Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
@zuzankaa88 ajoj spolutrpitelka 😘 ja si uz picham decapeptyl a cakam na menzes aby som zacala s dalsimi, ja som to mala trosku komplikovane vsetko :( zacala som uz koncom augusta, ale musela som prestat lebo som skolabovala z tych hormonov , bola som par dni v nemocnici, tak mi to radsej prerusili, potom sme zacali koncom septembra na novo, no meskal mi menzes 12 dni, tak som isla do centra ze co sa deje a sup 5 cm cysta na vajecniku , branili mi k menzesu, tu mi museli odsavat - hrozne to bolo 😢 A tak teraz cakam kedy uz konecne mrcha jedna pride .nikdy som ju tak velmi nechcela aby uz prisla ako teraz 😂 Kam chodis? Myslim ze by si to mohla stihnut zacat uz teraz , ja som prvy krat zacali dva dni pred menzesom, ale zasa kazda sme ina, kazda mame inu liecbu a iny postup. Tak daj potom vediet ako 🙂 a nemozu ta vysetrit o par dni skor ? Aby ste mohli zacat uz teraz?
@alexa1983 fuuu vidim ze si pretrpela svoje, dufam ze tentoraz uz bude vsetko ok a dojdes az k opu a k vkladu..... A teraz zatial vsetko ok?? Mala si ine lieky predtym? Ja mam gonal a cetrrotide.. Tak neviem necham to na doktora nech rozhodne ci zacat teraz alebo o mesiac...ja chodim do SPLN Kosice a ty?
@zuzankaa88 nie nechal mi tie iste, pred menzesom beriem jednu injekciu decapeptylu a od 4.dna menzesu pridavam 112,5 menopuru. Juj dufam ze pojdete do toho uz teraz, nech to spolu prezivame a podporujeme sa 🙂 ja som BA Repromedica
Ahojte baby... Pripojím sa k vám ak môžem... Tiež idem tento mesiac... Mám dlhý protokol. Od 21. dc picham diphereline ,zajtra mám prvú kontrolu na 4. dc 🙂 som GF BA
@denulka2706 ajoj, parada, tak to budeme skoro rovnako, ja mam kontrolu stvrtok , tj moj 4.den 😘 Tak to mam aspon s kym prezivat 😂
Tak to áno 🙂 😉
@alexa1983 ja budem mať ďalšie gonal,luveris... Dúfam že už zajtra pridajú 🙂 zabudla som napísať že toto je moje 1.ivf... Ale nie som ani vystresovaná,to sa musím priznať.... Ja sa teším ... Teším sa na bábätko 🙂 😂😂😂😂 😉 som veľmi pozitívne naladenaaaaa.... Tak poďme baby smelo do toho... 🙂 :-*
@denulka2706 tak uz sme tri 🙂 drzim palce aby nam to vyslo, dajte vediet po kontrolach co a ako
@zuzankaa88 @alexa1983 určite sa budeme všetky informovať... Snáď sa k nám ešte niekto pridá .... A samé dobré spravicky 🙂 držím všetkým palce.... 😉 :-*
Ahojte baby! Pridam sa aj ja 😅 Ja idem zajtra na konzultaciu, ziadost mame schvalenu, tak uvidime ako dalej.
Chcela by som este tento mesiac zacat stimulku, ale dnes mi dosla mrcha, tak neviem..
Zajtra budem mudrejsia 🙂
@ denulka2706 preco mas dlhy protokol?
@babusik85 to neviem ,podľa čoho sa to dáva... My sme tiež išli do centra na konzultáciu po schválení a keď sme povedali že chceme začať hneď,tak mi dala protokol,vysvetlila všetko okolo toho ako budem stimulovať ,odkedy a čo... A išli sme hneď do lekárne po lieky.... 🙂
@denulka2706 teba som potrebovala 🙂 aby ma niekto nakopaval 🙂 lebo ja som skor taky pesimistaaa :( Musim sa opytat doktora ze preco vsetky beru tak vela toho a ja iba dve 🙉🙉🙉
@alexa1983 ja som išla do toho s tým že keď skončím v centre,tak odídem s tehotenskou kartou k momju gyn 🙂 😂😂😂 ja neviem čo to somnou je... To budú tie hormóny asi.... 😉 stále si vyspevujem keď som sama doma,usmievam sa... No šibnutá už z toho 🙂 proste verím na zázraky 😘
@alexa1983 no ale máme tuším každá iné injekcie,mozno preto? 🙉🙉
@zuzankaa88 @alexa1983 @babusik85 👶👶👶👶👶 😘😘😘
Tak ja idem spinkat dievčence... Dobrú nocku vám prajem.... Zajtra dám vedieť po kontrole ako budem pokračovať so stimulkou 🙂
@denulka2706 ten smajlik dudlikovy je top 👍🏽👍🏽👍🏽😆😆😆. No vidis, ty si z hormonov vyspevujes a ja stale revem 😂😂😂za vsetko a pri vsetkom 😂😂😂 Dobru nocku, zajtra sa ozvi co nove, drzim päste , pa 😘
Ste super baby,tesim sa z Vas 💃👌😘 drzim Vam palce 🙂 aj Vy drzte mne,zajtra idem do Car ☺dobruu noc 😘
Este som tu 🙂
@zuzankaa88 a ked ti len teraz schvalili ziadost ako to ze uz beres lieky? Ja este nemam nic
Ahojte... Tak 1. sono v poriadku . Pokračujem dipherelinom a dnes pridávam gonal.... 🙂 v pondelok ďalšia kontrola... 🙂
@denulka2706 ajoj, paradicka, ja uz sa neviem dockat stvrtku kedy pridam tiez dalsie 🙂
@babusik85 este nepicham nic ale viem ze mam kratky protokol s gonalom a cetrotide, to mi Dobre ranko 🙂 povedal uz pri podpisovany ziadosti ale davky este neviem
Inac chcem Vas povzbudit, ze v septembrovej teme Ivf ostali fakt ze vsetky tehotne 🙂 mozno jeden neuspech inac vsetky su uz tehulky 🙂 tak verim ze aj my tak dopadneme ;) urcite to dame 🙂 kolke idete na prve Ivf???
Určite to dáme.... Tomu verím.... 🙂 🙂 moje je prvé ....
Ja mam za sebou dve inseminacie neuspesne ale Ivf prve 🙂 tak aj my budeme urcite vsetky , sak sa nenechame zahanbit predsa nie? 😂
Aj ja idem na prve Ivf 🙂 v maji mi laparos. Zobrali obe vajcovody takze uz len ivf
@zuzankaa88 juj to mi je luto :( a ty kedy zacinas so stimulkou ?

Ahoj, mne dnes volali ze ziadost mam schvalenu, v piatok idem do centra, mali sme stihat stimulovat teraz v oktobri,, a teraz neviem ci stiham lebo cez vikend mam dostat, tak uvidim co v piatok co navrhne doktor ci zavat este ten cyklus alebo buduci, mam kratky protokol a ty??? Ty zacinas teraz??