Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
Baby, ak je Vam lepsia NR, tak tam mate aj Gyn-fiv 😊 tam som chodila aj ja, len OPU a ET boli v BA, inak vsetko v NR. Som v 16tt
@nika849 je mi to ľúto naozaj :( ale lepšie, že teraz ako neskôr....ja byt tebou tak idem do toho ketu, veľa mojich známych po potratoch hneď otehotneli, aj sa hovorí, že telo je už pripravené....ale to už ako sa ty cítiš....ja som mala tiež Ket v nativnom cykle, kvôli ohss a zatiaľ klop klop klop sa niečo deje ale uvidíme....ja už mám pocit že viac dievčat potratí 🤦♀️ Ako vydržia do pôrodu....máš ešte nejaké bolesti? Klesá ti hcg alebo bude nutne čistenie?
@nika849 ja ovulaciu nemám vôbec, podľa mna som ju mala až pri iui s clostylom a tiež som z toho mala obavy....13dc som išla na kontrolu, sliznica bola len 4mm tak mi dali estrimax na 4 dni a 17dc som mala kontrolu, sliznica bola už 8mm tak mi nasadili aj progesteron a 20dc sa konal transfer.....pýtala som sa ich či to nie je neskoro ale ubezpečili ma, že práve tým že som nemala ovu tak si to môžu sami prispôsobiť a nebáť sa že niečo nestihnú alebo tak.....takze ničoho sa neboj 😉 a je to super byt bez liekov skoro cely mesiac! Nič má už nebolelo, nepichalo, netlačilo ❤️ Zasa som začala nosiť rifle, lebo na hormónoch má strašne tlači pas a je mi to nepríjemne takze buď šaty alebo legíny....mám šťastie že robím v škôlke, takze každý deň môžem mat tepláky 🙏 teraz som mala dva dni po sebe skoro rovnaký testik tak má to trosku zneistilo ale stále som len 10dpt tak hádam stmavnú kým pôjdem na krv....
@naty139 ďakujem si ma celkom upokojila 😊každopádne mi je strašne ľúto ze som potratila ale asi to tak malo byt 😥pár dní si doma isto ešte po plačem a potom sa budem snažiť dat čím skôr dokopy a pripraviť sa na transfer novej bublinky 😊 ešte máme 5 mraziacikov ale tak najhoršie je pre mňa toto čakanie 😞 aj doktor ma utesoval že aby som sa nevzdávala že isto budeme mat ešte kopu deti ale ja budem šťastná ak sa nám podarí aspoň to jedno... A už sa neviem dočkať ms aby sme zas začali nanovo s novou nádejou 🙏🙏🙏
@bodka1234 ježiš jasne, že môže! Len pekne odlož pohárik naspäť do skrinky a ešte zabrzdi sliní aby si potom nebola sklamaná dalších 9 mesiacov 😂každý má to hcg inak a nikto nevie kedy presne sa uchytí....
@nika849 dnes mi pekne sa zdvojnásobil, takze má to upokojilo...stále nie sú rovnaké tie čiarky ale silnie a to je podstatne, testik sem už nejdem dávať, aby bodka1234 zbytočne nestresovala či má slabšiu alebo silnejšiu 😇😛 a myslela pozitívne ❤️🙏
Baby bolí ma brucho a začala s slabucko špiniť zatiaľ, to je v pohode? Mám volať do cár? Alebo až keby to bolo silnejšie?
@bodka1234 každopádne to je dobré, ja sa vkuse chodím kontrolovať na wc 🤦♀️ Dnes som aj odisla z roboty na obed lebo má strasne popichuje občas stipe Páli v pravom vajecniku alebo tam v tej oblasti 🤷♀️ Tak som to zabalila a išla domov do postele...v pondelok mám krv tak už vydržím čo povedia....a asi sa dám hneď na Pn pre istotu....je to pre mna únavne teraz pri deťoch 🤦♀️
@naty139 no tiež som šla domov ležať bolesť brucha ustupuje raz má pichne v jednom raz v druhom vajíčku. Ono to moje krvácanie by sa dalo presne prirovnať krvácaniu z nosa. Raz smrknes máš krvavú ružovú/ červenú vreckovku a druhý krát smrknes už čisto. Ach tu PN ti závidím 😎 nech už je pondelok nech viem tiež už na čom som. Idem 7:30 ráno na krv. Robí sa aj sono? Koľko sa zhruba čaká na výsledky?
@bodka1234 v mojom sa robí aj sono, pri vyššom Hcg už môžu vidieť aj gestačny vak myslím....lebo v pondelok začíname 5tt...teda ja podľa mojej menštruácie.....takze na sone nám buď povedia že už niečo vidia alebo ešte nie, zoberú krv a v heliose okolo druhej volavaju s výsledkami.....
@bodka1234 https://babiesgrowfast.com/sk/tehotenska-kalkul... skús tu 🙂 na iných stránkach si zase kukam že čo sa teraz vyvíja v embrijku a ten piaty týždeň už má nejaké 3 vrstvy a formuje sa mozog miecha a končatiny....celé je to zázrak ❤️ A áno srdiečko je vidieť od 6tt-8tt ale je to individuálne kto kedy 🥰

@bodka1234 mudro mudro 👍🏻 Ba čistá katastrofa :( vďaka ním som stratila pól rok :( na mierne zvýšené cytokiny mi nasadila take dávky medrolu, ktoré v Nitre ani nekomentovala. Len pozrela na mna s hroznou ľútosťou. Dávala som sa potom tri mesiace dokopy, vyzerala som hrozne a cytokiny isli niekoľkonásobne ešte hore :( to že som nereagovala na medrol, ok... nebola chyba doktorky. Ale keď videla že sa to zhoršuje, mala niečo robiť :( čo už, na zle sa snáď rýchlo zabúda