Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
Babyyyy je to tam už aj oficiálne podľa krvy hcg 1140 14 deň po ket 🙂 💞💞💞💞💞 ja tomu nemôžem uveriť sen sa stáva skutočnosťou 👶
@zuzu8511 juhuuuuuuu!!!🥰🥰gratulujem! Teším sa s tebou!
Lebo ja sa presne toho obávam, že prídem za obvodným a kulne sa na mňa čo to od neho chcem.😳🤷🏼♀️
@zuzu8511 Zuzi to je nádherné hcg gratulujeeeem 💞💞💞💞👣🍀
Ďakujem baby aj vďaka vám som to zvládla ľahšie a dúfam,že o dva týždne už bude na usg srdiečko 🙂
Takže moje zlaté nezúfajte dá sa to aj na prvý krát a s jediným embryjkom 😍😍 teda ja dúfam, že bude všetko v poriadku a nič iné si nepripúšťam 🙂 naša malá láska všetko zvládla a bude to tak aj ďalej 🙂
Baby... stále mi behá hlavou tá moja sliznica...na 12 DC bola 8,5 mm... keď tak rátam že za deň narastie o 1 mm tak mi do 20dc narastie na 16,5 mm...ja sa normálne bojím že prídem v utorok do centra a povedia mi že KET sa zruší kôli sliznici...🤦😞
@zuzu8511 ďakujeme krásne hlavne sa šetri a užívaj. A sem tam napíš ako sa máte 💞
Ja dúfam ze keď ste tu toľko úspešných že to dáme aj my ostatné 👣 mne idú strašne pomaly tieto dni 🤷🏼♂️
@simulienka22 ja som na PN nebola ani pocas stmulacie, ani po ET, ani teraz (som v 9tt) 😊 neviem si predstavit, ze by sa mi doma tie dni vliekli este viac kvoli PN a navyse som prisla aj na ine myslienky a myslela pozitivne aj stale myslim 😊
@zuzu8511 gratulujeeem ❤️
@busybumblebee a akú prácu vykonávaš?
Lebo moja je náročná, nabeham v reštike 15km denne, ranajkujem o 9 a potom sa naobedujem až okolo 4, vyčerpaná, hladná🤷🏼♀️
Ja som práveže pozitívna 😊konečne sa teším že sa to niekde pohlo🙏🏼
Ahojte dievcata 🙂 tak ja som uz doletela, cesta bola oki a uz oddychujem domka len ma cakalo taketo prekvapenie tu :D trosku terno oproti tym 25C v martine 😂🤣 (vid foto) robila som dnes zase test ako na 10ty den a po tom lete ale vyzera ze nas dušik Casper silnie po trosicke 😊 Stale ma toci ale uz lepsie. Ako citam tak same dobre spravy tu 🙂
@zuzu8511 gratulujem 🙂 ❤💕 tesim sa velmi 😍
@zuzik5891 skus sa rozptylit a nemysli na tu sliznicu ak by mali obavy tak by to riesili, vsetko bude ok 🙂
Neviem kto pisal ale ani ja sa necitim nejako inak, vsetko rovnake len obcas tie pichnutia boli a trosku krize, obcas citim maternicu ale prekvapivo napr prsia co mam uplne citlive furt tak teraz nic.
Inak co tu pisete tie hodnoty hCG je ako nejaky level co to musi byt alebo ako to je, v tomto este nie som zbehla ze conje dobre a co nie. Uz mam papier a v pondelok idem na krv tot 15.4 a 17.4 budem mat vysledky 😂🤣 jaj ako je a slovaco dobre, za par hodin vysledok a tu 2 dniky :D
A este k tym ludom co sa vypytuju, ja tiez mam kopec co sa pytali hlavne ako som dosla Slovac, a ja sa nekaslem a poviem im rovno, no ze ja uz 2 roky chcem a musim riesit IVF alebo alretnativy proste a tak potom sa tak zarazia a na tbari im vidno ze si.myslia ja debil co sa sprosto pytam 😂😂😂
@lostris151 asi máš pravdu...no vieš... tú obavu ja nedokážem ovplyvniť... každý deň je ako rok 😞...
Som veľmi rada že si s bublinkou šťastlivo dorazila domov...veľmi som na vás myslela...inak tu sú tabuľky pre hcg po KET...ET❤️😘😘😘🍀🙏
@zuzik5891 jeeek super dakujem 🙂 ja viem ze to cakanie je na nervicky odporucam, cokoladka a zimne vypredaje ;) 😂😁
@lostris151 dakujem 🙏 tak to naozaj krásne prekvapenie brrr 🙂 držím palce nech je krv v poriadku ja už som duchov neriešila lebo sa mi zdalo ,že to nesilneje alebo len úplne slabucky rozdiel a mala som z toho len nervy.tak som sa na to potom vykašľal a je to zatiaľ v poriadku.a dúfam že za chvíľku tu ty dáš hcg a ja ti dám ďalší level tlkot srdiečka ako mne dáva busybumblebee a evaachesa 😍
@zuzu8511 gratulujem ♥️🍀
@123elenita 🙏🙏🙏 ďakujem 😘
@zuzu8511 som rada že som natrafila na tieto tabuľky... veľmi pekne prehľadné
@lostris151 to všetko robí tá túžba po bábätku...potom veľa čítam na nete...ale to asi robíme všetky ktoré si týmto prechádzame
Ahojte akurát som si volala do centra a mame zatiaľ 6 oplodnenych z ICSI a 5 z klasiky ☺️☺️☺️ dúfam ze ich co najviac prežije do PK 🙂
@simulienka22 v tvojom prípade ako čašník by som ostala doma. Nepravidelný režim, o strave ani nehovorím. Radšej PN a môžeš sa nejakým koníčkom venovať, aby ti to rýchlo utieklo.
@nika849 to je super počet a už sa cítiš lepšie ako včera?
Mne je strašne dlho a to je len 4 deň 🤔 neviem ako si skrátiť dni

@zuzu8511 no tak u teba je to potom samozrejmost..to asi pojdes na rizikove nie? Toto tiez neviem ako funguje, ci je to len obycajna PNka alebo je to nejak inak riesene