icon

Tehotenský test týždeň po Ket vyšiel pozitívny.

martaatram
29. jan 2020

Zdravím...som týždeň po ket.. A dnes som si robila test dokonca nie z ranného moču.. A pol pozitívny nie taká výrazná ale bola tam.. 🙏🙏Chcem sa opýtať či ste mali tiež tak skoro test pozitívny.. A nemoze to byť z progesteronu? Dakujem

princess59
20. nov 2020

@wejuska7910 no ja som mala po ET na 13 deň 796, po ET 14 deň 324 ale to nedopadlo dobre ....takže hodnota 20 je naozaj veľmi nízka a pri ket sa ani nemôže stať že sa posunula ovulácia. Je mi to ľúto @louboutins ale ak ti bola vkladana blastocysta tak z toho nič nebude ale aj ak ti bolo vkladané mladšie embryo je tá hodnota nízka 😭😭

wejuska7910
20. nov 2020

@baaskaa a ty si ako dopadla nakoniec?

wejuska7910
20. nov 2020

@princess59 jasne ja to viem😏ja som mala po ket na 14 den hodnotu 1150.podaril sa ti niektory vklad?inak uplne suhlasim s tebou,ze nic z toho nebude 😔

princess59
20. nov 2020

@wejuska7910 2x som potratila, 1x biochemické, a akurát som tehotná. 3ivf, 8 vklad tak snáď už bude úspešný dnes som ešte len 6+2 ale niekde sa začať musí 😉

wejuska7910
20. nov 2020

@princess59 tak to mas dost toho za sebou.ja som tiez tehu,aktualne uz 31tt,strasne to leti.uz mas aj ♥️ potvrdene?a samozrejme gratulujem a drzim palce aby ste to dotiahli tentokrat do uspesneho konca 🙏💪✊🏻🙂

princess59
20. nov 2020

@wejuska7910 ešte nie, včera som bola u doktora a videl vak aj mini plod ale srdiečko ešte nie, ale zas na druhej strane keď jeho sono porovnám s tým z centra tak to jeho už je veterán 😂 tak ma to nejako nevykolajilo zatiaľ, aj on hovoril že na srdiečko je ešte čas ...asi vie aký má ten jeho pekelný stroj výkon 😂😂 za dva týždne idem znova, tak už hádam uvidíme všetko lepšie. Gratulujem, už to máš za chvíľu za sebou. Mne byva tak zle že nechápem ako som do toho mohla ísť dobrovoľne a ešte si to aj platiť 😂😂 ale inak sa teším strašne

wejuska7910
20. nov 2020

@princess59 jasne to uz moze byt aj dnes🙂vsetko ma svoj cas💪😁mne tiez bolo dlho zle aj vdruhom trimestri teraz mi je uz dlho,uz nech to skonci 😁

louboutins
20. nov 2020

@princess59 vkladali mi ho 6.11., cize dnes je to len druhy tyzden. Na teste nemam druhu ciarku vobec, ale sestra hovorila, ze sa mam orientovat podla krvi a nie podla testov. A ze mam prist o tyzden na kontrolu a hlavne dalej brat vsetky 3 hormony, aj mi predpisala dalsie balenia. A este teda hovorila, ze nad 10 je uz tehotenstvo, takze si nemam zatial robit ziadne zavery, ale mysliet pozitivne.🙂 Inak v nedelu mam dostat menstruaciu, zatial nemam ziadne predmenzesove stavy ako obvykle, tak verim, ze nepridu.🙏🙏🙏

baaskaa
29. nov 2020

@wejuska7910 odišlo to....a teraz ani ďalšia vkladka nevyšla.....ešte máme dve, no začínam byť zúfalá

wejuska7910
29. nov 2020

@baaskaa to ma mrzi 😔drzim palce aby to cim skor vyslo

fesanda7
2. dec 2020

Ja mam za sebou vyse 20 vkladov.10 rokov snazenia.23.11 som bola na dalsom vklade 2 embria.presne na den od potratu dvojiciek ktore sa podarili po ket a po amnio skoncili v 6m.dnes som si robila test a nic ani tuk.v pondelok mam ist na krv ale som smutna a uz asi ani nemam nadej.mam este 2 dalsie pokusi.ale uz som celkom dost vycerpana

abcmajacba
2. dec 2020

@fesanda7 neviem ako by som potešila, držím ti palce ešte nie je nič stratené 😉

fesanda7
2. dec 2020

@abcmajacba prvy krat som po 5 dnoch uz mala ducha.teraz nic.bola som tak dajako nastavena ze sa to teraz podari ale ked rano nic nebolo uz neverim.mne to asi neni sudene

abcmajacba
5. dec 2020

@fesanda7 ahoj, nič nové?

fesanda7
6. dec 2020

@abcmajacba nic.robila som.si 3 dalsie. Zajtra idem na krv.ale neverim ze by sa stav zmenil

abcmajacba
6. dec 2020

@fesanda7 tak držím palce, daj vedieť 😉

fesanda7
7. dec 2020

@abcmajacba takze 20x a zas nic

abcmajacba
8. dec 2020

@fesanda7 Och to mi je strašne hrozne moc ľúto 😩 počula som o veľa prípadoch, že sa podarilo vlastné, keď si adoptovali dieťatko...Musíš strašne túžiť po bábätku, keď si to podstúpila 20x a musíš byť sakramentsky silná žena, obdivujem ťa.

fesanda7
8. dec 2020

@abcmajacba ja normalne nemozem.nemam.vajcovody.a adopcia je na 6 rokov a na to nemam nervy plus chodit na dajake strernutia.ano tuzim. Ale asi minto neni sudene.uz som vycerpana a peniaze dosli tiez.uz tp nemam scoho platit. Vsetym vam.tu drzim palce

abcmajacba
8. dec 2020

@fesanda7 a nad pestunskou starostlivosťou si nerozmýšľala?

baaskaa
11. dec 2020

@fesanda7 ahoj , som na tom podobne, jeden vajcovody fuč, manžel nie úplne super spermogram.....ak nám to nevyjde určite nad adopciou nervy mať nebudem, a všetci nás bombardujú s pestunskou starostlivosťou. Nechápu že tam nejde o to mať hocijaké dieťa, ale cítiť ako v tebe rastie, vidieť ho od prvých chvíľ, cez prvé kroky, prvé slová atď.......
Ale ver že každý sme tu z nejakého dôvodu... Ak to nieje rodina, ten dôvod sa ti ukáže......prajem krásne dni a veľa síl ....

fesanda7
11. jan 2021

@abcmajacba rozmyslala ale teraz kvoli covid je to strasne zdlhave

fesanda7
11. jan 2021

@baaskaa ja nema iba vajcovody.muz je ok. Len nikto nechape preco sa 1x podarilo a odvtedy nic

baaskaa
12. jan 2021

@fesanda7 mne teraz zistili že okrem trombotickeho stavu-husta krv, zrazeniny, ....mám aj zliepanie krvných doštičiek, čiže pri uhniezdovani sa embryjko oblepilo a zabránilo vyzivovaniu, a následne odumrelo......
Nasadili mi Stadapyrin. Pýtaj sa na vyšetrenie k hematologicky....viem že tento problém s krvou má teraz naozaj veľa žien....

fesanda7
13. jan 2021

@baaskaa ja mam vysetrenia vsetky.aj genetiku aj hematologiu aj neviem co.vsetko je u oboch ok.my sme iba rok chodili po vysetreniach a potom sme.zacali odznova.takze mne jedine duch svaty alebo zazrak pomoze

louboutins
15. jan 2021

Tak babulky, ja som mala slabu druhu ciarku dlho a nakoniec z krvi som najskor mala nejaky ten tehotensly hormon, ale o tyzden neskor som uz nemala ziadny. Bola som z toho velmi smutna, pretoze kamosky, co maju deti, tiez mali jednu slabucku ciarku a boli tehotne. Bola som raz na odbere vajicok a na dvoch vkladoch embrya a hrozne ma to znicilo najma fyzicky, preto sme sa s muzom rozhodli, ze si ideme adoptovat babatko a otehotneniu nechame volny priebeh. Vobec si nemyslim, ze je zdrave sa pchat hormonmi, obzvlast pred odberom vajicok mesiac mi bolo vyslovene na umretie a mala som bolesti. Nikdy nato nezabudnem.

abcmajacba
15. jan 2021

@louboutins držím palce pri adopcií a myslím že máš pravdu, keď to nejde treba ísť ďalej a možno sa ozaj podarí keď to vypustite z hlavy, poznám taký prípad že sa im podarilo keď si adoptovali. Drž sa 😉

louboutins
16. jan 2021

@abcmajacba dakujem. To inak hovorila aj ta pani na urade.🤣Ze maju velmi vela takych pripadov. Teraz posielame papiere a budeme chodit na pripravu.🙂

1992dominika
25. jan 2021

Ahojte baby. Ja som dnes 7. Den po KET blastocysty. Prvy tyzden som bola velmi optimisticka i ked so mnou hadzali hormony(chvilku placem potom sa smejem). Od dnes som trosku v strese lebo mam dost neprijemne bodave bolesti v podbrusku a vajecnikoch. Skusila som si v priebehu dna spravit test negativny. Este to chcem vyskusat zajtra alebo v stredu. Na krv mam ist az 1.2 co je 14.den. Pri tomto prvom IVF sme mali najprv 4 embryjka, pricom po predlzenej kultivacii zostalo len jedno. Museli sme ho zmrazit pre moje problemy s OHSS. Neviem ako sa nakopnut zasa na pozitivnu snuru myslenia 🥺

cincirela
Autor odpoveď zmazal