Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@zuzik5891 tak tak treba sa na to pozriet z tej druhej strany..kebyze ti ich vyberu skor a nedozrete, tak take ani neoplodnuju, cize cely ten proces by bol zbytocny ... len nech pekne rastu a zreju ked potrebuju na to viac casu tak treba byt trpezliva ... na to dobre sa oplati pockat 🙂

@zuzik5891 no to som nemala sajnu ale vygooglila som odpoved lekara v jednom fore: Výška endometria není dle mého názoru tak rozhodující, jako kvalita embryí. Transfer provádíme již od výšky endometria 6 mm a naopak odkládáme transfer při endometriu nad 12 mm.