Tehotenský test týždeň po Ket vyšiel pozitívny.
Zdravím...som týždeň po ket.. A dnes som si robila test dokonca nie z ranného moču.. A pol pozitívny nie taká výrazná ale bola tam.. 🙏🙏Chcem sa opýtať či ste mali tiež tak skoro test pozitívny.. A nemoze to byť z progesteronu? Dakujem
@baaskaa ukazuje ti dobre. Tyzdne sa rataju od ms,nemozes predsa cakat ze ked si v 4tt ti ukaze 3+,
@wejuska7910 anochapem, ale ja som poslednú ms mala 24.9.?
@baaskaa ale ket si mala pred dvoma tyzdnami + ak bola pk. Sedi ti to dobre,nemozes mat 3+ ani ti to nevychadza,kedze od 24.9 su 4 tyzdne,ako mozes byt 3+ to sa iba rata od ms,ale vtom case si nebola este tehotna.
@wejuska7910 čiže je to dobre?.....je tam teda možné že to vyšlo a budeme mať vytúžené bábätko......🥺🥰
@wejuska7910 veľmi si vážim, že si mi odpísala a vyjasnilo mi to ..... veľmi ďakujem.....
@baaskaa ano je to ok.a na krv si nebola aka je hodnota hcg?nemas zaco,drzim palce nech sa dockate ✊🏻🙏🙂
@wejuska7910 na krv idem v pondelok takže hodnotu HCG ešte neviem
@baaskaa nevadi,urcite to bude dobre
@wejuska7910 verím v to

Ahojte baby. Som dost v strese. Dnes som 12. den od KET. Mala som len dve embrya, takze posledny pokus. Od vkladu sa necitim dobre, naliate prsia, nafuknuta, strasna unava, pichanie a tlaky v podbrusku. Berieme utrogestan, estrofem a progesteron. Od 9.dna az do dnes mi to ukazuje stale ducha na teste z lekarne. Vobec mi ta ciarka nesilnie a nechapem preco v priebehu 4 dni. Hrozne sa bojim. Pri prvom vklade, kedy nam to nevyslo, som sa citila po vklade vyborne, lepsie ako normalne, teraz sa citim cudne, ako tehotna, ale neviem, co si mam o tom mysliet. Pozajtra idem na krv na HCG.😓 Prikladam foto z dnesneho dna, takto to mam kazdy den. Co si tom myslite? Na dalsi odber vajicok uz nechcem ist, pre mna to bol mesiac vyslovene ze utrpenia, bolo mi priserne zle....
@louboutins to je dnesny test?
@wejuska7910 ano, od nedele do stredy kazdy den taky isty. Teh.priznaky mam asi vsetky, dokonca aj po pomysleni na alkohol ma natahuje. Od vcera sa mi 2x stalo, ze som mala kratke silne krce v podbrusku, ake nekrvacam. Vobec neviem, co si o tom mysliet, zajtra idem na krv.
@louboutins tak to ma mrzi,ale nevyslo to
A na zaklade coho si to myslite, ked mam priznaky a nekrvacam?
@louboutins ono ak ti nesilnie test (musíš testovať vždy tým istým) tak to bude pravdepodobne biochemické tehotenstvo
@princess59 to by som uz asi neprezila po 3 rokoch snazenia a po 2 vkladoch...obzvlast, ked mi je fakt zle uz dva tyzdne. Po prvom vklade som mala na teste len jednu ciarku a citila som sa skvelo, to som vedela hned, ze to nevyslo, lebo mala som chut aj na vino aj na cigarety....ale teraz mi je strasne a zo vsetkeho ma natahuje.
@louboutins no bodaj by to tak nebolo, ale nerob si plané nádeje... Držím palce
@princess59 uvidim zajtra. Take tlaky mam v podbrusku dnes. Z 12 mesiacov za tento rok mi je 2 mesiace uplne hrozne....preto uz nechcem ist na IVF, lebo ten mesiac pred odberom mi bolo na umretie...som nezvladala ani pracu, ani domacnost, ani psov...ani samu seba. Aj teraz mam same modriny po bruchu a rukach od ihiel fuj.
@louboutins lebo nemas pozitivny test
@louboutins na 12ty den po ket je to vepmi slabucke. Aj ked ja osobne ani tu ciarku nevidim. Ale ty ano, tak je asi velmi slabucka. Mozno biochemicke a tym, ze do seba davas progesterony na udrzanie... nevie to odist menstruaciou. Takze sa to tam drzi ale ked ciarka nesilnie, asi to nebude ono. Ale aj tak drzim palceky, a nevzdavaj sa. Raz to vyjde a stoji to zato.. za tu bolest. 🤍 toto nie je ani zdaleka nic oproti tehotenskym nevolnostiam😬🤪
@janula12345 si zlata, ale tehotenske nevolnosti sa deju kvoli niecomu a toto som zatial prezivala uplne zbytocne.😭 Ja nie som ziadna padavka, ale tie hormony pri IVF ma nicia...
@louboutins nie zbytocne, takto to neber. Ver, ze mam za sebou daleko viac a viem co a aj ako sa citis. Ale clovek, ktory sa nevzdava, sa docka. Verim tomu 🤍🙏 dockas sa aj ty.
Baby, tak som tehotna! Zatial HCG 20mUI a o tyzden na krv! Uz len sa modlit!
@louboutins nekonzultovali stebou vysledky?
@wejuska7910 samozrejme, ze ano. Ved pisem.🙂 Hovorili, ze je to trochu nizke, 20,6mUI, ale tehotenstvo je nad 10mUI a o tyzden mam prist znovu na krv.
@louboutins nechcem ti brat nadeje,ale ta hodnota na 13den po ket je uplne nizka. Mrzi ma to,asi biochemicke a odide to s ms 🙄
@louboutins nechcem ťa strašiť ale koľký deň cyklu si ? Lebo hcg 20 je strašne málo, buď je to naozaj iba začínajúce tehotenstvo alebo to bude neprosperujuce tehotenstvo - biochemické....
@princess59 ona je po ket,cize neaky 4tt

Ahojte , chcem radu, alebo skôr. Ukludnenie. V nedeľu budú dva týždne po vkladke KET. Tehu test vyšiel pozitívne ale nechápem prečo mi tam píše 1-2tyzden, po správnosti by tam malo byť 3+, kedze som v minimálne 4+2tt.....ako to vlastne je?
Pred týždňom som začala krvácať, len chvíľku, potom len svetlo hnede spinenie.....včera večer zas.....mám nádej že je to ok?
Ďakujem za kazdu odpoved