Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@lostris151 gratulujem 😍 krásne dve čiarky 👍
@lostris151 ahoj, ako dopadlo IVF? Ci si ešte v procese?
@lostris151 krása... zo ❤️ blahoželám...🙏🍀
Dakukem babenky, neviem si pomoct uz sa fest tesim 😍😊 uz aby bol pondleok, @zuzik5891 pridam sa k tebe ze sa neviem dockat konca vikendu hehe som rada ze si sa dobre naladila a mala pekny vikend zatial, len tak dalej @daniela2707 ahoj, uz len cakam na krv, ale uz som mimo Slovenska bohuzial takze pojdem tu v Novom Skotsku(Kanada) pondelok idem a v stredu by mali byt vysledky. dnes mi vysli 2 ciarky na teste 12 den po KET 🙂 tak pevne verim ze je to tam 🙂 uz len tu krv potvrdit 💕
@lostris151 inak neskutočne ma svrbí brucho po fraxiparine... nehovoriac o tom že v mojom pupčisku som dokázala napichnúť cievku a musela som vziať novú injekciu Fraxiparinu😱😂...
@zuzik5891 boze obdivujem ta s tymito injekciami, ja by som to asi nedokazala, taka som bola rada ze uz nemusim pichat ked som pichla pregnyl ze som urobila happy dance normal 😂
@lostris151 a ku fraxiparinu si pridám v pondelok prolutex... možno je to divné ale pri stimulke som si na to pichanie zvykla a teraz pokým som nepichala kôli zrušenému ET to bolo také zvláštne... teraz mám konečne pocit že niečo pre drobca robím... že sa všetko blíži ❤️😍
Baby... chodia ku vkladu aj partneri?...
@zuzik5891 ahaaa uz je skoro polnoc a nedela pred nami ;) neboj zbehne too 🙂 ja som mala muza na izbe jedine po odbere vajicok po narkoze ked ma previezli na izbu tak ho zavolali. Viem ze v Brne pustaju muza aj k vkladu ale neviem ako tu je u nas na Slovensku. Minimalne v BA v Repromedice nie.
@zuzik5891 v Martine nie, ani na izbu to odbere ani ku vkladu ale ako vravi evaachesa ani by som nechcela :D
@evaachesa
@lostris151 možno vám to príde divné ale ja by som chcela aby bol len on veľmi nechce...aby ste ma chápali... môj je vojak... myslím že kôli tomu že je preč mimo domu od pondelka do piatku...niekedy až do soboty na drvivú väčšinu kontrol somnou vôbec nepôjde...a keďže kôli astme som už mala cisársky tak tento pôrod nebude iný...veľmi by som chcela aby od začiatku tak inak vnímal čo sa vlastne v ten utorok udeje...viem že sa teší ale aj tak...asi som divná 😞
Zeny preco ste tak velmi proti ak by mali byt s vami aj vase polovicky pri vklade ?? Ved je to podpora ci ?? Alebo ja som asi divna ale ja by som chcela... alebo aspon hned po vklade viem ze sa tam este chvilu lezi tak nech tam mam manzela ci ten Vklad je az taky hrozny??
@zuzik5891 tak zase neviem si predstavit ze by bol moj muz tolko odo mna. Teraz je prec na 3 dni asi po 3 rokoch a ja sa ho uz neviem dockat ze zajtra pride. Strasne sama sa citim 😕 No chodil so mnou na vsetky kontroly a bol tam aj ked som mala opu a vklady. Cakal ma pekne kym nevyjdem ale nechcela by som aby ma videl v takej nie velmi vabivej polohe..kebyze som na koze ako u gynekologa ok, ale tuto na lezadle a nohy roztiahnute az ku plafonu ...no tak to nie .. fakt som sa necitila byt o nic ukratena 🙂
@smrfinka ak by som bola sama na izbe tak by ho asi pustili, tak ako aj pri opu, bola som 2x sama tak ho zavolali. No po vkladoch bola vzdy nejaka baba so mnou tak by jej to asi nebolo velmi prijemne.

@lostris151 waaaaaaau to su riadne kolajiskaaa 😍 gratulujeeem 😊