Tehotenský test týždeň po Ket vyšiel pozitívny.
Zdravím...som týždeň po ket.. A dnes som si robila test dokonca nie z ranného moču.. A pol pozitívny nie taká výrazná ale bola tam.. 🙏🙏Chcem sa opýtať či ste mali tiež tak skoro test pozitívny.. A nemoze to byť z progesteronu? Dakujem
Ahojte snažilky.aj ja sa pridávam do diskusie...som 2.deň po KET 6dňového embryjka...už mám za sebou 2 potraty a 3 neúspešné pokusy...tak uvidíme...všetkým nám mooooooc držím palce 👶🥰
@radunka38 mala si ovitrille alebo pregnil?
Ahojte dievčatá. ....ja stále riešim krv, vyzerá to anomáliu zlepovanie krvných doštičiek....máme ešte jeden pokus -zmrazeneho embryjka.,......ale úprimne....po poslednom , kedy ma v 8tyzdni museli vyčistiť, lebo nám nebolo srdiečko, už nevládzem.......už neviem či chcem ďalej pokračovať....určite na vklad pôjdeme......všetkým ktoré ste tak silné že vladzete držím palce.....po mimo, potrate a štyroch vkladkach a následne potratoch už nechcem........nieje nám súdené mať dieťa.....,.
@adriana_dg ahoj, testovať po Keť, je najlepšie v 8-9 deň po vkladke. Testuješ skoro, ale už je tam malý duch....takže hlavne hlavu v kľude, nohy v teple a dobrý seriál a proste nerieš.......čo bude to bude. Mne tri vklady nevyšli, štvrtý nebolo srdiečko......ešte máme jeden .....držím palce........dávaj na vás pozor, ale nekontroluje sa neustále.....proste kľud
🌹😉
@baaskaa dakujem. A vas jemi luto 😢 Mali ste vimenit lekara podla mna
@adriana_dg joj už máme toľko lekárov a všetkého za stebou. Aj dvaja sú rodina....🌹😉
@baaskaa Pravda ze.Lem ze ja viem osebe ties ze nie vsade je ten pristup ako ini lekari. Mne sa u Jednej podarili da boch uz druhe dieta
@adriana_dg ja som to mala presne takto isto, tiež som mala slabú druhú čiarku a neskutočne som sa z toho tešila. Po 14 dňoch z krvi som mala zvýšené
HCG, druhá čiarka začala postupne miznúť o týždeň nato 0 :(
@mart
@wejuska7910 baby co poviete na toto som 8 deň po ket
@avxavx1 mame dve deticky, prve z prveho ivf (8rokov) et druhe z druheho ivf (2,5 roka), a teraz sme boli na ket, pre embryjka ktore zostali… uvidime v pondelok idem na krv ci sa zadarilo… este nam ostavaju 2 pokusy ak by nie… ale uz len tieto co zostali, do dalsieho ivf by som uz nesla kedze uz dve deticky mame…

@cincirela dakujem hej snazim sa tak stale si povedat ze bude dobre pohladkam brusko nech je tam malinkej bodke dobre a stale dufam dokial lekari nepovedia konecny vysledok. Len teda je mi tazko dostat z hlavy myslienku ze by som cele IVF mala absolvovat zasa.. ale verim mojmu jedinemu mohykanovi ze to dajako da 🙄