam oddychovať. 🤔
Urobíme všetko pre to,aby sme boli v poriadku a dobojovali úspešne, šťastne a hlavne zdravo do tp 11.01.22 🙏💕 pridávam foto nášho zázraku v brušku 💕 milujeme ju 🧡

evaachesa
14. nov 2021

@weja07 tá je krásna😍 veľmi silno držím palce a veľa zdravia celej rodinke 😊❤️🍀💕

weja07
14. nov 2021

@evaachesa ďakujeme veľmi pekne 🙏💕🧡😍🥰

zuzik5891
14. nov 2021

@weja07 tak toto je mega krásna fotka ❤❤❤❤❤...prajeme veľa zdravíčka a aby ste potiahli až do toho čarovného dátumu 🍀🍀🍀🍀

weja07
14. nov 2021

@zuzik5891 ďakujeme veľmi pekne 🙏❤️🥰🍀🧡

zuzu8511
15. nov 2021

@weja07
Ta fotka je fakt krásna a termín máte na moje narodky tak nech krásne vydrží v brušku 🍀 veľa zdravíčka a ešte dobrý zvyšok tehu zachvilku ste spolu 🥰

weja07
15. nov 2021

@zuzu8511 ďakujeme veľmi pekne 🙏💕😍🧡🍀