Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@susanne08 ňom keď spomínaš tú maternicu...ja ju mám tiež opačne...a keď som čakala syna tak problémy takého druhu som mala od 5tt...vtedy som ležala v nemocnici až pokým nepotvrdili srdiečko...potom na začiatku 4 mesiaca som krvácala tak silno že mi krv tiekla dole nohami...neboj... uvidíš že je to len tým že maternica pracuje a je veľmi prekrvená...inak môj syn má 12 rokov a je v absolútnom poriadku ❤️🙏🍀
Baby tak skusala som uz dnes volat poobede po krvi ci nahodou nie su vysledky a boli ale moja doktorka tam neni a len mali povolenie mi povedat cislo ale bez interpretacie a mam 865.48 hcg je to trosku pod priemer ale myslim ze to znamena uspech 🙂 v stredu mam termin na interpretaciu.
@zuzik5891 drzim palce zajtra ❤💕
@zuzik5891 urcite to dobre dopadne ;) hlavne to neprezen s tou vodou ako ja :D skoro som praskla, myslela som ze uz nevydrxim...este hodinu trvalo kym ma zobrali a ked sestricka videla moje brucho bola zhrozena 🤣 ze ci to vobec vydrzim 🤣 vtedy som nemyslela na nic ine len nech uz ho tam vlozia a mozem ist o dalsiu dlhu pol hodku na wcko 😂 takze nie do plnaaaa..a nic ine netreba 🙂
@lostris151 coooze? Ved to je dost vysoke hcg 😍 blahozelaaaam 😊
@lostris151 to je super 🙂 už sa môžeš tešiť a čakať na usg srdiečka 🙂
@lostris151 jeeej moja...ty už máš aj výsledky?... držím ✊🍀🙏❤️
@evaachesa no tak ja sa pred cestou do centra ešte vycikám a vezmem si vodu so auta... myslím že za hodinku a pol už budem mať plný močový mechúr...čo myslíš?
@susanne08 dr.mi dal Prolutex takže dnes večer som si už pichla a zajtra večer zas .. ale strašne ma bolí miesto vpichu na dotyk ...synátor už pubertu má 🤦😂...no to krvácanie bolo fakt desivé...dva týždne v nemocnici...potom na víkend doma a zasa nazad lebo sa začala oddeľovať zrazenina... dokopy som počas tehu bola v nemocnici 11 krát pokým mi spravili cisársky rez...ale výsledok stál za to ❤️😘🙏🍀
@zuzik5891 Zuzi neboj nesleduje to teraz nemysli na žiadne grafy a uvidíš bublinka tam od dnes bude ❤️
@daniela2022 už nebudem merať...to je pravda...úplne sa od toho odstrihnem...❤️🍀
@zuzik5891 no vidíš fakt to zbytočny stres mňa také ani nenapadlo. Lebo potom stres panika 😑 ja som dnes robila test úplne biely😣. Ja som asi skončila nevládzem. Tak ty nerob takú chybu musíš veriť od začiatku po test ❤️
@zuzik5891 držím palce 💪🍀
@daniela2022 koľko dpt si?

@evaachesa ďakujem moja... veľmi pekne...budem to potrebovať... už si to pomaličky začínam uvedomovať... ešte som dala sprchu...ráno sa asi sprchovať už nebudem...je niečo čo mám okrem plného močového mechúra dodržať?