icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

busybumblebee
25. mar 2019

Ahojte 😊 dnes som bola u svojho gynekologa, som 6+1tt podla poslednej ms a hlasim, ze nam bije srdiecko ❤️❤️❤️ som velmi stastna, je to krasny pocit 😊 este ma caka posledna navsteva centra v piatok 😊 vsetkym Vam, ktore este cakate, z celeho srdca prajem, aby ste coskoro aj vy zazili tento moment 😊

naty139
25. mar 2019

@busybumblebee božeeeee 😍😍😍 dúfam, že sám k tebe všetky pridáme...aký ste mali problém? Prepáč, ak si to tu už písala...už mám v tom mišmaš

zoja82
25. mar 2019

@busybumblebee to musi byt krasny pocit, gratulujem. Ku gynekologovi si isla na vlastnu ziadost? Lebo v centre mna dali az na 7tt+5d

zuzik5891
25. mar 2019

@busybumblebee zo ❤️ blahoželám... určite je to krásny pocit... prajem príjemné tehulkovanie 🍀😘

zuzu8511
25. mar 2019

@busybumblebee krása blahoželám veľa zdravíčka a užívaj si 🙂 hádam aj my tu popridavame za chvíľku fotecky 🙂

busybumblebee
25. mar 2019

@naty139 ❤️ drzim palceky, verim ze ano 😊 jedine vysetrenie ktore vyslo trosku pod normu bol spermiogram, inak sme obaja zdravi, len sa nam rok a pol nedarilo 😊

@zoja82 dakujeme krasne ❤️ ku gyn som isla preto, lebo ked spravili v CAR chybu pri mojom prvom odbere krvi, ktori bol podla nich nulovy, tak som ho kontaktovala a povedal mi, aby som priala 😊 inak by som isla ku svojmu gyn az po navsteve centra, so ktoreho idem tento piatok, ked buden 6+5tt. Drzim palce 😘

@zuzik5891 dakujeme velmi pekne ❤️ nadherny, drzim palceky 😘

@zuzu8511 dakujem ❤️ budem sa tesit, ked uvidim postupne aj vase bublinky, vela stastia 😘

zuzu8511
25. mar 2019

@busybumblebee dakujeme

daniela2707
25. mar 2019

@busybumblebee blahozelam🙂

busybumblebee
25. mar 2019

@daniela2707 dakujem krasne ❤️

evaachesa
25. mar 2019

@busybumblebee blahozelam 🙂

busybumblebee
25. mar 2019

@evaachesa dakujem ❤️

daniela2022
25. mar 2019

@busybumblebee gratulujem. Ja mam síce silnú endometrioza ale vy ste takou našou nádejou že sa to dá a všetky to zvládneme 💞 veľa zdravíčka hlavne prajem

zuzik5891
26. mar 2019

Baby...volala som do labáku... takže zatiaľ sa nič nemrazí...poobede mi bude volať či to jedno najsilnejšie je už vhodné na mrazenie a ďalšie dva ostávajú do zajtra...jedno z tých dvoch zajtra môže dôjsť do štádia blastocysty a to druhé malinké sa uvidí...ale zatiaľ sú všetky tri ešte malinké... prečo to ide všetko tak pomaly 😞

daniela2022
26. mar 2019

@zuzik5891 Zuzka aspoň jedno to dá uvidís len musíš veriť. Nepýtala si sa co v takom prípade ci sa nedá nejak tomu pomôcť?

zuzik5891
26. mar 2019

@daniela2022 všetky sú v GERI inkubátore... musíme len čakať ako sa popasujú...ale toto čakanie je úplne nekonečné

zuzu8511
26. mar 2019

@zuzik5891 to čakanie je najhoršie to máš pravdu.a to čakanie je stále, ja tiež čakám na zajtra ráno či môžem ísť na vklad alebo nie.a potom budeme čakať na výsledok ,potom na to kedy budeme mať za sebou prvý trimester a potom už na mrnuska 🙂

zuzik5891
26. mar 2019

@zuzu8511 veľmi túžim po tom aby sme už aj my boli v tom sladkom očakávaní 🙏

zuzu8511
26. mar 2019

@zuzik5891 to áno ja som si povedala,že ak to zajtra vyjde tak sa budem jednoducho tešiť a budem sa snažiť nemyslieť na to ,že by to nemalo vyjsť.to neustále čakanie na už vyčerpáva a stále rozmýšľam čo ak to nevyjde a stále má niečo prekvapí čo necakam.takze ak zajtra pôjdem na Ivf tak budem tehotná a hotovo 🙂 iná možnosť nieje 🙂

zuzik5891
26. mar 2019

@zuzu8511 takýto prístup sa mi veľmi páči...zajtra čakám len samé dobré správy ❤️

evaachesa
26. mar 2019

@zuzik5891 verim tomu ze vsetky 3 pekne zabojuju a ket bude uspesny 😊😍

susangha
26. mar 2019

Ahojte baby... tak stalo sa to, čo som nečakala 🙂 namiesto kyretu sa bábo v gestačnom vaku objavilo 🙂 minulý týždeň plač a tento týždeň radosť... 7tt+4d a má cez 9mm a tlče mu aj srdiečko 🙂 Takže veľké prekvapenie 🙂 Už len dúfať, nech to tak aj vydrží... Držím Vám babeny všetkým palce... nech sa aj vám zadarí hneď na prvý pokus 🙂

sassa15
26. mar 2019

@susangha Gratulujeeem 🙂 . Ja som ti taaaak strasne drzala palce, tesim sa velmi, velmi, velmi 🎉! Inac ja som bola vcera na kontrole, to som mala tiez 7+4 a velkost 9,3 mm 🙂 . Tak sme narovnako

susangha
26. mar 2019

@sassa15 akurát som ti šla písať správu :D Ďakujem veľmi pekne... neskutočne som sa potešila... rozrevala som sa tam jak malé decko... normálne to nešlo zastaviť... :D už teraz viem, že to dieťa bude po mne... nezbedné... skrývalo sa pekne :D

evaachesa
26. mar 2019

@susangha waau, ze kinder surprise doslova 😀 blahozelaaaam a nech pekne rastie a vsetko uz ide ako po masle 🙂

busybumblebee
26. mar 2019

@zuzu8511 @zuzik5891 baby ahojte, votriem da Vam do debaty, len by som Vas rada podporila a napisala, ze tento pristup je ten spravny 😊 ja som od vkladu nastavila na 100% pozitivne myslienie, brala som to uz vtedy tak, ze to proste vyjde a ono to naozaj vyslo. Este v case kedy som si ani jeden test neurobila som ju nazyvala moja bublinka a teraz je skutocna ❤️ vela sil a pozitivneho myslienia posielam 😊

busybumblebee
26. mar 2019

@daniela2022 dakujem krasne ❤️ a tebe zelam vela stasticka 😊

busybumblebee
26. mar 2019

@susangha gratulujem 😊❤️

susangha
26. mar 2019

@evaachesa ano doslova surprise :D :D :D ďakujem

susangha
26. mar 2019

@busybumblebee napodobne :D

sassa15
26. mar 2019

@susangha klobuk dole...musela si mat tazky tyzden. Ale hlavna vec ze vsetko dobre dopadlo. Hehe, fakt nezbedne...neskor jej/jemu to mozes podozpravat ake nervy robil/a maminke uz ako par tyzdnevo embryo 😆