Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
@daniela1401 Dani a ake lieciky ti dali na stimulaciu? Lebo nikto nema take ako ja :( vsetci nejaky gonal a ja mam decapeptyl a menopur
@alexa1983 no, aspon si to mala lahsie! super, ze si uz PO, a vsetko prebehlo dobre. Myslela som na Teba. Ja si myslim, ze kvoli ms mas krvacanie, neboj 🙂
Aku velku si mala prvu cystu a teraz tuto druhu?
Ja som dnes riesila predoperacne. No som trocha v soku. Moj gynekolog bol velmi prekvapeny, ze na co mi dali antikoncepciu na cystu, ze to vobec nepomaha. Ty si brala daco na to?
A celkovo bol prekvapeny, ze vlastne ziadne vysetrenia mi nespravili a uz chcu zacat stimulaciu /len raz ma pozreli na ultrazvuku/. V tomto ma pravdu...
Takze teraz som zmatena. :/
@babusik85 a kam chodis? Ja som mala prvu 5cm a tuto 3 cm, nic som na ne nebrala, oba pripady sa stali tak ze min a aj tento stvrtok som bola na kontrole kvoli stimulacii prave preto ze sa pri nej zvyknu robit cysty a vzdy mi ju nasli a hned na druhy den odsavali lebo sa to musi na lacno. Takze nic som nebrala na ne. A co sa tyka toho kym sme isli na umele, tak najskor nam s muzom vzali krv, muz aj spermie musel dat, a mne este vysetrili priechodnost vajecnikov, z krvy mi zistili ze moje telo si vytvara protilatky proti spermiam :( takze mam akusi alergiu na spermie :( a muz ich ma pomalsie, takze kym sa niekam dostanu mrsky tak ja ich zabijem :( boli sme na dvoch inseminaciach ale s mojou diagnozou to nema sancu ani tych 10% , len sme chceli zabit cas kym nam schvalia ziadost na umele.
ja chodim so Iscare BA.
tiez mam 5cm, podla gynekologa je sanca ze zmizne, ale on by nenechal odsavat, ale cakat, kym sama zmizne. tak neviem co mam robit...
Tak skoro tie iste vysetrenie sme mali, len nam akoze nepovedali vysledky vobec.
Mne priechodnost nepozreli.... To ako pozru? S tou tekutinou? Podla mna to by mi este mohli spravit. Podla dr. z CAR ja mam nepriechodne /pred 10rokmi mi operovali vajcovody, jeden aj vybrali/,ze take ma skusenoti. Ale nepozreli ma...
@babusik85 da sa to robit rengenom - ale to mi hned povedal lekar ze mi to nebude robit ze ma ozarovat vnutri, ze to on pacientkam nerobi, potom uspanim laparoskopicky alebo neuspanim ultrazvukom a tou tekutinou. Ja som bola ultrazvukom. Ale s tou cystou neviem, ja som nikdy nemala az teraz a hned mi ich davaju prec tak neviem :(
@babusik85 ano gonal a cetrotide, donal okolo 175 j
@alexa1983 co nevies co to je??? 🙂
@alexa1983 ja mam decpeptyl, gonal, pregnyl, fostimon a Luveris 😫
@zuzankaa88 to co si sa pytala ci vieme ake mame amh :D co je amh :D ??? Skratka coho?
@daniela1401 hmm paradny balik :( to su vsetko injekcie? Decapeptyl a pregnil mam aj ja, ale picham si decapeptyl a menopur, pregnil si dam az pred vyberom vajicok jeden a potom mam uz iba lieky ze nejake antibiotika to neviem na kedy a vaginalny gel po vklade vajok spät
@zuzankaa88 uz vieem , som vygooglila 😂 Neviem aky ho mam :(
@alexa1983 hej to su injekcie lebo my sme ten pripad ze ja som vraj prudko plodna 😜 a partner ma zhorseny spermoigram..takze najprv musime injekciami vyradit moj funkcny reprodukcny system a nasledne ho nastimulujeme tak by vzniklo 8-12 vajicok ale to uz poznas a ano tie antibiotika a gel mam tiez..
@zuzankaa88 amh mam 3,3
@daniela1401 ti mas super ja mam 28 rokov a amh 1,6 co je na vek nizke
Nie ti ale ty :D
Baby nie je vam blbo z tych hormonov ? Ja som od dnes pridala dalsiu injekciu a zasa mam stavy ako pred tym kolapsom mojim :( hlava sa mi toci, tazsie dycha, navaly horka , no cisty des :( a aj vas stipu ked si ich pichate? Nemyslim vpich ale ked ju vystreknete do tela.
@alexa1983 ja zatial picham len ten decapeptyl ale nesposobuje mi nic..ani nestipe ked vstrekuje..
@zuzankaa88 jeej, aj ja mam 28 rokov
Baby odkial viete kolko mate amh?To Vam v CAR povedali?Ja neviem ziadne vysledky 😟
@babusik85 ja som sa na to specialne pytala, lebo sami od seba nehovoria hodnoty..len povedia ci je to ok alebo nie
@babusik85 no ked ti urobis hormonalny tak ti dsju papier s vysledkami.... aspon nam davaju a tam to je alebo sa spytas 🙂
@alexa1983 mňa strašne diphereline stipe,to musím občas aj zuby zatinat 😂😂😂😂
@denulka2706 hned mi je lepsie 😂😂😂 prepac 😂 Ale ja uz sa po tom kolapse bojim strasne :( od vcera som pridala menopur a hrozne stavy som mala asi 15 min po :( a od rana ma hrozne bolia oba vajecniky, teba nie?
Darujem DIPHERELINE 0,1 mg, celé balenie (7 dávok) ak b mal niekto záujem napíšte pošlem poštou, záruka je do 10/2017
@123tana123 ajoj, potes nas trosku 🙂 na ktory krat sa vam podarilo mimčo ?
@alexa1983 mne práveže nieje nič... Na začiatku sa mi hlava tocila ale už nič.... Občas ma hlava bolieva po injekciách ale inak nič... A bruško aj mňa dole pobolieva... 🙂
@denulka2706 ja uz som mala stavy vcera ze to vzdavam, ze uz nevladzem, taham uz 2,5 mes ale tak este par dni a snad uz pojdu vajka von ..
@alexa1983 och joj... To je veru dosť dlho ☹ .. Drž sa ešte a neboj zachvilu budú vonku ani sa nenazdas 🙂 😉
@alexa1983
NA PRVY KRAT 😉 hlavne myslite na to ze sa vam to podari... na to na co myslite to k vam aj pride 🙂 DRZIM SILNO PALCE a posielam tehu bacilky tfuj tfuj tfuj 😉
Ahojte baby... Tak ďalšia kontrola za mnou.. 10 folikov na ľavej a 10 na pravej strane,vraj to vyzerá pekne 🙂.. od dnes ešte pridávam luveris a streda kontrola.a pravdepodobne už tento týždeň výber vajok 🙂 uvidím v stredu... Aj sa troška bojkam 😀 ale viac sa teším,nech už to mám všetko za sebou a nech je bábätko v brušku 😂😂😂 ❤❤❤ 😘😘😘

@zuzankaa88 ja ani neviem co to je 😂😂😂