Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
😕 je tu niekto 😕
@zuzana211980
určite si tehotná, na 10 deň po vklade ak máš pozitívny je to nad slnko jasne, už len aby ste to do úspešného konca dotiahli 🙂 Gratulujem maminka
Uvidime v piatok na krvnom teste. A co si myslite o tych bolestiach v podbrusku?
@zuzana211980 aj pri beznom tehotenstve su take menzesove bolesti, je to v pohode, nestresuj sa a tes sa 🙂 vsetko bude dobre ;) drzim silno palce
Dakujem
@zuzana211980 sme tu 🙂 ale s tymto ja skusenost nemam ziadnu , takze zial neporadim :( ale drzim palce aby to bolo tehu 😘
Ahojte dievčata ako sa mate??? 🙂
baby taka otazocka.....predoperacne vysetrenie ( na opu) treba len krv a interne??? ci este nieco??
@zuzankaa88 treba krv
@zuzana211980 Ahoj tak po tíšku ti srdečne blahoželam :D :D :D a teším sa s tebou 🙂Je riadne viditelna druha čiaročka🙂 🙂 🙂
@zuzankaa88 len krv a interne ako napisala Zuzka
@zuzankaa88 a kedy maš OPU ? treba to riešiť skor, lebo im to par dní trva kým maju vysledky internisti
@zuzankaa88 treba krv, ktoru odobere tvoj gynekolog. aj odporucanie od svojho gynekologa.
@zuzana211980 gratulujem 🙂 🙂 🙂
Baby! Po IVF ako sa vypocitaju tehotenske dni? Myslim od ET pocitaju, alebo kolko dni po ET?
@martina333 28.11 .... idem 21.11 ku internistovi a aj my zobere krv, uz som si zistila, diky pekne za info.... a opu mam 28.11 🙂 este casuuuu
@zuzankaa88 si rozpravala s internistom?
lebo mna poslal ku gynekologovi, aby mi on zobral krv. aj odporucanie bolo treba zvlast aj od neho.
Len sa strasne bojim kebo 2x naposledy som mala biochem.teh.,tak sa obavam aby to nedopadlo rovnako.I ked teraz sa citim uplne inak.Zvlasne ale od 3 dna pi et mam take pibolievanie podbruska ako na menzes.Kazde rano a aj vecer a niekedy jembe pocas dna.Tak som zvedava.
@babusik85 vym listok na predoperacne mam od lekara z caru... a s internistom som rozpravala ze mi zobere aj krv ( v aprili ked som isla na laparku mi nechcel zobrat krv moj gyndos ze to ma obvodny a obvodny zase ze gynekolog tak mi zobrali krv na internom rovno ) vsade je to ine 🙂
@zuzana211980
gratulujem a prajem bezproblémové tehotenstvo 🙂 užívaj si každý jeden deň uteká to strašne rýchlo
@123tana123 ty si uz tehulka 🙂 ako Ti vypocitali termin porodu? od ET pocitali, ze par dni po ET?
v deň vkladu som bola už 3 tt ako tak pozerám do kalendára 🙂 ono to tak aj vychádza keďže ovuláciu máš cca v 2 tt (OPU väčšinou robia na 14 DC)
@zuzana211980 co je zac to bio.tehotenstvo?
@alexa1983 ze sa zacne tvorit teh.hormon,embryo sa sice uchiti a zacne produkovat hcg no neskor zacne odumierat a distavi sa nenzes.Zvycajne sa to stava na zac.teh.
Dievcata nedalo mi a urobila som si dig.test a jecta uz +2-3 😃
@zuzana211980 ahaa dakujem 🙂 tak verim ze tentokrat je to to prave tehu 😘 Kedy budes vediet viac?
@zuzana211980 budem asi blba teraz 😂 Ale co tie cisla znamenaju? Ja som dig test nikdy nerobila . Oni su lepsie ako obyc testy?
@alexa1983 v piatok

tie priznaky - od 3 dna et pobolievanie podbruska rano aj vecer ako na menzes preto sa bojim.