Uhniezdenia embrya - rady
Babenky, tak ma napadlo, zhromaždite sem svoje rady a skúsenosti, resp. čo ste sa dočítali na iných zahraničných fórach, čo pomáha a podporuje uhniezdenie embrya.
Ahoj kocky tak moja rada som po 1ET A 2KET 3 pokus nam vysiel.pila som alchemilku od 1dc do vkladu 2xdenne vitamin zelezo a kys.listovu.pri 1dvoch pokusoch som len lezala a nic pri tretom som si povedala ze kaslem nato a tak som zbrilala po vonku s kamoskou a jej malym ..vobec som sa nepozorovala.to su rady odomna a kupila som si na ruku naramok z cervenehi koralu.tak budd zabralo daco z tohoto alebo to bolo len o stasti.
@tina2709 ahoj, ach, to je strašné, čo sa Ti stalo. My sa snažíme roky, ale presne som si povedala, že nebudem sa na to upínať, ani sa kvôli tomu psychicky rúcať, pretože za každých okolností treba žiť aj svoj bežný každodenný život, a to s úsmevom. Držím Ti palce, aby sa podarilo dostať stres a záchvaty pod kontrolu. A odporučila by som popri klasickej našej medicíne a psychológa vyskúšať aj tradičnú čínsku medicínu - tá rieši človeka celostne, a rieši príčiny, je možné, že vedela by Ti veľmi pomôcť, alebo aspoň čiastočne.
ahoj, mne take vkladali, a tiez sa pomaly vyvijali, mne sa sice neuchytili, ale kamoske ano ona mala tiez tak.... neboj nic, nadej je vzdy
@bubbbulik
to je kyselina listová a ešte nejaké vitamíny (kukni net) a to kajenské korenie som kúpila cez net (http://www.sanopa.eu/index.php?route=product/pr...) ... ten femibion som brala už dlho pred ivf a to kajenské som začala spoločne s injekciami .....
tešiím sa že vám to višlo velmy pekne dakujem za rady
@bubbbulik viem presne ake to je ked ti nema kto poradit a pomoct ja som sa neustale pytala co kocky robia ze sa im to podary a kazda ze nic ...a ja ked som nic nerobila tak 2x neuspech no potom som skusila toto vsetko a pomohlo.kajenske korenie som nejedla bo ja stiplave no fuj.neluubim ;) kamoska mala tiez neuspesne KET a tak som jej toto naordinovala a caka dvojicky tak sa to podarilo aj jej ;)
@mirka135 a wšetko čo si my povedala si brala každi den po ten vklad hej??takže ja som sa rozhodla že pojdem až v oktobry tak potom ked my príde v oktobry menzes tak mam začat pit čajik až po vklad,a to korenie ked my príde možem začat brat už od tohoto mesiaca wšak chapem to spravne??možeš my presne napísat ako si postupovala ti??stím všetkym??
@bubbbulik tak v prvom rade ti chcem povedat ze vela bab ti povedia ze odloz to ci pockaj mesiac no ja ti poviem ze ja som mala vklad kazdy druhy mesiac a je to na psychiku Zaber ale poviem ti ze roky idu a netreba cakat.co sa tyka toho ako som to brala ja je od 1dc som pila alchemilku rano a vecer 1salku do vkladu.teda rano v den vkladu som uz nepila.vitaminy mozes brat uz od teraz aj kyselinu aj zelezo.popripade neviem aku mas pracu a stres okolo.ja som asi mesiac pred brala sedatif pc koli stresovej praci .kajanske korenie som ja nebrala tak neviem poradit skus sa dakoho spytat viem iba ze je to stiplave a ja stiplave nelubim.v den vkladu som prisla domov a lezala bol to piatok v sobotu a v nedelu som papala ananas cerstvy jeden za den a od pondelka fungovala.asi na 7 den som krvacala ale len tak par kvapiek.som si myslela ze zasa nic a na 14 den som mala hcg 1910 😉 snad som pomohla.

ahoj lenka54321happy čo sa týka tvojej otázky ti neviem moc odpovedať nikdy som nemala blastocysty len ma.8 bunkové embryjko a to sa ujalo,ale v 9 TT MA takže tak a ako si natom?