icon

Uhniezdenia embrya - rady

javi37
14. aug 2012

Babenky, tak ma napadlo, zhromaždite sem svoje rady a skúsenosti, resp. čo ste sa dočítali na iných zahraničných fórach, čo pomáha a podporuje uhniezdenie embrya.

ivka3901
22. jún 2014

ahoj lenka54321happy čo sa týka tvojej otázky ti neviem moc odpovedať nikdy som nemala blastocysty len ma.8 bunkové embryjko a to sa ujalo,ale v 9 TT MA takže tak a ako si natom?

mirka135
23. jún 2014

Ahoj kocky tak moja rada som po 1ET A 2KET 3 pokus nam vysiel.pila som alchemilku od 1dc do vkladu 2xdenne vitamin zelezo a kys.listovu.pri 1dvoch pokusoch som len lezala a nic pri tretom som si povedala ze kaslem nato a tak som zbrilala po vonku s kamoskou a jej malym ..vobec som sa nepozorovala.to su rady odomna a kupila som si na ruku naramok z cervenehi koralu.tak budd zabralo daco z tohoto alebo to bolo len o stasti.

bubbbulik
14. sep 2014

@mirka135 ahoj tiež sa chystam na ket zase,takže alchemilku 2xdenne,vitamín železo??a kolko toho?a tej listovky len raz za den ??po jednej tablete???tiež chcem sprawit preto všetko,,vopred dakujem

alcinkap
14. sep 2014

@bubbbulik
ja som jedla femibion 800, jedla som kajenské korenie a po vklade som jedla každý deň ananas (niekde som čítala, že pomáha) ... fungovala som normálne, síce prvé tri dni som len tak oddychovala ale potom som normálne nabehla do práce. A vyšlo nám prvé ivf 🙂

malickaberuska
14. sep 2014

@tina2709 ahoj, ach, to je strašné, čo sa Ti stalo. My sa snažíme roky, ale presne som si povedala, že nebudem sa na to upínať, ani sa kvôli tomu psychicky rúcať, pretože za každých okolností treba žiť aj svoj bežný každodenný život, a to s úsmevom. Držím Ti palce, aby sa podarilo dostať stres a záchvaty pod kontrolu. A odporučila by som popri klasickej našej medicíne a psychológa vyskúšať aj tradičnú čínsku medicínu - tá rieši človeka celostne, a rieši príčiny, je možné, že vedela by Ti veľmi pomôcť, alebo aspoň čiastočne.

bubbbulik
14. sep 2014

@alcinkap ahoj dakujem že si reagovala....a čo je to ten femibion800??ako často s abere a kedy sa ma zacat brat??a to čo je to kajenske korenie kde to kupim??

tina2709
14. sep 2014

ahoj, mne take vkladali, a tiez sa pomaly vyvijali, mne sa sice neuchytili, ale kamoske ano ona mala tiez tak.... neboj nic, nadej je vzdy

alcinkap
14. sep 2014

@bubbbulik
to je kyselina listová a ešte nejaké vitamíny (kukni net) a to kajenské korenie som kúpila cez net (http://www.sanopa.eu/index.php?route=product/pr...) ... ten femibion som brala už dlho pred ivf a to kajenské som začala spoločne s injekciami .....

bubbbulik
14. sep 2014

@alcinkap dakujem no ja mam zamrazene takže ja pojdem už len na ten transfer rozmrazeneho embrya..
dakujem za rady cením si to tiež chcem nech nam to už viíde

alcinkap
14. sep 2014

@bubbbulik
jáááj ale tak aj tak to skús ... veď to môžeš začať aj teraz 🙂 a kedy máš ten transfer na plánovaný?

bubbbulik
14. sep 2014

@alcinkap no ved toto že ja mam začat brat nejake tabletky čo my dali ked my dojde menzes vieš tak neviem sa rozhodnut či teraz alebo až v oktobry neviem bojime sa ...tak to odalujeme už me uvažovali aj o bylinkách.

alcinkap
14. sep 2014

@bubbbulik
tak toto čo som písala sú vitamíny, takže by ti nemali ublížiť 🙂 bylinky som počula alchemilka, tak skús .... a kam chodíte do centra?

bubbbulik
14. sep 2014

@alcinkap chodíme do gin fivu.a ty???ty už čakaš bábetko však ?musí to byt krasny pocit

alcinkap
14. sep 2014

@bubbbulik
my sme chodili do Ferticent v Blave ... hej hej podarilo sa na prvýkrát, tak veríme, že to prejde aj to úspešného konca 🙂 ešte mi to akosi nedochádza, ale to príde ... 🙂

bubbbulik
14. sep 2014

tešiím sa že vám to višlo velmy pekne dakujem za rady

mirka135
14. sep 2014

@bubbbulik ahoj no co sa tyka vitaminov tak raz za den a alchemilku som pila 2x denne rano a vecer salku.ale sypanu nie sackovu ;) .pijes len do vkladu teda v den vkladu uz nepijes ;) a ani potom bo to ma opacny ucinok .a samozrejme od 1 dc zacnes pit .drzim palce

bubbbulik
15. sep 2014

@mirka135 dakujem za rady a da sa kupit ten alchemilkovy sipany aj v lekarni??

alcinkap
15. sep 2014

@bubbbulik
určite dá 🙂 ja som ho mala z lekárne ....

mirka135
15. sep 2014

@bubbbulik ja som ho kupovala v lekarni ;) ak mas dake otazky kludne pis rada ti poradim a pomozem a po vklade papaj ananas cerstvy ;) aspon 2dni

bubbbulik
15. sep 2014

@mirka135 strasne sa tesim že konečne je niekto ochotny 🙂 už mam kupeny čajík ešte my chyba to korenie,kyselinku listovu už berem da mesiace,a ten ananas tiež vyskušam,,,

ivka3901
15. sep 2014

@mirka135 ten ananás napomáha,ked píšeš že jesť aspom 2 dni po vklade?

alcinkap
15. sep 2014

@ivka3901
ja som to možno aj niekde tu čítala, že pomáha ... ja som ho jedla od vkladu až po krv (a to ho nemám vôbec rada) a jedla som aj čerstvý, ale aj z konzervy 🙂 a som si povedala, že ublížiť mi nemôže predsa len je to ovocie, tak to skúsim ....

mirka135
15. sep 2014

@ivka3901 hej pomaha pri uhniezdovani

mirka135
15. sep 2014

@bubbbulik viem presne ake to je ked ti nema kto poradit a pomoct ja som sa neustale pytala co kocky robia ze sa im to podary a kazda ze nic ...a ja ked som nic nerobila tak 2x neuspech no potom som skusila toto vsetko a pomohlo.kajenske korenie som nejedla bo ja stiplave no fuj.neluubim ;) kamoska mala tiez neuspesne KET a tak som jej toto naordinovala a caka dvojicky tak sa to podarilo aj jej ;)

bubbbulik
15. sep 2014

@mirka135 a wšetko čo si my povedala si brala každi den po ten vklad hej??takže ja som sa rozhodla že pojdem až v oktobry tak potom ked my príde v oktobry menzes tak mam začat pit čajik až po vklad,a to korenie ked my príde možem začat brat už od tohoto mesiaca wšak chapem to spravne??možeš my presne napísat ako si postupovala ti??stím všetkym??

mirka135
15. sep 2014

@bubbbulik tak v prvom rade ti chcem povedat ze vela bab ti povedia ze odloz to ci pockaj mesiac no ja ti poviem ze ja som mala vklad kazdy druhy mesiac a je to na psychiku Zaber ale poviem ti ze roky idu a netreba cakat.co sa tyka toho ako som to brala ja je od 1dc som pila alchemilku rano a vecer 1salku do vkladu.teda rano v den vkladu som uz nepila.vitaminy mozes brat uz od teraz aj kyselinu aj zelezo.popripade neviem aku mas pracu a stres okolo.ja som asi mesiac pred brala sedatif pc koli stresovej praci .kajanske korenie som ja nebrala tak neviem poradit skus sa dakoho spytat viem iba ze je to stiplave a ja stiplave nelubim.v den vkladu som prisla domov a lezala bol to piatok v sobotu a v nedelu som papala ananas cerstvy jeden za den a od pondelka fungovala.asi na 7 den som krvacala ale len tak par kvapiek.som si myslela ze zasa nic a na 14 den som mala hcg 1910 😉 snad som pomohla.

bubbbulik
15. sep 2014

@mirka135 jasneee dakujem strašne som rada,,,takže si ešte dokupim tu kyselinu listovu a to si brala jednu tabletku dene a aj to železo jednu dennne??

mirka135
15. sep 2014

@bubbbulik ano 🙂 1 denne

ivka3901
15. sep 2014

@mirka135 tak skúsim aj ja teda nemusí byť čerstvý stačí aj v konzerve?

mirka135
15. sep 2014

@ivka3901 myslis ananas???? jednoznacne cerstvy dolezity je ten stred co v konzerve nemas😉