Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@nika849 to znamená ze et nebudeš mať kvôli ohhs? Ci preco až po MS?
@daniela2022 hej báli sa OHSS tak odporučili dat mrazit a az po MS bude KET tak ja mam to čakanie dlhé teraz :-/
Baby... mám na vás otázočku...som 15 DC... anovulačný cyklus a mňa tlačia vaječníky...ovulka to nieje .. normálne sa bojím že dostanem ms...po stimulke mi prišla ms už na 22dc...mala ste to niektorá 😟
@zuzik5891 ja byt tebou tak volam do centra, koordinatorky poznaju tvoj pripad a najlepsie ti budu vediet poradit a ked tak ta zavolaju na kontrolu ak by cosi. Naozaj sa netreba bat im volat ja som niekedy aj s uplnou blbostou volala a kludne mi povedali ze co 🙂 😘 hlavne skus sa ukludnit, hlboky nadych vydych, viem je to tazke a hlava ti urcite ide na milion obratok ale skus si sadnut a predychat 10x daj si cokoladku pripadne poharik cerveneho kym este mozes a cinkni centru a opytaj sa ❤ vsetko bude oki
@lostris151 dnes sa tam už nedovolám...a máš pravdu...hlava mi ide na plné obrátky...to je fakt... už som si aj hovorila že si to namýšľam..keby som nevedela že bude anovulačný cyklus tak si isto myslím že mám ovuláciu...dnes je presne deň kedy mávam ovuláciu...no testy sú žalostne negatívne
@zuzik5891 a nemas cisla priamo? Ja som mala cislo na doktora a aj koordinatorky kde mozem volat non stop. Ak sa ti bude dat skus ist skorej spat, to mne pomohlo spat co najdlhsie, ked spis tak neriesis 🙂
@lostris151 mám číslo...no je tam napísané že len v akútnom prípade...ak to neprejde zajtra ráno tam určite zavolám...
A môj spánok...no to je kameň úrazu... spím neskutočne málo... spala som len keď som otehotnela...a to všade v akejkoľvek polohe...
Tak baby volala som do centra kôli tomu môjmu pocitu na ms a o druhej mám ísť do centra na kontrolu...myslite na mňa nech je všetko v poriadku a môžem ísť v utorok na vklad 🙏
@zuzik5891 držím prsty Zuzi.
Mne je dnes nejak smutno 😣 proste nič necítim úplne akoby som ani nikde nebola a ani žiadny vklad nebol. Strašne som z toho smutná, nervózna chce sa mi plakať. Dnes je 5 deň asi by som už mala mat aspoň nejaké pichnutie alebo niečo?
@daniela2022 hlavu horee, nesmies sa vzdavat a smutit. Vela dievcat nemalo ziadne pichania ani priznaky a boli tehotne. Sledujem viacere diskusie podobneho charakteru a veru je to rozne a nemozes sa porovnavat s inymi babami lebo mozes patrit prave do tej bezpriznakovej skupiny 😊😉
@evaachesa len keď sa cítim presne ako pri prvom ivf. Úplne nijak. Dokonca mam pocit ze keby neboli lieky do hodiny dostanem ms tak sa cítim akurát nemám bolesti. Neviem co sa mi stalo. Manžel že mám skúsiť test ale to je skoro a určite by ma trafilo keby bol biely 🤷🏼♂️
@daniela2022 ak sa citis na ms tak to je dobry signal ;) ja som sa pri neuspesnych na ms ani raz necitila, az pri tom uspesnom ;) cize hlavu hore a mysli pozitivne. Na 5ty den je asi skoro testovat, zbytocne ta to viac rozhodi lebo teraz tam asi fakt nic nemoze byt.
@daniela2022 moja...neboj nič...ťukni si stránku Heliosu a tam sa dočítaš že nemusíš vôbec nič cítiť aby si bola tehotná...zlatko určite sa vklad podaril... neplač...bublinka bude všetko vnímať❤️🙏🍀
@evaachesa stále si to vravím...len to že sestrička mi hovorila že uvidím ako bude cez víkend a ak sa na to nebudem cítiť tak KET sa odloží...ale doktor ma chcel vidieť...aj som rada aj sa neskutočne bojím...
Ahojte baby. Dufam, ze sa mate vsetky dobre, na tiez, ale vcera som zazila jednu zlu situaciu. O 6 poobede mi klasicky zvonil budik na progesteron, tak som teda isla na wc a na nohavickach som si nasla krv, nemala som absolutne ziadne bolesti. Ziadne 2,3 kvapky, ale normalne flak, ako keby som dostala menstruaciu. Ihned sme utekali na pohotovost do nemocnice, kde som hned klopala na dvere, vobec ma nezaujimalo, ze tam cakaju nejaki ini ludia, moje babatko je pre mna najdolezitejsie na svete. Poslali ma na vysetrenie ultrazvukom na gynekologiu. Prve co mi doktorka povedala bolo: srdiecko bije, nic nevsedne nevidim, vsetko je v poriadku ❤️ moje srdce bolo opat na mieste, ked som vedela, ze moje dietatko zije 😊 dr mi povedal, ze taketo krvacanie alebo spinenie moze byt v 1. trimestri bezne, ale samozrejme sme spravili dobre, ze sme isli do nemocnice. Momentalne som 8tt+4 a v pondelok zacinam 10. tyzden a zaroven 3. mesiac ❤️
@daniela2022 Danka hlavu hore a dohovaraj bublinke.ja som sa tiež prvé dni necítila nijak inak a po týždni som mala pocit ,že dostanem mrchu a aj baba čo bola so mnou na vklad tak necítila vôbec žiadne zmeny ešte ani keď šla 14 deň na vklad a je tehu.skus sa jednoducho tešiť že máš drobčeka v brušku a netráp sa.ja viem,že je to ťažké a obzvlášť po sklamaní no nevzdávaj to 🙂
@busybumblebee s napätím som čítala do konca, chvalabohu že je všetko OK. Aj ti zmenili dávkovanie či všetko po starom berieš?

@daniela2022 hej už to je lepšie ale snazim sa co najviac oddychovať ☺️ a zajtra mam prísť na kontrolu. To ti verím to čakanie je najhoršie 😐 ja sa prvý krát v živote teším na menštruáciu a dúfam ze príde čím skôr aby sme mohli pokračovať v plnení nášho sna ☺️☺️☺️