Uhniezdenie vajíčka po embryotransfere
Ahojte, ako dlho po ET trvá,kým sa vajíčko uhniezdi?
Oooo😱😱 panebože, normálne sa začínam báť! Samozrejme myslím na všetko možné, som realista, ale nejako si potraty a zle veci nepripúšťam. Ak to príde,tak to príde, nezrúti sa mi svet. Ja som si ešte plne ani neuvedomila, že mi dačo rastie v bruchu😀
1. Ozaj baby, sťahujem sa do BA, viete mi niekto poradiť výborného gynekológa, pôrodníka? Resp. Kliniku na úrovni.
2. A poraďte mi kde spravia kvalitný prenatálnych genetický Test. Chcela by som to stihnúť ešte do konca prvého trimestra!
Dakujeeeeem
@holodnakova ja som po troch týždňoch. Čo by si chcela vedieť? Ja ináč do dnešného dňa nič necítim. Absolútne by ma nenapadlo že som tehotná. A to sa dosť sledujem.
@frantiseklotrinsky kedy si napr.testovala?či si mala nejaké problémy.Ja som v den vkladu akurát poobede mala krv na toaletaku a od vtedy mám každý večer trocha boľavé brucho.ale neviem či je to správne pomenovanie..možno skor taký tlak v bruchu..dnes som 8 deň od KET.Testu odolavam.
Zdravim vas je tu niekto v january som bola na ivf je mozne aby bolo uhnezdehnie na 12 den po et
Som mala jednodnovy pokles bt tehotensky test slabo pozitivny Na 13 den mi brali krv hcg 1.2 ale bazalna sa držala hore po vysadeni liekov ms dosla na 5 den trvala len jeden den bazalna klesla ale uz je zase hore tak neviem ci je to celkom normalne mam aj graf ak by niekto vedel poradit dakunem
Dobry den Aky je vas nazor,ifv 23,8.2019 odber,v pondelok26.8. Vklad potom som mala par dni veľké bruško,ťažko sa dýchalo teraz už necítim nic len sem tam ako na menštruáciu uhniezdílo sa?
@evak347 juj, to mi je ľúto! 😟Ja som chodila do Heliosu a tam vkladali len 5-6 dňové blastocysty, lebo až na ten 5.deň sa ukáže, či sa embryjko správne vyvíja, ak dôjde do štádia blastocysty. Takže ak v tvojom centre dávajú na výber, či nechať dlhšie kultivovat, tak určite nech nechajú a zbytočne sa netrápiš, ak sa náhodou neuchytí.
Dobry ked mam embryotransfer 12.12.2019 ale menstruaciu mam dostat 25.12 staci ten cas na uhniezdenie
@norbotin82 🙈🙈🙈🙈
100%
Ahojte baby som tu nová bola som na ket 19 7 20 20. Dala som sa 2 embria picham si klexan a beriem aspirín na zrážanlivosť krvi je tu niekto s takim problémom a bola tehotná prosím napiste
Ahojte baby chcem sa spýtať že ja som po ket 6 deň a od utorka mám také bolesti akoby chcel prísť menštruácia to môže byť priznaky uhniezdenia?

Baby je niektorá čerstvo po vklade?