Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@daniela2707
@123elenita
@sassa15
@busybumblebee
@zuzu8511
@evaachesa
@naty139
@susanne08
@dominika3101
@callisia
@susangha baby...som po... bola som tam trištvrte hodiny...mali problém s tým pravým vaječníkom... odobrali mi 14 folikulov a z toho 9 obsahuje vajíčka...som šťastná skutočne... robili ma dvaja lekári... trošku ma bolí ten pravý vaječník aké dá sa
Takže ak budú embryjká vklad sa odkladá o mesiac kôli sliznici 😟
Dievčatá, všetkým vám držím palce pred odberom a aj pred vkladom. Ja som predtým mala z ivf strašný strach, ale nakoniec som rada že sme do toho isli a vôbec to nebolo zle, dokonca som pocas pichania injekcii aj kilo schudla, tak som sa citila lepsie ako inokedy 🙂 aj opu bolo v pohode, nic ma nejako extra nebolelo. Dnes na 14dpt mi opakovane potvrdili pozitivnu krv, tak sa mozem uz trošku tesit, aj ked sono bude až o 3tyzdne.
@zuzik5891 tak som rada. Dobra sprava, drz sa🙂
@zuzik5891 krásne čísielko, držím palčeky nech to ide aj naďalej takto dobre 😚
@zuzu8511
@evaachesa
@susangha
@daniela2707
@sassa15
@dominika3101 ďakujem baby... konečne som doma...len to brucho keby tak nebolelo 😟... už začínam konečne piť...s i neverím že mi to tak chýbalo ☺️... viem že ten odklad mi dobre padne ale viete...v kútiku duše som stále verila že nebudem musieť na vklad čakať...teraz je dôležité aby sa drobci pekne delili 🙏...inak ďalej pijem tie 4 litre?...
@weja07 začínam tuto sobotu s duphastonom a ďalšiu sobotu s decapeptylom....a ty? Spolubojovníčky, ja sa snažím myslieť pozitívne....prečítala som si tu mnoho príbehov a diskusii a vždy som si preklikala na danú ženu či už má bábätko....skoro vždy mali, tak isto v okoli nemám nikoho komu by sa za cely život nepodarilo mat dieťa ak si skutočne išli za svojim a dali so toho všetko....sme silne, práve preto je to skôr na našich pleciach a ja viem, že nech už mi uštedrí život ešte hocijaké prekážky tak to nevzdám! Pôjdem si za svojou túžbou až kým sa bude fyziologicky dať....zmenila som životosprávu, cvičím mojzisku, chodím na nápravu kostrče a mobilizácie, užívam čínsku medicínu a chodím aj na akupunktúru a jem vitaminy....je toho veľa, a uspokojuje má pocit, že naozaj robím maximum....dúfam, že mi to pomôže aby som nemala výčitky že som niečo ešte mohla urobiť inak...držím všetkým veľmi silno palce
@naty139 držím ti palce. Máš pravdu, my zeny sme bojovníčky!

@zuzik5891 drziiiim palce 🙏💗