Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
@alexa1983 jeeej tiez sa tesim s tebou 🙂 tak necvh ti je cim skor dobre a zajtra daj info😀😀😀
@alexa1983 to ti dali vsetko na vyber?ci ti to doporucili?alebo si si to musela vyziadat???
@denulka2706 Vsetko len to najlepsie k tvojim dnesnym meninkam 💐 A z celeho srdca ti prajem aby si dnes dostala ten najkrajsi darcek // drzim päste ❤️
@martina333 embriologicka nam hovorila o vsetkom co sa da a co ma ake vyhody a my sme vyberali 🙂 s manzelom sme aa zhodli ze toto uz nechcem vsetko absolvovat zasa niekedy tak sme dali vsetko co nam prislo dobre na pomoc k tehotenstvu. Lebo ak mame dat teraz do toho x penazi alebo potom zasa do druhej stimulacie tak to sme radsej pripravili welnes balicek pre nase deticky 🙂 Lebo ja som bola pocas celej stimulky doma kedze mi hormony nerobili dobre :(
@nikki18 ajoj, nie nie. Ten scriming spermii je to ze sa zo vsetkych spermii vyselektuju iba tie zdrave a s dobrou genetikou tzv PICSI ( u nas v centre 200 eur) a s tymi sa vajka oplodnia. Bud ich iba vylejes na vajka ( to je v nasom centre bez priplatku ale kedze na oplodnenie jedneho vajka treba 100 tis spermii a nase su pomale a je ich menej tak sme dali napichanie ) alebo si ich das napichat ( v nasom centre ceny od poctu vajok 1-3 ks 250 eur, 4-12 ks vajok 400 eur. Vyhoda je ze vezmu jedno vajko a jednu zdravu spermiu a oplodnia ) A to embrioscope je zasa monitorovanie uz oplodnenych spermii a ich vyvoj a genetika ale az po kultivacii aku si vyberies ( bud 3 dnova alebo 5 dnova, ta kratsia sa neodporuca i ked je zadarmo lebo embria sa az po 3 dnoch zacnu ukazovat ci v tebe dokazu prezit a tak sa ti moe stat pri tej 3 dni ej ze ti vlozia embrijko neschopne k zivotu , 5 dnova cena 150 eur) no a po kultivacii si mozes este priplatit welnes pre embrijka a dat ich 24 hod sledovat ako sa vyvivaju - ale za kazdy den sa plati u nas 105 eur ..
@alexa1983 ďakujem pekne.... No neviem či dnes budem testovať,mozno až zajtra a možno počkám do štvrtka na krv.... Bojím sa .... 🙂
@denulka2706
ja som si robila test na 11den po ET.... verim ze aj ty najdes taketo krasne ciarky 🙂 drzim silno palce ♡
@denulka2706 a mas nejake pocity ine?
@123tana123 krasny ☺️ A dnes mas uz kolky den? Aj ti zacali nejake tehu ine pocity a priznaky? Ja mam vklad v sobotu, neviem sa uz dockat 🙉
@alexa1983
ja som uz v 14 tt 😉... len vas tu sledujem a povzbudzujem mne to velmi pomohlo pocas mojej stimulacie 🙂
priznaky som nemala mne ani zle nebolo, len ma prehanalo do zaciatku az do 13 tt....chute som mala tak dva dni take fakt divne ze kysle uhorky s buchtami na pare to bola mnamka v ten den... 😀
@123tana123 paradna kombinacia s buchtami 😂 Tak sa drzkaj 😘
@alexa1983
dakujem.... ono v tej chvili ti to vobec divne nepride 😀 vsak uvidis sama o par dni 😉
Takze zienky, z 10 vajok bolo vhodnych na oplodnenie 8 a podarilo sa ich oplodnit 7 ☺️ V sobotu si ideme pre nase bejbinko 😊
@alexa1983 tak to je perfektne 😉 😀
Dakujem babenky 😘
ahojte dievcata, chcela by som vas poprosit o vas nazor a skusenost ak mate podobnu. Som 10 den po et 5 dnovej Ackovej blastocysty a v den transferu mi bol pichnuty Pregnyl 5000. Skusala som testovat Pregnyl uz 4 den ci sa objavy na teste ale neobjavil sa. Znamena, ze som ho uz v tele nemala. 6 den som si urobila opat test bola tam veeelmi slabulinka druha ciarka, 7 den o maaalinko silnejsia a dnes rano som si urobila opat a bola uz viditelne silnejsia. Na 8 den som si urobila digitalny test a ukazal mi +1-2, Na10 den stale pozitivny.Moja otazka je, ci mozem mat v tela pregnil alebo je to zaciatok tehotenstva?
@zuzana211980 urcite je to tehu 🙂)) si tehotna gratulujem, bolo to prve ivf???
je to moj druhy cyklus IVF. V prvom som mala 19 vajicok z toho sa 8 oplodnilo vkladali mi po dve ale neuspesne. 1IVF, 3XKET posledne dve KET BIOCHEM.TEH. Zmenila som centrum predtym Gyn fiv nespokojnost teraz Iscare Ba 4 vajicka a jedno jedine doslo az do blastocysty. Preto sa bojim, ze to bude zase biochem.tehotenstvo.Ale tie priznaky som taketo nikdy nemala.

@babusik85 chceli sme ale aj doporucili, dali sme si aj scrining sperimii ci ako sa to pise 🙂 aj napichanie vajok , lepidlo aj narezanie blany 🙂 taky welnes balicek 😂