icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

evaachesa
15. mar 2019

@zuzik5891 no to som nemala sajnu ale vygooglila som odpoved lekara v jednom fore: Výška endometria není dle mého názoru tak rozhodující, jako kvalita embryí. Transfer provádíme již od výšky endometria 6 mm a naopak odkládáme transfer při endometriu nad 12 mm.

zuzik5891
15. mar 2019

@evaachesa ja mám už dnes 10mm...😟

callisia
Autor odpoveď zmazal
callisia
Autor odpoveď zmazal
callisia
Autor odpoveď zmazal
zuzu8511
15. mar 2019

@callisia mne príde že tá dnešná je silnejšia či?

evaachesa
15. mar 2019

@callisia preco si nestastna? Ved ciarka silneje 🙂

callisia
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
15. mar 2019

@zuzik5891 a co ti k tomu povedal doktor? Mozno nenarastie uz o tolkoo. Ved v najhorsom pojdes na ket a aspon sa trochu sas dokopy od tych hormonov a nebude to uz tak stresujuce ;) hlavu hore, tolko uz pockas a ubehne to 🙂

callisia
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
15. mar 2019

@callisia lahni si, vyloz nohy a oddychuj, mysli pozitivne ;)

zuzu8511
15. mar 2019

@callisia možno sa to len neskôr ukáže ale neviem presne ako to je u nas.musis veriť ;)

zuzu8511
15. mar 2019

@callisia ale sú to hrozné nervy ja dúfam,že budem takto stresovať o dva týždne 😂😂

zuzu8511
15. mar 2019

@callisia a ty už spokojná budeš upokojovať mňa 🙂

callisia
Autor odpoveď zmazal
zuzu8511
15. mar 2019

@callisia to je :( niekedy si pripadám ako troška ,ale teraz mi dosť pomohlo ,že som si oddýchla a vklad ma čaká až teraz

zoja82
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
15. mar 2019

@callisia a nenarastie príliš za dva týždne ešte?

zuzik5891
15. mar 2019

@evaachesa dr povedal len výšku slyznice a koordinátorka to zapísala... nevravel k tomu vôbec nič...

evaachesa
15. mar 2019

@zuzik5891 dalsiu kontrolu mas v pondelok?

callisia
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
15. mar 2019

@evaachesa ďalšia je až v utorok...prekvapilo ma to lebo na kontrole mi dr vravel že kontrola bude v pondelok a poobede mi volali že až v utorok

evaachesa
15. mar 2019

@zuzik5891 no tak podla hormonov sa isto takto rozhodol, neboj nic 🙂 hlavne nech mas kvalitne vajicka

zuzik5891
15. mar 2019

@evaachesa áno.. začnem premýšľať tak ako píšeš 😊 ...ale vaječníky ma dnes celý deň pobolievajú...

evaachesa
15. mar 2019

@zuzik5891 tak tak treba sa na to pozriet z tej druhej strany..kebyze ti ich vyberu skor a nedozrete, tak take ani neoplodnuju, cize cely ten proces by bol zbytocny ... len nech pekne rastu a zreju ked potrebuju na to viac casu tak treba byt trpezliva ... na to dobre sa oplati pockat 🙂

zuzik5891
15. mar 2019

@evaachesa napísala si to úplne presne ..to len ja skrz tie hormonálne zmeny potrebujem podporu viac ako kedykoľvek predtým ❤️😘

zuzu8511
15. mar 2019

@zuzik5891 myslím ,že všetky tu hľadáme podporu 🙂 a každá z nás si tu prechádza tým istým takže sa chápeme 🙂

callisia
Autor odpoveď zmazal
zuzik5891
15. mar 2019

@callisia spomínaš si kedy si počas stimulácie začala cítiť vaječníky?... mňa pár dní len tlačili no dnes už pobolievajú...
viem že je to rôzne...ja mám amh 2,53... možno je na druhej strane aj lepšie že rastú pomalšie... horšie by bolo keby vajíčka rástli nejako splašene...

callisia
Autor odpoveď zmazal