Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
Ahojte baby, trosku som sa tu neukazalo lebo som sa snazjla si uzit cas medzi a kvazi normalny rezim. Trosku som si pocestovala kukla Krakow a Bansku Stiavnicu a od dnes zase ideme na to. Zacinam vklady a v nedelu KET. Prisla nam aj genetika uz a vsetky 3 su ok co sme dali testovat a dokonca viem ze tam mame 2 chlapcov a 1 dievca, sranda tato veda 😎 ako sa mate a v ktorom stadiu sa uz nachadzate? Myslim ma vas stale a drzim palce aj ked som tu trosku nebola 😊😘
@lostris151 dnes som na teba myslela kedy idete zasa na to😘...tak už sa ti to kráti...to je super... silno presilno držím palce ✊✊🍀❤️🙏...ja som prešla stimulku... OPU a máme dve zamrazené embryjká 🙏...som za ne vďačná...fakt... tá predĺžená kultivácia bola pre mňa horor...to čakanie 😟...ET mi zrušili kôli 17mm sliznici tak teraz čakám na ms...keby tak chcela prísť skôr nech si po drobčeka môžeme ísť čo najskôr...❤️🙏👶
@zuzik5891 jeej super vsak tie dve su super uspech, viem to cakanie je otras ale verim ze sa ti to podari ❤ ako si zvladla OPU? Mne sa to naozaj krati uz aj letenku mam 9.4 odlietam tak mozno uz aj budem vediet ze co a ako to budem 9 dni po a naposledy sa mi po 8 dnoch spustil ms. Snad mi to cakanie trosku lepsie ubehne lebo sestricka pride s jej krpcom tak mi budu robit spolocnost 🙂 sa uz tesim a nebudem aspon mat cas premyslat. Len potom tych 14 hod v lietadle 😳
@lostris151 zvládneš to úplne v pohode... uvidíš 🙏... OPU som zvládla...len poňom som mala dosť bolesti keďže mám po cisárskom jeden vaječník prišitý vyššie... jeden lekár mi robil punkciu a druhý mi cez brucho tlačil vaječník smerom dole aby sa z neho dali odsať foliky...potom mierny OHSS...ale zvládla som to so 4,5l vody a proteínovými nápojmi ☺️...neviem kedy mám teraz očakávať ms...ako zvykne chodiť po takej stimulke...no už 3 dní ma neskutočne bolia prsia...ani dotknúť sa ich nemôžem...a ráno som až predýchavala taká to bola ostrá bolesť...
Pred stimulkou som sa na ms tešila tak ako nikdy...a teraz sa teším ešte oveľa viac 😘🙏
@lostris151 ahoj.vitaj späť.je fajn ,že si vypla hlavu a teraz to už pôjde 🙂 ja som si včera bola po zmrzlinku a neskutočne sa z toho teším.manzel si zo mňa uťahuje ,že už teraz som tehu a mám chute tak nakúpil domov kadečo a stále má niečím kŕmi 🙂 dúfam, že má ta radosť neprejde. 🙂
@lostris151 Ahoj 😊 ja mam za sebou prve v zivote a zaroven uspesne IVF. Odobrali mi 12 vajicok, z ktorych sa 11 oplodnilo. 1 mi vlozili v stadiu blastocysty este 2.3. a dnes sme s mojou bublinkou v 6+4tt ❤️ srdiecko sme na ultrazvuku videli 6+1tt a bol to krasny pocit. Presla som si pri prvom odbere krvi scenou ako z filmu, nakolko mi z CAR volali, ze to je negativne, nulove a nie je sanca, aby to na 14. den po ET bolo pozitivne. Ja som ale pocuvala moje telo a na druhy odber aj tak sla a moje pocity sa potvrdili - krvny test pozitivny. Pri prvom teste spravili chybu v labaku. Ale najdolezitejsie je, ze vsetko dopadlo najlepsie ako mohlo 😊 zajtra nas caka posledna navsteva centra. Tebe drzim silno palceky ❤️
@busybumblebee a aké ste mali vy problémy? To je naozaj ako z filmu! Neviem si predstaviť čo muselo prežívať to druhé dievča (ak to s niekym zamenili)
@zuzik5891 No vidíš zachviľu budete riešiť vklad 🥰
Baby dnes som 7 deň stimulácie. Bola som na predoperacne trosku mi skúšal brucho a odvtedy mi je dosť ťažko. Boli ma spodok. Je pravda ze to už mám 3 dní ale len ráno potom to prejde ale dnes od poobedia cítim tlaky dole. Bojím sa ohss. Nemáte niektorá z vás také skúsenosti?
@lostris151 kludne napis ak sa budes chciet vykecat...ja som po stimulke...po jednom neuspesnom ket... buduci mesiac druhy pokus ❤
Baby...stimulka je nic....ta najhorsia cast este len pride....to cakanie po transfere jecovela ovela horsie ako tie injekcie...teda aspon podla mna...tak si uzivajte stimulku...lebo cakanie po transfere je pre mna milionkrat horsieeee...myslim na vas vsetky baby moje ❤❤❤❤❤❤❤
@lapaloma1987 a v akom stadiu cakabia sa nachadzas? 🙂 tiez drzim palce
@evaachesa ja na 14 den po odbere mala potvrdene tehotenstvo...na 22 den mi aj fotku vytlacili....na dalsi den som zacala hrozne krvacat a zial potratila som...teraz som v stadiu cakania na ms a ideme na druhy pokus.... akurat som muzovi hovorila,ze bolest duse je ovela horsia ako bolest fyzicka.... tak sa davam dokopy aby som zvladla druhy transfer...aj ked uz teraz viem,ze na ten prvy nikdy nezabudnem ❤

@zuzik5891 tak ja už mám vklad za sebou dali nám A-B blastocystu ktorá sa krásne pozbierala.tak dúfam,že všetko bude fajn a od dnes sa začínam tešiť na nášho mrnouska 🙂