icon

Ultrazvuk v CAR

Včera o 23:43

Ahojte, rada by som vedela od inych zien ako prebieha ultrazvuk pocas vysetreni v CAR. Moj obvodny gynekolog mi ukazuje ultrazvuk na monitore a popisuje na co sa pozerame (napr. folikuly). V CAR som mala kontrolu po liekoch na vyvolanie ovulavie a doktor nasiel velku cystu, ktora by sa mala vstrebat cez menstruaciu a zaroven liek nezabral a nevyrastli mi folikuly. Ultrazvuk som nevidela, aj ked som naznacila, ze by som chcela. O par dni som navstivila obvodneho doktora, lebo ta cysta mi robila starosti a on ziadnu cystu nevidel a videl dominantny folikul, liek podla neho zabral (bez lieku vraj nemam ovulaciu), ukazal mi folikul na monitore a odmeral ho.
Mate moznost vidiet ultrazvuk na monitore pocas vysetrenia mimo tehotenstva ak chcete?

anonym_c9cc1d
Včera o 23:50

@anonym_autor jasne vzdy mi dr komentuje a aj vidim na obrazovke nad sebou

anonym_d55171
Dnes o 04:02

Vždy mi ultrazvuk ukázali a popisali na čo sa pozerame

anonym_5651c0
Dnes o 07:51

Aj mne lekár ukáže na čo sa pozeráme aj pred tehotenstvom aj v tehotenstve. Pred tehotenstvom sme navštevovali car, prvú konzultáciu mi lekár ukázal ako vyzerajú moje vaječníky (pcos veľa malých folikulov, ktoré nerástli). Predpísal mi letrozol a v ďalšom cykle som išla na sono znova ale nepamätám sa či mi ukazal a popísal sono, myslím že nie, že mi pvoedal len veľkosť folikulu ktorý narástol, ďalšie sono o pár dni tiež mi neukázal len povedal že ovulacia ešte nebola ale bude. V 8tt mi ukazal na sone bijúce srdiečko. Takze zo 4x sono ukazal 2x

autor
Dnes o 12:13

Dakujem za odpovede, tak zatial to vyzera, ze naozaj sa standardne ukazuje ultrazvuk. Predosli doktori v CAR mi tiez ukazovali co vidia, tento sa zatvaril zhrozene akoze co od neho chcem, preto som rada ze viem takto zistit ako to funguje a budem rada ak sa este vyjadria nejake zeny.