icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

lostris151
autor
13. apr 2019

Ako po OPU by som bola rada keby tam bol lebo som bola total hotova ale nepustali. No na vklad ako vravi aj @evaachesa neviem lebo je to take 4 ludia kolo teba, doktor v rozkroku ako ked som bola len na gyn prehliadke a bil tam pri mne na zaciatku tak ten moj bil z toho trosku mimo :D 🤣 ale hned po vklade bt som ho chcela mat tam aj pri mne jasne aj pri porode chcem, A bolo to aj dost tazke my sme boli bez seba najskor 3 tyzdne a potom 4.5 tyzdna takze tak.
Nikto vobec neni divny ked to tak chce a citi a potrebuje, kazda sme ina a citime to inak

zuzik5891
13. apr 2019

@evaachesa môj bol somnou na vstupnej konzultácii kedy dal vzorku spermií... potom som na všetky kontroly chodila sama lebo bol v práci a na OPU tak to bol tiež zážitok...ja som šla do centra na siedmu a on dobehol na desiatu rovno z trojdňového cvičenia niekde z poľa 🤦...teraz sme tŕpli aby nebol vklad v pondelok lebo bude na služobke 🤦...dôjde večer do kasární a hádam dôjde domov že na vklad pôjdeme spolu...nie ako na OPU že sme sa videli až v centre...to aj naše predtým klasické snaženie o bábo bolo také že cez plodné dni cestoval 200km tam a nazad každý deň... únavné pre neho a pre mňa kôli stresu či akurát v tom čase nebude mať služobky... cvičenia a podobne...

lostris151
autor
13. apr 2019

Inak 2 otazocky mam:
1. Ako su to tie kontroly po krvnuch testoch? Sono v 4 tt a srdiecko 8tt? Potrebujem si to vybojovat ked pojdem ku doktorke.
2. Trosku osobnejsie, ako riesite ehm ako partnerske povinnosti teraz? Lebo ako tak my s drahym sme sa zblizili naposledy niekedy v Januari lebo od vtedy ked som draheho videla sme boli vzdy v stave ked doktor nepovolil. A teraz neviem ako to je, nejako stale cakame na vysledok a tak ale neviem. Nejaka rada? Ja som aj trosku vyklepana lebo sak co ak nieco sa stane ale tak viem.ze sa nemoze ale tak no 🤣

zuzik5891
13. apr 2019

@lostris151 moja... môj mi to povedal tak z humorom že ruky a ústa mám v poriadku 😂😂😂...sex by som skutočne neriešila...i keď bude všetko v poriadku predsa je to riziko a keby sa niečo stalo nikdy by som si to neodpustila...a môj už vôbec nie... dá sa to zvládnuť... veď potom to tým našim polovičkám vynahradíme... ešte bude spomínať ako mu bolo super keď som ho neuháňala 😂😂😂😂

e1i
13. apr 2019

@lostris151 o dva tyzdne od pozitivnej krvi sono kde potvrdia srdiecko. V 4 tt je zbytočné sa rypat,nic nevidno.

evaachesa
13. apr 2019

@zuzik5891 jemine to je hrozne...a to tak budete nonstop fungovat? Ci len teraz ma take obdobie?? Teda toto by som ja asi velmi tazko znasala :-/ mas moj obdiv

evaachesa
13. apr 2019

@lostris151 od vkladu o 2 tyzdne krv a o dalsie 2 tyzdne sono. Ja som aktualne 12tt a post mame uz dooost dlho .. naposledy asi zaciatkom januara 😒 do konca prveho trimestra sa ani neodporuca pre istotu...tak uvidim co bude na kontrole a opytam sa ze co a ako, aj ked asi budem mat aj tak stres ze aa moze nieco stat...

zuzik5891
13. apr 2019

@evaachesa fungujeme tak rok a pol a pokým ho nepreložia bližšie tak budeme takto fungovať aj naďalej... žiadosti má podané už vyše roka no zatiaľ nič... som šťastná že odriekol misiu...to by som už nedala...ale je to ťažké...dva krát v roku má ešte 3-týždňové cvičenia...

daniela2022
14. apr 2019

Ahojte dievčatá. Nechcela som tu veľmi písať a žalovať sa vám však každá mame aj tak dosť starosti. Posledne dva dni som chodila s manželom po obchodoch alebo sedela pri nom na stavbe nech nemyslím na somariny. Ale dnes je 7 od et a test snehobiely. Cítim ze sa nič nedeje dokonca už aj prsia nemám také napäté. Mam sto chutí sa na všetko vykašľať ísť zajtra za gyn vypísať sa do roboty a zmieriť sa s tým ze sa to nikdy nepodarí. Toto je druhé ivf a už mám toho nejak dosť.

@lostris151 teším sa že máš taký krásny test a verím že v stredu bude krásna krv 👣🍀❤️

zuzik5891
14. apr 2019

@daniela2022 mojko...7dpt je ešte málo... záleží aj na tom akú značku testu si si robila... niektoré majú žalostne málo farbiva...nestresuj sa už teraz...ja verím že to vyšlo aj tebe🙏❤️🍀

daniela2022
14. apr 2019

@zuzik5891 skúšala som aj včera. Najcitlivejsi mam. Zuzi ja už ani na krv nemám chuť ísť len sa strapnujem z gyn 10 krat za rok. Ja nechápem áno 7 dpt je skoro ale väčšine už vyšiel po Et

zuzu8511
Autor odpoveď zmazal
zuzu8511
14. apr 2019

@lostris151 mňa objednali na usg 4 týždne po vklade 🙂 a čo sa povinnosti týka neviem ako to je no my sme s manželom na tom podobne ako vy ťažká absencia od februára .tak ale čo nespravíme pre drobcekov.

zuzu8511
14. apr 2019

@daniela2022 Danka naozaj to ešte nevzdávaj ešte to nemusí byť vidieť ,veď niektorým babám test ukázal až po 10 dňoch.

zuzik5891
14. apr 2019

@daniela2022 súhlasím s @zuzu8511 ...videla som tu veľa testov keď baby mali prvého ducha až na 10dpt... nevzdávaj to...ja som síce v novembri bola tehotná len krátko ale vyskúšala som si rôzne testy...z jedného moču boli neskutočné rozdiely... niektoré mali skoro koľajnice a napríklad pepino ..one step a ešte jeden bola úplne slabá čiarka... myslím na teba moja...🙏🍀❤️

evaachesa
14. apr 2019

@zuzik5891 tak to mate veru tazke. Drzim palce aby ho co najskoe presunuli blizsie a ste spolu 🙂

susanne08
14. apr 2019

@zuzik5891 v Brne pri vklade aj muž, reprogenesis sme boli. Tak si to už vyskúšal, hovorím mužovi takto aj pri pôrode budeš 😀

evaachesa
14. apr 2019

@daniela2022 nesmies to vzdavat. Nie sme kazda rovnaka a nie kazda produkuje rovnaku hodnotu hcg, niekomu fakt test ukaze az po 10 dni. Hlavne treba pouzit 10tkovy test, 25kove nie su take citlive. Tak hlavu hore a nevzdavaj to 🍀

susanne08
14. apr 2019

@smrfinka nie je to v pohode, trvá to chvíľu. Muž je pri hlave, otocia ti potom obrazovku aby ste videli na drobčeka. 10 minút si polezis. Ja som rada že sme to prežívali spolu❤️ bolo to krásne a rozosmieval ma, držali sme sa za ruky, také intímne, neviem to popísať.

susanne08
14. apr 2019

@smrfinka a bola pri vklade doktorka, sestrička, na chvíľu embryologicka keď priniesla embryo. Bola som zakrytá plachtou ako keď si na koze. Muž tiež nechcel moc a všetko tak rýchlo zbehlo že sestrička ho tam niaka usmernila 🤣

smrfinka
14. apr 2019

@susanne08 otocia obrazovku a vidis jak ti embrio vlozia ? To vazne ?

zuzu8511
14. apr 2019

@smrfinka áno vážne je to krásny pocit a nám spravili aj fotku vloženého embryjka 🙂

zuzik5891
14. apr 2019

@evaachesa bodaj by...no zatiaľ to nejako zvládneme aj v takom obmedzenom režime ❤️

zuzik5891
14. apr 2019

@susanne08 no som zvedavá ako to bude v Heliose v Košiciach...

smrfinka
14. apr 2019

@zuzu8511 To je v kazdom centre ??
Pochybujem kamoska bola v splne v kosiciach idem tam aj ja ale
Nespominala aby to takto bolo ale
To je nadhera ked to tak vazne robia ❤️

evaachesa
14. apr 2019

@smrfinka v Brne to tak maju

zuzu8511
14. apr 2019

@smrfinka my chodíme do Mt a tam mám aj fotku embryjka po rozmrazeni a potom usg po vklade ;)

zuzik5891
14. apr 2019

@zuzu8511 Zuzi...v Martine do Heliosu chodíš?

zuzu8511
14. apr 2019

@zuzik5891 nie do Iscare

daniela2022
14. apr 2019

@zuzu8511 ja viem ale väčšina keď skúšali po blastocyst tak od 5 dňa bol aspoň dusík. Ja som si myslela ze som nato predchádzajúce ivf zabudla ze toto budem brať inak ale asi nie. Necítim sa fakt nijak. A viem ze všetky to mame inak ale aj tak sa cítim divne.
@zuzik5891 vieš ako mne minulý rok tiež testy zblbli. Však som mala duchov na dvoch testoch šla som na krv a nič. Normálne som nechápala ani ja ani manžel 🤔
@evaachesa mala som 10 ale keď som naň pozrela teraz poobede je tam fľak z moču🤔
❤️ Moje a vy ste mali nejaké príznaky alebo aspoň pocit ze bublinka je v brušku?