Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@busybumblebee božeeeee 😍😍😍 dúfam, že sám k tebe všetky pridáme...aký ste mali problém? Prepáč, ak si to tu už písala...už mám v tom mišmaš
@busybumblebee to musi byt krasny pocit, gratulujem. Ku gynekologovi si isla na vlastnu ziadost? Lebo v centre mna dali az na 7tt+5d
@busybumblebee zo ❤️ blahoželám... určite je to krásny pocit... prajem príjemné tehulkovanie 🍀😘
@busybumblebee krása blahoželám veľa zdravíčka a užívaj si 🙂 hádam aj my tu popridavame za chvíľku fotecky 🙂
@naty139 ❤️ drzim palceky, verim ze ano 😊 jedine vysetrenie ktore vyslo trosku pod normu bol spermiogram, inak sme obaja zdravi, len sa nam rok a pol nedarilo 😊
@zoja82 dakujeme krasne ❤️ ku gyn som isla preto, lebo ked spravili v CAR chybu pri mojom prvom odbere krvi, ktori bol podla nich nulovy, tak som ho kontaktovala a povedal mi, aby som priala 😊 inak by som isla ku svojmu gyn az po navsteve centra, so ktoreho idem tento piatok, ked buden 6+5tt. Drzim palce 😘
@zuzik5891 dakujeme velmi pekne ❤️ nadherny, drzim palceky 😘
@zuzu8511 dakujem ❤️ budem sa tesit, ked uvidim postupne aj vase bublinky, vela stastia 😘
@busybumblebee dakujeme
@busybumblebee blahozelam🙂
@daniela2707 dakujem krasne ❤️
@busybumblebee blahozelam 🙂
@evaachesa dakujem ❤️
@busybumblebee gratulujem. Ja mam síce silnú endometrioza ale vy ste takou našou nádejou že sa to dá a všetky to zvládneme 💞 veľa zdravíčka hlavne prajem
Baby...volala som do labáku... takže zatiaľ sa nič nemrazí...poobede mi bude volať či to jedno najsilnejšie je už vhodné na mrazenie a ďalšie dva ostávajú do zajtra...jedno z tých dvoch zajtra môže dôjsť do štádia blastocysty a to druhé malinké sa uvidí...ale zatiaľ sú všetky tri ešte malinké... prečo to ide všetko tak pomaly 😞
@zuzik5891 Zuzka aspoň jedno to dá uvidís len musíš veriť. Nepýtala si sa co v takom prípade ci sa nedá nejak tomu pomôcť?
@daniela2022 všetky sú v GERI inkubátore... musíme len čakať ako sa popasujú...ale toto čakanie je úplne nekonečné
@zuzik5891 to áno ja som si povedala,že ak to zajtra vyjde tak sa budem jednoducho tešiť a budem sa snažiť nemyslieť na to ,že by to nemalo vyjsť.to neustále čakanie na už vyčerpáva a stále rozmýšľam čo ak to nevyjde a stále má niečo prekvapí čo necakam.takze ak zajtra pôjdem na Ivf tak budem tehotná a hotovo 🙂 iná možnosť nieje 🙂
Ahojte baby... tak stalo sa to, čo som nečakala 🙂 namiesto kyretu sa bábo v gestačnom vaku objavilo 🙂 minulý týždeň plač a tento týždeň radosť... 7tt+4d a má cez 9mm a tlče mu aj srdiečko 🙂 Takže veľké prekvapenie 🙂 Už len dúfať, nech to tak aj vydrží... Držím Vám babeny všetkým palce... nech sa aj vám zadarí hneď na prvý pokus 🙂
@zuzu8511 @zuzik5891 baby ahojte, votriem da Vam do debaty, len by som Vas rada podporila a napisala, ze tento pristup je ten spravny 😊 ja som od vkladu nastavila na 100% pozitivne myslienie, brala som to uz vtedy tak, ze to proste vyjde a ono to naozaj vyslo. Este v case kedy som si ani jeden test neurobila som ju nazyvala moja bublinka a teraz je skutocna ❤️ vela sil a pozitivneho myslienia posielam 😊
@daniela2022 dakujem krasne ❤️ a tebe zelam vela stasticka 😊
@susangha gratulujem 😊❤️
@busybumblebee napodobne :D

Ahojte 😊 dnes som bola u svojho gynekologa, som 6+1tt podla poslednej ms a hlasim, ze nam bije srdiecko ❤️❤️❤️ som velmi stastna, je to krasny pocit 😊 este ma caka posledna navsteva centra v piatok 😊 vsetkym Vam, ktore este cakate, z celeho srdca prajem, aby ste coskoro aj vy zazili tento moment 😊