Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
@denulka2706 zajtra? A preco mam v hlave ze v nedelu? 😂😂😂 tak moc drzim palce a daj vediet co a ako 😘
Ahoj baby tak vsetkym drzim moooc palceky.. Ja idem na vyber uz sa mi to blizi dnes som mala kontrolu aj zajtra mam. Od minuleho tyzdna beriem Diphereline potom mi dali gonal a teraz este pridali Luveris a gonal zmenili na puregon strasne tie injekcie stipu a dakedy mi proste nejdu na prvy raz pichnut ako keby bola tupa ihla no hroza!! Uz ani nemam miesto na brusku kde by nebol vpich jak narkoman..Mavam aj navali tepla a naladova som no neviem aj ten odber vyzera na tento vikend resp.zaciatok tyzdna tak som zvedava uz je toho namna moc. Ja ale idem vajicka darovat niekomu komu sa to nedari no to iste podstupujem co vy. Tak sa drzte babule budem na vas mysliet a dufat ze pomozem neakemu paru.
@alexa1983 napi mail na zuzana.coneva@vszp.sk, ona Ti odpise, ze ci mas schvalenu ziadost alebo nie. 😉
@nika2212 mas moj obdiv kedze ja mam vsetky tie zle vedlajsie ucinky z injekcii , tak viem co musis podstupovat a je krasne od teba ze to nerobis pre seba ale pre take ako sme my 😘❤️ Klobuk dolu pred tebou ... Verim ze sa tvoje vajka dostanu do tej najlepsej a najmilovanejsej maternice ❤️👍🏽👍🏽👍🏽
@denulka2706 myslim na teba 😘
baby vy berete kyselinu listovu?
@denulka2706 Ahoj 😉 No čo,ako,kolko? 🙂 🙂 🙂
@denulka2706 ajooj, uz som sa ta nevedela dockat :( 11 je paradne cislo ! Drzim päste aby boli vsetky zdrave 😘 A dali ste si ich napichat? A mas aj tu predlzenu kultivaciu? Kolko si bola v narkoze? Cakam podrobnosti 😆
@denulka2706 joj super!! 🙂 zajtra napis aky je vysledok 🙂 drzime palceky 😉
@alexa1983 a tu uz neni vela? mne dnes tak vravel dr.,ze ak budem brat femibion, tak uz nemam brat vit.E, lebo sice E je dolezite, ale ak je vela, tak to moze spravit problemy. ci to nie je tak aj s KL?
@denulka2706 Parada,pekný pocet 🙂 uz len aby sa oplodnili a pekne delili nech je co mrazit 🙂 davala si si aj ICSI ci prirodzene?jasne ze to nic nie je,ale ked tam ide clovek prvy krat nevie co ho caka tak sa boji.ved to vsetko trva len 10-15 min max.dnes ta este spodok bude boiet,ale zajtra by malo byt uz ok.nezabudni davat utrogestan 🙂
@mataa123 hej ICSI my sme ani inú možnosť nemali,kedze muž má zlý spg... Tak som zvedavá aj ja strašne na zajtra... 🙂 @alexa je to len 10-15 min. v narkoze... Ja si pamätám ako mi hovorila anezstologicka že aké mam pekné oči,podakovala som,povedala dobrú noc.... A už som sa zobudila v posteli po všetkom 😀 ešte som si hovorila ,,ako som sa sem dostala?,, 😂😂😂
@denulka2706 a kolko si ostala lezat? treba brat aj spec. oblecenie na to, myslim pyzamo alebo tak? 😀
@mataa123 ja mám progesterón,to je vlastne to isté. Ak som to dobre pochopila až večer prvú.... áno?
@babusik85 len nočnú košeľu a papuče.... Potom som si ešte pospala. Nejako o pol desiatej ma uspali a o pred jedenástou som sa zobudila...o 12tej nás pustili domov
@denulka2706 my sme na tom rovnako,tiez musime dat ICSI,ale aj keby sme nemuseli,tak dame,predsa je tam vyssia sanca. tak teraz bude do zajtra dlhyyy den kym zavolaju,ale na dobre spravy sa caka 🙂 ja som mala 1X utrogestan,2X progesteron a teraz mam zasa progesteron.ano,vecer prvu,ale zapit vodou.

@alexa1983 Skoda,ze nie si GF mozno by sme sa aj stretli :D ja mam cez vikend prvu kontrolu,len este neviem ci v sobotu,alebo nedelu,zajtra mam volat.