Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
Takže vajíčok mám 25... najmenší má 5mm... také sú asi len 4....potom 10mm 6...12mm 8 a dve 18mm...vo štvrtok odber určite nie... najskôr cez víkend alebo budúci týždeň... endometrium 17mm
Myslím že už len kôli endometriu sa môžem z vkladom tento cyklus rozlúčiť 😢
@zuzik5891 ahoooj a tie velkosti maju byt ake cca? Mas ich dooost to je hlavne a este ked podrastu tak parada a budete mat dobru zasobu na mrazenie 🙂 a co ti na to endometrium povedal doktor? Neboj, mesiac zbehne ako voda .. viem ze si sklamana ze to nebude hned ale na to krasne sa oplati pockat 😊😍
Baby dnes som 17 DPT (dni po ET) a HCG zo vcerajsej krvi 2570 😊 vcera bolo aj sono, ale zatial vidiet iba gestacny a zltkovy vak, co je samozrejme v 5+2tt normalne 😊 na 13 DPT bol o HCG 918 a domace testy mi vychadzali uz od 5 DPT a krasne stupali po predlzenej kultivacii. Drzim palceky aj Vam ❤️
@busybumblebee krásne ti to rastie...zo ❤️ ti to prajem ... držkajte sa obaja 😘
@daniela2707 budem na teba myslieť...potom napíš ako si dopadla...🙏✊✊
tak včera som bola na OPU, tak 8 vajíčok bolo a dnes mi prišiel mail, máme 7 embríí. tak to sú nervy, nech sa len pekne delia a v sobotu nech mám vklad.🙏
Ahojte dievčatá, bohužiaľ krv tiež nič neukázala. Ešte mi ju pre istotu skontroluje vo štvrtok, ale podľa mna sa nič nezmení. Hodnotu neviem akú mi povedal🤦🏽♀️ Neviete kedy sa môže ísť na ďalšie IVF? Keďže mraziačikov tiež nemáme..
@zuzik5891 áno celkom ich bolo 8🙂 moje životné čislo🙂)) že všetkých 8 bolo vhodných na oplodnenie. mali sme ICSI a MACS kvôli spermiogramu nám odporučil. PK máme a dali sme aj ten asistovaný hatching, tých 200,- EUR hore dole už. ďakujem vidím, že máš 25 kusov🙂 tak sa možno v sobotu uvidíme🙂 a vy máte aké metódy v pláne? a aké máš AMH, keď máš toľko vajíčok?
@susanne08 ja sa s tou stimulkou dosť trápim lebo vajíčka mi rastú pomalšie ako by mali a zasa endometrium mám už teraz na 12dc 17mm...
Amh mám 2,58 a po pohovore s embryologiológom sme sa dohodli na PICSI, MACS, PK a GERI inkubátor... máme morfológiu 1,8% a fragmentáciu až 52%...
A o koľkej zvyknú robiť OPU?...
Teraz čakám na telefonát z centra a stále nič... hádam na mňa nezabudli
@zuzik5891 Ďakujem🙂 Očakávam, že mi budú môcť pomôcť. Ešte som v žiadnom centre nebola, mám už 41 rokov a 10 ročného syna.....Len s priateľom by sme chceli ešte jedno spoločné dieťa. Vždy som chcela mať dve detičky, ale s predchádzajúcim partnerom to nebolo možné...Vzhľadom na môj vek, nemám už veľa času, i keď AMH mám dobré na svoj vek. Podľa mňa mám nepravidelnú ovuláciu...Dúfam, že lekári nastavia dobrú liečbu. Pokúšame sa cca pol roka, ale ženy po 35 rokoch majú vyhľadať centrum skôr, ako mladšie.
@daniela2707 ty máš podobný príbeh ako ja...len ja mám 34 tento rok a 12 ročného syna...s bývalým manželom dieťa možné nebolo a s terajším to už riešime dlho...
@zuzik5891 Jee, tedáá. A prvého si mala normálne, či umelo ? Ešte si mladučká!!!! Hlavu hore. Máš ešte kopeeec času.
@zuzik5891 ja ani neviem koľko má byť endometrium ideál. ani mi nehovoril iba, že ju mám dozadu. OPU v Brne som mala byť o 7:15 ale čakala som asi do 7:40 okolo 11:00 už sme mali všetko vyplatené poučená som bola a išli sme na obed. tak pekné AMH máš, ja mám 1,62 a muž má astenoteratoozoospermia,naposledy mal motilita už 30 % a patologia mal 97% .
@daniela2707 no prvý syn bol po dlhšej dobe ale s iným partnerom...s terajším veľmi túžime mať spoločné bábo a tak nejako skompletizovať rodinku 😊...no ja síce čas mám no priateľová 52% fragmentácia nám toľko času nenecháva...
@daniela2707
@susanne08
@evaachesa
@busybumblebee
@callisia
@susangha baby...volali mi z centrá... OPU mám vo štvrtok... nemôžem uveriť...o siedmej pichnem fraxiparin...o deviatej Gonal...zajtra len fraxiparin a vo štvrtok sa ide na to ...nemohla som uveriť... doktora som sa dnes pýtala či bude OPU vo štvrtok a on že nie že najskôr cez víkend alebo budúci týždeň...o to väčší šok je to pre mňa ... koordinátorka mi vravela že aj dr.bol prekvapený že hladiny hormónov mám už také že je vhodné spraviť odber...🙏

@evaachesa ahoj... dám vedieť... určite... neviem či vôbec zaspím...