Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@naty139 tak ty si istá 😎 možno aj dvojčatá to budú 😘 veľa som googlila kolkaty deň komu sa ako silna zjavila ciarka, mohlo by to byť ok ale moc veľké nádeje si nerobim už som to úplne vzdala, bola som si istá že nič ale tie čiarky má zneistili, tak sa už bojím sa tešiť , a neviem či to len mňa vždy muž tak zneisti, aj ty vaši sú taký hlúpy? Resp miliarda tak sprostých otázok že potom 4 hodiny len googlim či náhodou nemal pravdu že je slabá
@bodka1234 to určite nie, vkladali sme jedno a v rodine žiadne nemáme takze až natoľko si neverím. Môj sa ešte nechce tešiť, kým to nie je potvrdené lekárom, ale hej chlapi sú chlapi....včera mi nedvíhal vôbec mobil v práci tak som mu nadala, že čo keď by som potratila doma a on by mi ani nezodvihol (hormóny, nezvyknem byt hysterka) a on na to: to môžeš? A v šoku 🤦♀️😂 inak som včera prerevala cely film, všetko mi prišlo dojímavé....m zhodnotil že ak to takto bude 9 mesiacov tak sa mame na čo tešiť 😂😇
Testy nesilneju mám pocit že slabne 😩
@nika849 tak ja som po, ešte nebol vidieť ani gestačný len taká malá bodka, ale doktorka povedala, že ešte počkáme na krv a podľa toho bude kontrola :( teraz mám strach, že ešte nič nevidela 😩 ale tá bodka bola pekne v maternici tak hádam je to naša bublinka....sliznicu 11mm ....a prikladám aj dnešné testy s citlivosťou 25, tak hádam to bude dobré...nevydržím čakať další týždeň dva och....toto je horšie ako celá stimulácia aj ohss 🤷♀️
@naty139 neboj nič hlavne kľud a nestresuj sa 😉❤️ja som sa tiež takto stresovala a teraz si to dávam za vinu že som koli tomu potratila.. A ja viem ze to čakanie je neskutočne a dní sa strašne vlecu 😞ale všetko bude dobre uvidíš 😊a teším sa spolu s tebou že tam je aspoň ta bodka zatiaľ 😉😊😊
@zuzu8511 budem musieť vydržať, nič iné mi nezostáva ❤️ Ďakujem 😘
@nika849 určite si si to neprivolala, ak je raz embrijko kvalitne a dobre sa uhniezdi podľa mna môžeš aj kotrmelce robiť! Veď kedysi sa starali o polia neviem čo....športovkyne otehotnejú a to majú tréningy kým sa zo dozvedia.....určite to nebolo to správne a ty sa neobvinuj 😘
Hypnotizujem očami hodiny nech už sú aspoň dve och
Baby mali ste pri/po stimulácii úplne nafuknuty spodok podbrušku?? A ešte aj úplne tvrdý?
@simulienka22 áno ja som mala, niekedy ako kameň aj boľavý, ale zase na druhý deň ráno to tak povolilo a tak dookola
Tak hcg mám 817,12....je to dosť baby? Ja vôbec neviem, o týždeň mám prísť zase 🥰
@naty139 to je krasne HCG, gratulujem ❤️ ja som mala 918 na 13 DPT (po predlzenej kultivacii). Ak si mala aj ty predlzenu, tu je taka pomocka 😊
@naty139 och🤭 mimochodom obrovská grarulacia!🥰🥰
Baby a neviete či pri inseminácii pri stimulácii Letrozolom (tabletky) môže nastať OHSS?
@simulienka22 určite nie lebo ohss vzniká keď máš veľa folikulov a pri inseminacii ti dovolia tak maximálne dva dominantne inak ti to odložia, aby predišli viacpocetnemu tehotenstvu....neboj to len cítiš ako ti pracujú, ja som na to tiež dosť senzitívna ;)
Dievčatá ďakujem Vám veľmi pekne, ale teraz som ešte nervóznejšia fakt ako som bola...o týždeň budeme zase múdrejší...@weja07 veď to si nemala o moc nižšie ako ja a tebe to nedopadlo dobre? 😩
@weja07 a aj si mala nejaké varovania predtým? Špinenie alebo tak? Super, budem držať všetky palce, úspech je že sa uchytilo a to práve si ešte muselo počkať v mraziačiku chvíľu ❤️ My nemáme nič zamrazené, všetky sa mi prestali vyvíjať 5ty deň PK, ale pôjdem do toho znova keď bude treba....😇 čo dúfam, že najskôr bude tak o tri roky 🙏
@naty139 áno, ja som od 7 dňa po ET mala špinenie, sem tam sa pridala krv, zvýšili mi dávku progesteronu a na 10 deň mi bolo brané hcg. Na 14 dpt tiež hcg a sono, no to mi žiaľ "dopomohlo" a začala som krvácať. Keď som ležala bolo len špinenie, ako náhle som sa postavila bola krv. Na 18 dpt som začala veľmi silno krvácať a tak si ma v nemocnici nechali. O 4 dni mi oznámili spontánny potrat 😭 som po aborte skoro dva týždne. Vyčistila som sa doma,v piatok som mala kontrolu a vsetko zo mňa vyšlo. Čiže som sa dobre vycistila. Pijem alchemilkovy čaj a čakáme na najbližšiu ms. Držím veľmi palce 👊 🙏 🍀 a ďakujeme 💜 musíme veriť že to tento raz vynde do úspešného konca 🙏 🙏 My sme mali 2 embryjka, prvé Et a druhé čaká na Ket 💜
@naty139 och! Ani nevieš ako si má upokojila!♥️♥️ Ďakujem ti veľmi krásne!
Nič z toho nebude HCG 1.25 😔

@bodka1234 ako dnes? Myslím na teba....