Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
Dievčatá aké hodnoty hcg ste mali na krvnom teste 14 dni po et ?
@sassa15 ja som mala odber 13.7 vklad 18.7 , o 2 týždne krv a hcg 345. Trosku som sa preplasila že malo, keďže dievčatá tu bachali take hodnoty že 1000-2000. Tak som posledné dni v miernom vnútornom strese... či to nieje malo. Sestrička ktorá mi volala povedala že to je úplne dobrý výsledok . Malo by bolo 20. Ale keď čítam tie čísla tu na MK tak si nemôžem pomôcť ale mám pocit že je to malo. Citala som aj zahraničné portály a tabulky a tam som krásne v norme. Tak neviem 🤷🏽♀️ Na portáloch je uvedená hodnota v 4tt ...5-426 jednotiek.
Ahojte baby kedy vám test po KET ukázal // ?
@mims1520 je to ok hodnota, klud 🙂 . Ked mne volala sestricka, tak povedala len ze to mam pozitivne. Ani ma v tej chvili nenapadlo opytat na hodnotu. Opytala som sa az ked sme isli na sono o dalsie 2 tyzdne. Vtedy bolo vidno uz aj srdiecko, ale keby ze o tom viem skorej asi by som sa stresovala aj ja, a uplne zbytocne. Inac pred dvoma tyzdnami na kontrole (25tt) mi lekarka hovorila ze babo je o tyzden vacsie (a to nie sme vysoky s muzom ale ze vobec), takze ta hodnota ked je v norme je ok, a na nic dalsie uz nema vplyv. Takze klud a uzivaj si to 🙂
@sassa15 ďakujem ! Posmelila si má. Tým že sme po IVF mám asi nejaký strach v sebe a neviem s tým bojovať. A baby má tu trosku vystrašili keď jedna napísala že aj ju strašili a že mala úplne najnižšie hcg s akým sa stretla tu na koňovi a to bolo okolo 500. Takze keď som mala ešte nižšie tá nervozita vomne sa začala rozvíjať
@nika849 nestresuj, embrijko mohlo v tebe dlhšie plávať kým sa uchytilo, aj hcg každému rastie individuálne a možno sa na ten test ani nepozeras tak mikroskopicky ako ja 🤦♀️ Čistý šialenec som bola keby má niekto pozoroval....vyčkaj ešte kým urobíš závery 🍀 ja som si robila test aj 5ty deň lebo to sme mali výročie svadby a nebolo na ňom nič tak som sa zaprisahala že sa nebudem trápiť a už si žiaden nespravím ale hneď na druhý deň som začala slabulinko špiniť tak mi to nedalo a skúsila som znova a potom sa to už nedalo zastaviť
@naty139 neboj pri prvom KET som videla duchov aj tam kde neboli ale takto som už mala vtedy takého úplne mega slabulinkeho ktorého som videla len ja ani muž ho nevidel 😁ale teraz nič 😞 a sa dívam že ty si už v 14tt bože ako to beží si ta pamätám keď si písala ze ešte ideš len na OPU 😉 a už si takto ďaleko 😊
@nika849 aj ja si pamätám ako si má povzbudzovala ❤️ Koľko máte ešte mrazačikov? Áno 14tt a všetci mi vravia ako to ubehlo ale ja nemám ten pocit 🤦♀️ Počítam každý jeden deň, stále sa bojím 😇 a závidím tým, ktorí si to užívajú lebo ja zatiaľ nie som schopná....po tých všetkých trápeniach stále čakám či sa niečo nepokazí a davam si take míľniky (srdiečko, 12tt atd) ja viem, som hrozná 🤦♀️ ale asi sa chcem obrniť proti sklamaniu alebo čo....takto som to robila aj celé ivf len aby som sa nezosypala z neúspechu
@nika849 ty si mala riadnu úrodu 😘 ja ti to tak veľmi prajem aj každej ktorá po babatku túži...teraz mám kamarátku čo tiež mávala veľa mrazačikov na východe v centre a žiadne sa neujalo, išla do Heliosu Mt (tam kde ja) a zo všetkých zostalo tiež len jedno a už má pozitívne testiky....ja embriologii v Heliose Mt veľmi dôverujem veľa ľuďom okolo mna sa to tam podarilo ❤️ Už to len dobojovať....
@weja07 čiže mojich 345 nemusí nutne znamenať niečo zle ? Resp že tehotenstvo nieje kvalitne alebo niečo ? Urobila som si test aj včera a čiarka ocividne sili, už sú to pekne koľajnice. Tým že tehotenstvo je po IVF mám absolútne neopodstatnený strach že sa môže extrémne veľa veci posrat 🤦🏻♀️
@alexsk mne tu dievčatá hádzali take hodnoty že 1500-2000 . A presne ja som si googlila hodnoty aj v zahraničných médiách a tam sa uvádza 20-450. Takze som bola ten vyšší priemer. A že ich lekári strašili keď mali hodnoty 700-800 že to je malo. Tak som sa z toho trosku vystrašila
@mims1520 tak to ti verim, nechapem preco sa tak navzajom strasime, ved to je na sestorcata :D Hodnoty mas super, ja som sice po IUI, ale v sobotu sme mali 12 tyzdnov. viem, co to je mat strach, ale musime byt silne, tie babatka vsetko citia. A poviem ti pravdu, je krajsie si to uzivat a tesit sa z tehotenstva, ako sa stale bat. 🙂)) Drzte sa a nech babo krasne rastie.
@alexsk mám pocit že je to tu niekedy naháňačka. Komu čo vyšlo na prvý krát, kto má co vyššie alebo väčšie 🙂 áno je to pravda skutočne. Ale tým že sme po IVF tak mám nejaký prirodzený strach. A dávam pozor na každé pichnutie každú bolest. Ale zas viem že ak sa má
Stať tak sa stane a neovplyvním
To
@naty139 niesi hrozna myslím,že veľa z nás to tak berie ;) ja som 22 tt a presne ako ty tiež si stále dávam méty a posúvam ich.a síce sa veľmi teším aj sa stále bojím ,moja ďalšia meta je úspešný 28 tt.aj ja si vás pamätám obe @nika849 začínali sme spolu a verím ,že už budeme všetky úspešne maminky.drzte sa baby 🍀✊✊

@sassa15 ďakujem 🙂) áno dodáva mi to nádej že keby aj som bola výnimka jediná na svete ktorej sa tých 1500 jednotiek držalo v tele dlhšie ako niektorým babám 10 000 jednotiek 😂 že by bol test minimálne slabší