Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
@denulka2706 aj ti povedali co mas robit preto aby si nedostala ten sok teraz?
@alexa1983 nič konkrétne...ani sestrička o tom nehovorila,len toľko že máme vypiť min 4 l aby sa nám to dostalo z tela tie hormóny( lieky zo stimulky ) tak asi tak 🙂 Teba to kedy čaká?
@mataa123 presne tak...
@denulka2706 fuu 4 litre je mooc 🙂 ja mam v pondelok poslednu kontrolu a koncim tyzdna vyber 🙂 uz sa neviem dockat ☺️ Si tak hovorim stale ze tu malu bublinku budem drzat zubami nehtami aby sa mi tam udrzala ☺️
baby ja aj bez stimulucie vypijem denne 2-3 litre. je to pre mna ako droga, vkuse, ale ozaj vkuse chodim s vodou. :D podla manzela som zavisla na vode :D
Ja vypijem mozno liter vody za den, vobec do mna nejde, som zvdava ako zvladnem 4 litre :D noo budem musiet,,,, a ked vypijem viac ako liter ta chodim curajuci :D
@zuzankaa88 ja som pri prvej stimulke bola tiez tak na tom ze som vobec skoro nepila, az kym som neskoncila v nemocnici odpadnuta :( od vtedy pijem stale aj na silu. Uz tam nechcem az do porodu lezat 🙂 a potom cikam kade chodim, v noci min 4 krat 🙈 Je to otrava ale tak co uz 🙂
Ahojte dievčence.... Tak z 11 vajíčok boli všetky zrelé.... No žiaľ s tých 11-tich sa oplodnilo len jedno jediné. Takže mám len jedno jedinkaté embryjko ☹ v pondelok idem na vklad. Napichovali ICSI ale kvôli tomu že mal muž zlý spg tak to takto vyšlo. Dúfam že to malinké jediné chudatenko zabojuje a zaryje sa mi v maternici tak ako má 🙂
@denulka2706 jedno??? To snad nie :( ale urcite to je to spravne! Ja som myslela ze ked sa da napichovanie tak sa oplodnia vsetky :( my meme tiez zly spg :( som zvedava ako dopadneme my . A ako sa citis?
My sme mali zdrave vajicka aj spermie...mali sme 11 vajok s toho sa 9 oplodnilo a len 4 prezili PK .... jedno som si dala vlozit uz sme v 12 tt... a zvysne 3 nas cakaju v mraziaciku ♡
@123tana123 toto bude pre mna najväcsia galiba ak teda budem mat nejake vajka na vklad , ci vlozit jedno alebo dve . Super v 12. tyzdni 👍🏽 tfuj tfuj tfuj aby bolo vestko ok . 😘 Kam si chodila?
@alexa1983
Helios v Martine 🙂 urcite budete mat vajka treba verit, my sme chceli vlozit dve ...no pocitali sme s tym ze sa nam viac oplodni pri styroch sme nechceli riskovat .. nikto ti nezaruci ci sa podari alebo nie... ale buduci vklad dame dve to uz vieme a pre stvrte si tiez pojdeme ♡♡♡♡
@123tana123 takze 4 deticky 👍🏽☺️
@alexa1983
Ano pocitame s tym ze dobojujeme do uspesneho konca po kazdom vklade 🙂
@denulka2706 ajoj.ako sa citis? Mas aj nejake bolesti? Ja mam zajtra poslednu kontrolu a potom uz vyber juch juch . Zajtra budem na teba moc mysliet ked ti budu vkladat malu bublinku
@alexa1983 ajoj... už nie,trosku len brucho má ešte pobolieva ale už je to lepšie.. no tak držím palceky nech je veľa vajok.... Potom daj vedieť koľko folikov.... Ja už sa teším na zajtra veľmi,ze už bude bublinka pekne u mňa v teplucku....a vypustim ju až za deväť mesiacov 🙂 :-P 😉 😍💓💓💓🍼🍼🍼👶👶👶👶 😘😘😘
@denulka2706 a mala si aj bolesti? Aby som potom nestresovala 🙂 Ja som sa dnes rano zobudila s horuckou a strasnou nadchou :( dufam ze ma mozu uspavat aj ked som chora :(
@denulka2706 a zajtra na teba budem mysliet ! Urcite je to to spravne embrijko 😘

No aj ja mám prvú zapiť a ostatné vkladať...a v deň transferu tiež zapiť