Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
Ahojte baby stalo sa niektorej z vás že ani 10 deň po vysadení progesteronu nedostala MS? Mam bolesti a stále nič sem tam pošpinim pár kvapiek ale začínam mať strach co sa tam deje. Môj gyn mi surovo povedal ze si mam počkať ani sa na mňa nepozrel a keď som mu povedala ze ani et ani Ket nevyšiel tak mi povedal ze nech niečo robia v car. 😣 Žiadna podpora nič ale ta MS ma štve 😶 stalo sa to niektorej že tak dlho čakala?
@daniela2022 a nechceš aj zmeniť gynekológa? Mne pri inseminaciach trvalo myslím nejak 7 dni kým som dostala ale neviem to presne, možno to aj bolo do 10....ešte chvíľu počkaj a keď nič, ja by som sa objednala asi na vyvolávačku 🤷♀️
@naty139 vieš čo bola som v utorok v gyn care tak mi zobrali pre istotu hcg ale bolo nulové a že nebudú ma pozerať že si mám počkať na MS. Lenže bolesti mam dnes riadne, seka ma brutálne. A dúfam ze mi nerastie cysta. Už som sa objednala na konzultáciu ku inej gyn tak uvidíme. Veľa ľudí ju chválu tak skúsim a keď tak pôjdem k nej. Ale mrzí ma ze 5 rokov som tam chodila že mám problémy, nedarí sa 2 roky a on takto povie ze nech sa snažia v car 😶
@daniela2022 no to je podľa mna vrcholne neprofesionálne 😡, ja keď som mala cystu tak to bol taký ťahavý pocit vo vajecniku...ale ja si myslím, že sa ti nemal z čoho vytvoriť či? Veď vzniká z neprasknuteho folikulu....teda aspoň tak som si myslela 🤷♀️ Mne dokonca Dr.Max raz ukázal pozitívny tehotenský test keď som mala cystu 🤦♀️ Taká natešená som išla na gyndu, zrazu mi ani odber krvi nevadil...išla som na tutovku a zrazu šok...sa mi nechcelo ani žiť...akurát to bolo po prefuku vaječníkov tak má to potešilo že nakoniec stačilo tak malo...a nič 🤦♀️ Už to bude rok a s tými všetkými sklamaniami mám fakt problém sa tešiť z toho čo mám teraz, lebo mám taký rešpekt, že mi to nedovolí prejaviť emócie....ale verím, že to príde 🙏❤️
@daniela2022 ja nechápem tú neochotu tvojho lekára...ja som dnes bola na krv pri mojej gynekologičke aby som sa už nemusela trepať do centra... spravila mi aj sono či sú vaječníky ok... či nemám po všetkých tých hormónoch nejakú cystu... kázala mi prísť aj na folikulometriu...skonzultovala somnou vitamíny pre priateľa... podporila ma...
Neviem či to tu ešte niekto číta, ale bola som dnes na kontrole a váčok už má 7,5mm už tam videli aj žltkový a povedali, že všetko v norme, takze kontrola o 10 dni kedy už bude vidieť aj malé aj srdiečko a rovno mi dajú prepúštaciu správu 🥰 takze ešte 10 dni a začnem si to naplno užívať ❤️
@naty139 super, teším sa🙂
@susangha @daniela2707 @zuzu8511 @weja07 ďakujem Vám dievčatá 😘😘😘o 10 dni Vám napíšem 🙃
Máme srdiečko ❤️, dnes som 7+2, všetko je ako mal byť, už mi dali prepustaciu správu 🙂 a mám sa ozvať po pôrode 🥰 kiežby 🙏🙏🙏
@zuzu8511 úplný zázrak, hneď som sa rozplakala a stále tomu nemôžem uveriť....ale už si zakazujem sa báť! Niekde som čítala, že srdiečkom zase klesá riziko potratu....lebo veľa buď nie je plod, alebo nie je srdiečko, alebo niečo take....teraz už si myslím že naozaj by muselo byt maličké vážne choré aby odišlo 🙏 a ja verím, že my to dotiahneme až do úspešného konca 😇❤️ Najradšej by som mala to sono doma 😂
@naty139 aj my sme s mužom mali slzy na krajíčku keď sme videli naše ❤.a spravny postoj už sa len tes a na nič zle nemysli 🙂 ja som si vravela presne to isté ,že nič zle sa nestane a hotovo 🙂 ja som mala niekoľko krát pokušenie kúpiť si angelsond no nakoniec som si ho nekúpila ,aby som nebola ešte vo väčšom strese 🙈
@zuzu8511 aj my sme nad ním premýšľali, samozrejme neskôr, ale zase som kdesi čítala že tie vlny nie sú úplne vhodne pre bábätko tak ako aj časté sono (neviem kde je pravda) ale viem, že keby som ho mala doma tak už mám z neho modrinu na bruchu 😂 teším sa na pohyby, to je najlepšie na ukľudnenie (pohyby, to je aké sci-fi nie? 🙃) 🍀
@naty139 ahoj, teším sa🙂

@bodka1234 to mi je ľúto 😞😞😞 mate ešte mraziacikov aspoň?