icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

busybumblebee
19. máj 2019

@bodka1234 ja som ho vecer v den OPU v den ET mala uzit cez usta 😊

nika849
19. máj 2019

@zuzu8511
@susangha
@daniela2022
Ahojte baby ďakujem za podporu ❤️😊po včerajšej depke konečne dobrá nálada 😊 nechcem to zakriknut a ani sa moc tešiť zatiaľ ale dneska som 6 deň po vklade a spravila som si test a je tam slabulinka druhá čiarka už sa len budem modliť aby silnela 🙏🙏🙏 ale špiniť zatiaľ stále spinim nie moc ani celý deň len sem tam :-/

zuzik5891
19. máj 2019

@nika849 juuuuj... potichúčky blahoželám ✊❤️🍀🙏

zuzu8511
19. máj 2019

@nika849 tak to sa teším 👏👏👏👏 super a už drobcekovi dohovaraj aby rástol 😍😍😍😍🍀🍀

naty139
19. máj 2019

@bodka1234 mne nič nepovedali 🤷‍♀️ Tak ja si ho ráno o šiestej vložím a na vklad idem až 9:45 tak dovtedy vylezie....už som si kúpila aj neparfumovane mydlo a chcem ráno si zacvičiť ešte tu mojzisku nech sa mi prekrví maternica....neviem si to predstaviť že už zajtra bude bublina u mna 🥰 veľmi sa teším

naty139
19. máj 2019

@nika849 jupiiiiii 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

bodka1234
19. máj 2019

@naty139 tak ja si dám večer 2 deci cerveneho vínka nech sa mi prekročí maternica. Ja idem na 11:30 na ET tak snáď to vytečie dostatočne

zuzik5891
19. máj 2019

@bodka1234 aj ty máš zajtra vklad?...ja tiež... držím palčeky🍀...aj tebe @naty139 🍀

smrfinka
19. máj 2019

Zeny pribrali ste pocas stimulacie ? Alebo je to vsetko len voda ? Mozno hlupa
Otazka ale ja mam 5kg plus za 10 dni ..
A som fakt dost nafuknuta zajtra uz mam odver vajicok moze to byt len voda alebo som vazne tolko mohla
Pribrat za 10 dni??

naty139
19. máj 2019

@smrfinka ja som nepribrala ale brucho som mala nafuknute riadne....a cez stimulku som nemala ani extra chute alebo tak....pre mna je teraz horší ultrogestan a estrimax, možno aj nervy z ocakavaneho vkladu tak už si dám aj nejakú tu čokoládu a aj sa mi zdá že mám tak kilo hore ale nečudujem sa....vôbec som sám nehýbala lebo buď som stimulovala alebo bola s ohss v nemocnici a keď už konečne všetko prešlo a začala som športovať tak idem má vklad a už zase sa nechcem namáhať....: 🤷‍♀️ Takze nepovedala by som že je to horninami ale skôr tým neustálim oddychovaním

smrfinka
19. máj 2019

@naty139 je to mozne .. no super ja dufam ze za ten cas co budem
Cakat na vklad to zhodim .. 🤨
Za cca mesiac 5kg aspon by nemalo byt take
Hrozne inac .. po odbere kym
Si cakala na vklad si fungovala ako predtym? Myslim sex napriklad pohar vina normalny pohyb atd ?

bodka1234
19. máj 2019

@zuzik5891 jj zajtra 11:30 si idem pre embrijča

naty139
19. máj 2019

@smrfinka áno, hneď ako som prestala mať bolesti som išla dvakrát behať po 2,5km a potom hneď 7km na druhý deň aj na bajk......milovali sme sa pomaly každý deň 😂 a baby má vytiahli aj na prosecco a jednu párty.....žila som úplne normálne akurát som do toho brala vitamíny chodila na akupunktúru a tak, proste sa pripravovala na vklad ale zároveň žila normálny život....veď už som nemusela hľadieť na kvalitu vajíčok, pitný režim bielkoviny a atď takze som si to parádne užila a teraz sa teším na bublinku.....u mna ale sex utne hneď ako vkladam ten ultrogestan lebo to automaticky vôbec nemám chuť, navyše som citlivejšia....prvé dni má aj brucho bolelo, na mna takto vplýva hajzlik....takze ale aspoň viem že sa nemusím toľko prvé dni po vklade sledovať lebo ja mám príznaky aj z neho....

smrfinka
19. máj 2019

@naty139 dobre ze si napisala o tu party kamoska ma svadbu a planuje rozlucku so slobodou nechcem aby ma tu baby hned ukamenovali keby ze sa opytam ci mozem alkohol .. lebo som uz videla aj take nazori ked dieta chced
Nemas co pit atd atd atd ..Samozrejme ze ano my sme hned od prvej injekcii nemali sex nefajcime samozrejme
Nepijeme atd .. ale poviem ti pravdu potom vsetkom az ma
Prejde bolest a odoberu vajicka ...by som sa rada poslednykrat opila
Mozno to pre niekoho znie hlupo no .. tie stresy a neustale pozorovanie sa ma stresuje ... rada by som
Sa uvolnila
neviem ci by som sa to mala
Pytat lekara povie ze mozem pohar vina a ak poviem ze neplanujem ostat len pri vine co si omne pomysli ? Samozrejme nepijem
Casto fakt len raz za rok a to len prilezitostne 😂.
Pichala alebo pichas si aj injekcie na riedenie krvy?? Lebo ja hej

zuzik5891
19. máj 2019

@bodka1234 ja o hodinku skôr

bodka1234
19. máj 2019

@zuzik5891 ako ako prežívala tento deň? Ja sa nalievam vodu lebo neviem čo robiť nervna som ale tak pozitívne. Večer dám 1-2 decká vína a nejaké vitamíny

naty139
19. máj 2019

@smrfinka nie ja si už nič nepichám ale beriem estrimax a ultrogestan a na to prosecco som aj tak išla.....neopila som sa ale zase ani som nemala len jeden pohárik.....mám dobrú životosprávu aj veľa pohybu, osobne si myslím, že je oveľa horšie keď sa človek absolútne nehýbe a každý deň je vyprážané ako to že som po mesiacoch stresu z ivf a po tých mojich bolestiach z ohss bola takto vyvetrať hlavu a načerpat novú silu....úplne rešpektujem, že niekto by to neurobil, ale riadim sa vlastnými pocitmi...som presvedcena o tom, že úspech transferu nestojí na jednej noci kedy som sa zabavila a celý ho presmiala. Veď väčšina ľudí zisti že je v tom, až neskôr a dovtedy sa vôbec nekontrolujú.....ja nemám ovulaciu (keby som sedela doma a nikam nesla aj tak by som ju nedostala) a partner má zlu morfologiu (ale vajíčko je už oplodnené).....takze nijak nás to nemôže ovplyvniť

zuzik5891
19. máj 2019

@bodka1234 ja sa nalievam ananasovým džúsom 😁... snažím sa na to nemyslieť ale nemôžem povedať že sa mi to nejako darí... myšlienkami som už v Košiciach na koze 😁...toto je tvoj prvý vklad?

bodka1234
19. máj 2019

@zuzik5891 hej úplne prvý. Aj tvoj? Inak máš ET alebo KET?

zuzik5891
19. máj 2019

@bodka1234 ET dom ani nemala lebo som po stimulke mala sliznicu až 17 mm...potom bol KET ale bolo to biochemické tehu... digitálny test bol na 9dpt pozitívny a potom už testy slabli...do odberu krvi bolo už hcg 0...toto je druhý a zároveň aj posledný KET...viac mrazáčikov nemáme... takže tejto bublinke 👶🙏 verím ❤️❤️🍀

daniela2022
19. máj 2019

@nika849 jejda Nika tak to sa potichučky teším s tebou. My mame zajtra 2 roky svadby myslela som si ze si urobím test ale to je asi aj tak skoro v stredu som mala klad no. Čiže to je 5 ci 6 deň neviem ani ako sa to berie. 🤔

zuzu8511
20. máj 2019

@bodka1234
@zuzik5891 držím palce baby ✊✊🍀🍀

naty139
20. máj 2019

Tak držím Vám dnes všetkým, ktoré idete na vklad prsty aj na nohách 🍀🍀🍀🍀zodvihneme im štatistiku ✊✊✊❤️

zuzik5891
20. máj 2019

@zuzu8511 ďakujem moja ❤️🙏🍀👶

123elenita
20. máj 2019

@naty139 @bodka1234 aj ja vám držím palce 🍀♥️

daniela2022
20. máj 2019

Aj ja vám držím prsty nech to vyjde 🍀❤️
A ja mam takú otázočku kedy ste si robili test po Ket baby?

nika849
20. máj 2019

@daniela2022 ďakujem 😊ale nechcem sa ešte moc tešiť predsa to je slabá čiarka a uvidím co bude ďalej 😉 my máme v júni 2 ročne výročie svadby.. A ja som testovala 5 deň tam sa mi len marilo čosi manžel povedal ze on nič nevidi ale 6 deň uz bolo vidno čiarku lepšie a tu videl už aj on 😉

zuzu8511
20. máj 2019

@daniela2022 ja som si robila 7 deň a bola tam slabá čiarka.ak chceš tak si ho skús spraviť,ale buď pripravená ,že to ešte nemusí byť vidieť :( ale moja rada nerob si ho potom budeš ešte viac na nervy či to neslabne a či nejde o biochemické a nebudeš sa ešte viac vedieť dočkať krvi- teda to je moja skúsenosť 😉 ale ty sama sa poznáš najlepšie a už vieš čo je asi najlepšie pre teba.ale verím,že tentokrát tam už tá čiarka bude a bude všetko v poriadku ✊✊✊🍀🍀

naty139
20. máj 2019

Tak ja už mám bublinku v brušku, všetko bez komplikácií....vložili mi expandovanú blastocystu a 10 min som ešte ležala na tej koze a hladkala si bruško....už som v posteli 🥰 idem oddychovať a veriť 🍀🍀

zuzik5891
20. máj 2019

@naty139 Tak dnešný vklad bol pre dr.výzva...maternica úplne otočená... dosť sa natrápili so sestričkou...ultrazvuk mi cez brucho tlačil tak že to strašne bolelo...ale bublinka je na mieste..pridal mi estrimax 2x1 tabletku... držme si palce...mne vkladali B blastičku🙏👶🍀❤️