Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@zuzik5891 urcite to bude ok, ja som vobec nemala kontrolu len pondelok sono a nedelu transfer. Ja dnes zase mam terno po vcerajsom pozitivnom dni. Normalne vcera som bola ok nic mi nebolo citila som sa fajn sla som spat... dnes letim akurat uz sedim v lietadle pred odletom. Dnes rano sa zobudim postavim zacalo ma tocit, asi mam vertigo, uplne mi bolo zle z toho na vracanie napinalo ma, este aj prehnalo ma tak neviem zase som taka zneistena... ledva som dosla na letisko len v polohe lezmo zvladam, ale chodit po letiskach ako nedam, tak som sa na to vybodla a vozickujem, dala som si specialnu asistenciu a ledva som cez kontrolu presla par krokov bez toho aby som dala drzku. Takze nadhera proste toto mi trebalo, ale aspon ze sa dala vybavit ta asistencia inal meviem co by som robila. Bodocka moja asi nebude rada lietat ale uz som jej dohovorila... drzte mi place
@daniela2022 aj ja som to tak mala, tiež podla apky ked som mala "dostať" menzes, a ešte k tomu ten progesteron čo si dávam 4 ráno a 4 večer.potom zase nič, tak som mala haluze už🙈 ale tak potom som sa ukľudnila ked mi vyšli //. inak keď nemáš dobrý pocit z gynekológa tak ho zmeň, ja som tiež zmenila, lebo keď som potratila tak mi ani papierik k hematologičke nechcel dať debil, ako keby to on platil😈 mám nového a ten ma hneď bez pýtania poslal k hematologičke a to som sa ho chcela spýtať na vyšetrenie a už mi pichal výmenný lístok do ruky. platím viac ako inde, ale som spokojná. až okolo obeda mám volať a potom dať info do Brna čo ďalej.
@e1i gratulujem, to neni duch :D al chces vidiet ducha kukni na moj to je taky tien ducha :D
@lostris151 no mojka...keď som otehotnela prirodzene mala som podobné pocity...to ti len drobček oznamuje že sa teší že je s tebou a ide sa zoznámiť s tatinkom ❤️...kedy približne už budeš doma?...to bude skvelý pocit ... konečne si oddýchneš...budem na teba myslieť nech cestu zvládneš bez akýchkoľvek ťažkostí 🙏🍀
@zuzu8511 tfuj tfuj! Veľa šťastia! Určite to vyšlo🍀☺️
@e1i 😍😍Gratulujeeeeeeem!
babyyyy tam mám HCG 3152🙂 že za dva týždne mám ísť na ultrazvuk mi odporúčajú z Brna, no môj gynekológ ma chce vidieť skôr. tak čo odporúčate? podľa poslednej menzes som dnes 5+0 tt. ďakujem
@susanne08 ja mam progesteron 1-1-1, potom estrimax 1-1-1, injekcie na riedenie krvy a ešte 1/2norprolac. Myslela som si ze po odbere budem len progesteron som sa vytesovala 😁😁😁 a mam viac liekov ako dôchodca 🤔 vieš čo môj len no hej dostane MS a vyčistite sa. A ivf kukal ze som neriešila s nim on by ma len operoval dookola a nič z toho. Nakoniec som sa dozvedela keď som si vyžiadala prepúšťa iu správu že mi vlastne ani cystu nevybral ako tvrdil len opálil. Ale nevadí všetko je za nami a teraz keď ukončím PN určite budem riešiť iného gyn len teraz počas PN sa vraj nedá no.
Tak som zvedavá a držím prsty 💞 ja sa strašne teším na budúcu stredu len neviem ci vydržím nerobiť test ale skôr to nemá význam 😊
Inak chcela som vám ešte povedal ze mi volali z centra že z mojich 6 bojovníkov vznikla ešte jedna nádherná blastocysta povedala pani embryologičká takže nakoniec sa budú 3 mrazit. Aj za tie ďakujem 🍀🥰
@susanne08 gratulujem ❤️ kludne chod aj k svojmu gyn. Ja som tiez bola 6+0 a uz bolo vidiet srdiecko a v CAR som mala sono 6+4 😊 dnes som 8+1
@lostris151 držíme palce šťastný let 💞 neboj jej sa zapáči 😊
@daniela2022 tak super správy. 3 bublinky ❤️ Jasné máš čas keď si na PN-ke, niektorí lekári sú hrozni jesitaci, ved každý môže ísť kam chcem na ivf.
@busybumblebee ďakujem 😘 áno teba si pamätám 😍 tak pôjdem budúci keď budem 6 tt.
@lostris151 šťastný let a príchod domov 🍀 hádam ti to skoro prejde a už sa budete len tešiť 🙂 a za chvíľku začneme pridávať výsledky hcg nielen testov 🙂
Inak baby viete na čo som prišla?že asi všetky čo sme tu sme dopadli dobre či už na prvý alebo druhý pokus však?alebo sa mýlim?
@daniela2022 tak to je super sprava 🙂 a uz si uzivaj bublinku v uplnej pohodicke 😊
No baby, už mame po prvej konzultácii. Som nadšená ochotou a ich prístupom. Obom nám spravili vyšetrenia a povedali, že budú cca o týždeň/dva volat aké budú výsledky a na základe toho sa určí liečba. Ale asi pravdepodobne ivf, keďže mám pcos a menštruáciu som nemala 7mesiacov.
Lenže mne teraz pride strašne dlhá doba teraz zas čakať na výsledky a potom zas čakať kedy nás zase objednajú. 😞
@simulienka22 je fakt super pocit vedieť že sa to hybe však ? 🙂 No vitaj medzi nami cakatelkami 🙂 zvyknú si na to teraz budeš na niečo akat stále 🙂 ale je to radostne čakanie

@simulienka22 aj ja tam chodím a prišlo mi to všetko dosť rýchle 🙂 zobrali nám krv manželovi spermie a už to všetko šlo.v októbri sme boli prvý krát a v novembri už prvá iui v decembri druha v januári dlhý protokol vo februári odber vajíčok,v marci vklad a teraz už hádam drobček v bruchu 🙂