Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
@denulka2706 no super, len tak dalej! 🙂
neboj sa, vsetko bude OK 😉
@denulka2706
ďakujeme 🙂 presne tak je to ... inak odberu sa báť nemusíš uspia ta ani nebudeš vedieť kedy a za chvíľku budeš hore, prvé dva dni po odbere boli horšie ako samotný deň odberu, aspoň pre mňa, ak by si chcela vedieť viac stačí napísať IP ;)
@123tana123 aj ja som zvedava!! 🙂
preco bolo horsie? myslis, ze po odbere je lepsie ist na PN? a aj po vklade?
@denulka2706 az 20? Fuu tak to je krasa 👍🏽 inak sme jak take sliepky nosnice 😂😂😂ja mam kontrolu vo stvrtok , tak uz sa tesim, dufam ze to tentokrat uz bude dobre. Toho vyberu sa neboj, narkoza je uplne v pohodke, taka sranda 🙂
@babusik85
ja som bola na PN od začiatku stimulácie až do potvrdenie tehotenstva a som rada že som to tak spravila bez starostí bez stresu s práce
Ahojte baby. Dnes som bola na konzultacii v Heliose. Od zajtra zacinam s Proverou a odber vychadza okolo 17. Novembra. Je to moje prve IVF .
@babusik85 uspane budeme iba chvilku, a teraz som si narkozu vyskusala pri tejto druhej cyste a strasne som sa jej vzdy bala , no bola to sranda 🙂 napichli ma, pustili do zili nieco a ja sa pytam sestricky ze to teraz budem akoze pomaly zaspavat alebo co? A ona sa na mna pozrela, usmiala , povedala dobru noc a potom som sa zobudila na izbe 🙂 len som mala strasnu migrenu lebo nemozes nic pit ani jest a mna hrozne bolela potom hlava .
Ahojte, ako pokracujete?? Blizi sa niektorej vyber/ vklad??? Myslim na vas 🙂 drzim palceky
Ahojte baby tak mne už sa blíži výber... 🙂 piatok,alebo víkend. Poobede si mám volať mi upresnia... 🙂 to budem 14-15 DC .. je to v pohode ? 🙉🙉🙉
@denulka2706 ahoj urcite v pohode, kolko vajok sa zatial urodilo? 🙂
@zuzankaa88 v pondelok som mala na každej strane po desať a dnes už na pravom jedenásť a na ľavom desať.... 🙂 dr. povedala že to vyzerá pekne,tak dúfam že že z toho niečo bude 👶👶👶😊😊😊
Ahojte baby! 🙂 U mna zatial nic nove, bud. tyzden idem na kontrolu, ci mi zmizla cysta.
@denulka2706 ooo to je pekne!! sikulka si 🙂 isto sa uz tesis 🙂
ty si mala kratky, ci dlhy protokol?
Ja idem 27. do Car. myslite, ze pockame na ms a az vtedy zacnem pichat, alebo uz teraz? ci to je u kazdeho, inak, vsak?
@babusik85 ja som mala dlhý protokol... Ty máš aký? Ja som začala pichať od 21. Dc ale v krátkom sa tuším začína cez ms. Áno teším... Len sa troška bojkam,ked tu niektoré baby písali že po výbere je to ,, neskutočná bolesť,, 😱😱😱 ale tak čo mimi vydržíme všetkoooo 🙂 😍😍😍
@denulka2706 pre mimi 😄
@denulka2706 no neviem, este som nemala vyber, ale podla mojej dr. nebudem nic citit, tak ja jej verim 🙂 nemysli na bolest, mozno nebudes citit nic. a presne tak, keby aj, tak tolko vydrzime
ja neviem vobec aky protokol budem mat, o tom este nic nevravela..
a ked si zacala 21. dc tak kolko dni si pichala? vlastne teraz mas kolkaty den?
@denulka2706 juj supis 🙂 to mas akurat, robieva sa to okolo 15.dna cyklu 🙂 ja mam zajtra kontrolu tak asi mi tiez povedia snad kedy bude vyber 🙂 davas si predlzenu kultivaciu? A nejake spacialne veci ako to lepidlo alebo natrhnutie blany embria? Ja rozmyslam ze si dam asi vsetko radsej 😂
@denulka2706 zlatik to dame 🙂 mysli na to ze porod boli viac 🙂 ja sa skor obavam toho oshh ci aku skratku to ma ten sok co dostanu väcsinou vsetky po vybere vajok, to ze sa ti hromadi tekutina v bruchu :( vsetky kamosky to zatial mali po vybere :(
Ohss ma skratku ten sok 🙂
@alexa1983 rozmýšľala som nad tou predĺženou ale to uvidím až potom. Podľa toho koľko sa oplodni a koľko nám zostane na zmrazenie. Natrhnutie blany? To je čo prosím a na čo je to dobré? O tom som ešte nepočula...lepidlo ešte neviem a embryoscop určite nie.. 🙂
@babusik85 tak včera bol 20 deň čo picham... Gonal picham od minulého týždňa utorka a od tohto pondelka aj luveris...
@denulka2706 ja dam urcite predlzenu lebo tam sa ukaze ktore embrijka su zivotaschopne aby ti nevkladali zbytocne take co nie su. A to natrhnutie blany neviem presny ten specialny nazov 🙂 ale to je tak ze sa trosku natrhne vacok embrijka aby sa lepsie pricuclo k maternici, aby to nestroskotalo na tom ze sa nedostane zo svojho vacku .
Asistovany hatching sa to vola, to pretrhnutie obalu, nejak tak 🙂

@123tana123 blahoželám 🙂 aj ja myslím že psychika robí v tomto veľa a treba myslieť pozitívne 😉 🙂