Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@busybumblebee musela to byť veľká úľava a úžasný pocit však? Tak veľmi chcem už aj ja počuť srdiečko 🙂 som rada ,že ti všetko dobré dopadlo 🙏
@busybumblebee joj uz nech ta drobcek takto nestrasii 😯 hlavne ze je vsetko v poriadku 🙂
@busybumblebee vdaka veru ze si napisala..ja by som spanikarila veru. A teda nepovedali ti cim to mohlo byt?
@busybumblebee ja keď som čakala syna vždy v čase ms som mala problém... či už krvácanie alebo neskôr tvrdnutie bruška... kontrakcie a podobne 😘
@zuzik5891 no paradaa, tak to ti vobec nepodrastla od poslednej kontroly, nie? Vidis treba vypnut net aj konika a relaxovat do utorka 😁 asi si bola velmi prestimulovana pred mesiacom a preto tak rastla ako huby po dazdi 🙂 vinko na predpis, mhmmm to je ake super :D inak od utorka ked uz nebudes moct alkohol tak odporucam nealko vina z carl-jung.sk 🙂
@zuzik5891 veruu existuje 🙂) ja skm tiez nevedela no manzel mi objednal degustacnu sadu tychto vin. Fakt chutia dobre a maju aj viac vitaminov a menej kalorii ako alko. Najviac mi chuti cabernet sauvignon cervene 🙂 uz sme ich nasli aj v jednom obchode. Teda ta sliznica ti dokaze poriadne narast. Nepovedali ti cim to je?
@evaachesa tak to si večer omrknem tie vínka 😁...a ak skutočne neobsahujú alkohol tak je to skvelá alternatíva na pohodový večer s bublinkou v brušku 👶 ❤️...
Moja sliznica je fakt extrém... možno aj kôli tomu že mala 17mm som v minulom cykle dostala ms na 22dc...
Keď som otehotnela s tak vysokou slyznicou tak do 7tt. mala až 30mm...
Teraz po dnešku verím že všetko dobre dopadne ❤️🍀🙏
@evaachesa moze to byt hormonmi alebo v case kedy by si normalne mala mat menstruaciu (co je asi aj moj pripad, lebo ked som si pocitala cykly, tak by to vyslo cca), potom ked je hematon (krvna zrazenina) medzi placentou a stenou maternice (ten mi nenasli). Pri poprate krvacaniu predchadzaju silne krce v podbrusku a niekedy aj bolesti krizov 😊
@zuzik5891 to ma upokojilo, som teda zvedava o mesiac, resp akoby dalsi cyklus, ze ci sa nieco podobne objavi
@busybumblebee minimálne vieš že ťa to nemusí tak vystrašiť... pokým som syna porodila bola som v nemocnici 11krát...zvykla som si že je problém no neskôr som bola oveľa viac v pohode
@zuzik5891 vidis som rada ze si zavolala a teraz mozes kludne relaxovat do utorka 🙂 pohar vinka mozes klasickeho alkoholoveho :D este teraz .. ja som si tiez dala cervene v piatok pred vkladom ok tak 3 v priebehu 8 hodin plus flasu vody popri kazdom😳😊 a skoncila som aj na diskoteke s kamoskou 😁🤣🍷 do 4 rana soboty a v nedelu som sla vkladat 🙄 ja som uz bola taka hotova a vycakana ze som to nedavala a pomohlo mi toto aspon na hlavu, ale potom som uz nepila nic 🙂
@lostris151 tiež som rada i keď som s tým ráno dosť bojovala... počuj...aj pri ket musím nejako zvlášť dodržiavať pitný režim?... dosť som to teraz zanedbala tak ak treba zasa nabehnem na nejaké tie litre...ja len či to je dôležité
@zuzik5891 nemyslim, v podstate mne povedali ze normalny rezim. Ja som len to vino kryla vodou :D 🤣 ze by nebola opicka 🙂
@lostris151 tak dnes som mala dva poháre vínka...zajtra ideme do Poľska kúpiť kvietky na balkón... zmeníme prostredie 😁...to je snáď prvý víkend ktorý chcem aby ubehol rýchlo 🙏
Ahojte kocky, s touto temou nemam ja sice nic spolocne ale chcem vam napisat ze vam vsetkym drzim palce aby ste kazda jedna pocula bit to vytuzene srdiecko❤ na ultrazvuku...
Precitala som si celu vasu konverzaciu..
Mate moj obdiv za to ako to zvladate...
Ja som tiez nemohla otehotniet 4 roky (PCOs) ale nakoniec sa podarilo spontane...
Takze dievcata nikdy nestracajte vieru ono sa to urcite podari ❤❤❤
@livinka181 si veľmi zlatá! Ďakaujeme♥️ Verím, že aj my všetky sa čoskoro budeme tešiť rovnako ako ty.
Ja niekedy tak uvažujem, že keď sa to podarí, tak neviem ako sa odvďačiť doktorom za ten zázrak, za ten sen.🙏🏼🙏🏼
@simulienka22 urcite sa budete tesit vsetky...verim tomu ❤
Ja som 2 krat potratila v 5 tt.
Potom som si povedala,ze nejdem na to tak tlacit a pretala som na to mysliet...a naraz tehotna...strasne som sa bala,ze to zas odide. Ale uchytil sa riadne a o chvilu bude mat 14 mesiacov....
@livinka181 pekny pribeh, gratulujem k drobcekovi 😊 a dakujem aj ja za podporu 😘
Ahojte, neponuka niekto zvysne FsH? Gonal, puregon, menopur alebo ine lieky na stimulaciu prosim?

@susanne08 vsetko ostalo ako bolo. Na sone sa babatko hybalo, krasne bilo srdiecko, dokonca som ho aj pocula, lebo mi to doktorka pustila cez zvuk 😍 nevidela ziadny hematom, ani nic co by sa z maternice odlupovalo. Bolo to jednorazove, dnes uz chvalabohu nic 😊 aj datum dalsej poradne mi ostal na povodnom datume 😊