icon

Umelé oplodnenie - máj 2020

okina257
19. máj 2020

Ahojte
Je tu niekto, kto sa chystá na IVf v mesiaci máj? Ako sa vám darí? A ako prebieha Vaša stimulka?
Mrazáčikov máte, alebo??

smeja1981
26. máj 2020

@wejuska7910 mam naozaj dobry pocit z teba 😘, kolko vkladali ? jedno ?

wejuska7910
26. máj 2020

@smeja1981 🤭😁zlata 🙂jedno jedno,embryologicka vravela ze bolo nadherne velke tak pevne verim 🙏

smeja1981
26. máj 2020

@wejuska7910 ,inac necitis nejaku zmenu ? ja ked bom bola tehu,prve co bolo zvlastne uz na 9 den, ze som mala cuch ako pes.. zacala smrdiet kava ..a pod...nemas to s kavou ?

wejuska7910
26. máj 2020

@smeja1981 vies co mne uz je asi vsetko 😂vcera vecer mi bolo zle na vracanie,tlaky vpodbrusku su len dufam ze to nieje len progesteron 😬

wejuska7910
26. máj 2020

@smeja1981 kava mi uz akosi nechuti tak ju nepijem ani

liduska_haa
26. máj 2020

@zuzankaa2 no ja už normálne ani neviem ako presne to bolo. Ale od prvého dňa cyklu som si pichala injekcie. A potom boli cca 4x soná a keď rástli folikuly dostatočne dobre, tak sa pokračovalo v injekciách a kontrolách až sme sa dočkali optimálnej veľkosti folikulov..15 mm +..
A potom som si pichla injekciu na zastabilizovanie vajicok (aby nepraskli a neuvoľnili sa skôr ako ich operačne odsajú) a potom mi naplánovali samotný odber..
Ja som mala 15 zrelých a 5 nezrelých vajíčok, ktoré ešte potom dozreli v miskách. Ale oplodnilo sa ich máličko - iba 4. Z toho 3 boli tie, kde vpichovali spermie a 1 sa "prirodzene" oplodnilo.. a tie mi zamrazili.. 🙂
No uvidíme.
Ale hlavne aby si dobre znášala liečbu.. Ono to je celé o nervy.. Stále sa staráš čo bude a ako bude.. a podobne.
A nervy pri mrazeni...
No už len veľa veľa šťastia 🙂

liduska_haa
26. máj 2020

@sofinaa testovala som asi už od piateho dňa od transferu.. až po 12. deň, kedy som to vzdala a zavolala do ISCARE.. A tam povedali, že sa to nepodarilo a mám vysadiť lieky.

wejuska7910
27. máj 2020

@smeja1981 tak mojo posielam ti troska pozitivity vtom pocasi.neak som to vedela dokonca viem ze to bude baba ale to sa dozvieme neskor 😘♥️

smeja1981
27. máj 2020

@wejuska7910 no ja odpadneem!!! krasa krasaa.. tesim sa velmi... Konecne dobre spravy. Ako sa citis ??Takze mas pocit , ze dievcatko ? mna moje citaky stale rzadily a bolo to stale opacne ako som citila😀. Takze tfuj tfuj este raz .Ci baba ci chalan, nech je zdrave😍.. ja dnes zacinam zasa stimulku. Dali mi rovno konske davky 300 gonal a 300 menopur do nedele😨😅... Mam asi 9-10 vajka tak uvidime noo..krasny deen

wejuska7910
27. máj 2020

@smeja1981 mam take tlaky akoby roztahovanie maternice,inak celkom ok.vies co hej,ono to prislo same ked som bola na vklade a lezala na koze a pozerala na sono nechali mi to zapnute 😍tak som sa kochala.ale je mi to jedno uplne co bude 😍hlavne nech je zdrave,to je zaklad 😊drzim ti silno silno palce,cele to stoji zato 😉nezabudaj nato a drž sa 😉pekny dnik 😘

zuzankaa2
27. máj 2020

@liduska_haa ja som zvedavá koľko sa nám podarí. Koľko sa ich oplodni. Ten liečby sa trosku obávam ci mi nebude zle z tých hormónov,ale to sa všetko ešte uvidí 🙂🍀 aj tebe veľa šťastia 🍀🍀🍀🍀🍀

zuzankaa2
27. máj 2020

@wejuska7910 gratulujem 🥰❤️❤️❤️

sofinaa
27. máj 2020

@wejuska7910 no tesim sa gratulujem davaj na seba pozor konecne aspon jedna znas......po kolkych dnoch si testovala

kvetinka5251
27. máj 2020

@wejuska7910 superrrrrr to som sa potešila 🥰🥰 gratulujem ❤️

wejuska7910
27. máj 2020

@zuzankaa2
@sofinaa dakujem este stale nemozem uverit,chodim sa pozerat na test ci isto 😁😍 uz som nevydrzala dlhsie cakat,dnes je 7 den po ket
@kvetinka5251 😊

sofinaa
27. máj 2020

@wejuska7910 ja som urobila tiez 7 den a negativ take este pockam

wejuska7910
27. máj 2020

@sofinaa pockaj urcite,ked som ho robila som videla ze neni ciarka a uz som nafucana chodila 😂polozila na policku ze pockam kym vyschne 😁ale tiez som si povedala ze ak tam nic nebude ze budem este na10den testovat

sofinaa
27. máj 2020

@wejuska7910 noo ved len ma bolieva zaludok neviem preco

wejuska7910
27. máj 2020

@sofinaa mne bolo predvcerom zle az na vracanie,jedlo co jem mi nedava ziadnu chut 😒uvidis vydrz este

sofinaa
27. máj 2020

@wejuska7910 ja len ked jedavam potom ma zacne bolievat zaludok je mi zle a trosku som mala krce

sasenka4
27. máj 2020

@kvetinka5251dakujem 🙂 takze dnes mam 3 folikuly vo velkosti 18mm vpravo a vlavo nejake 2 male.. povedali mi, ze budu radi, ak sa podari odobrat tie tri.. je to malo.. ale ako pises, mozno to tak bude, ze ked ma niekto 20 tak nie su vsetky zrele a kvalitne.. no uvidime.. v piatok idem na odber

sasenka4
27. máj 2020

@wejuska7910 blahozelam a zelam prijemne a bezproblemove tehotenstvo 🙂 ja idem v piatok na odber a pevne dufam, ze z toho bude nieco, co sa bude dat vkladat, kedze mam malo tych folikulov. Mozem sa opytat, ze ci si isla hned po odbere (teda na 5 den po kultivacii) na vklad alebo az dalsi mesiac (teda po rozmrazeni)? Stale nad tym rozmyslam, ze ak bude nieco na vklad, ako dalej postupovat.. ci ist hneed na vklad alebo radsej pockat mesiac.. vdaka

sofinaa
27. máj 2020

@wejuska7910 a pocita sa ten isty den vklasu alebo na sruhy den sa pocita

wejuska7910
27. máj 2020

@sofinaa aj ja som mavala krce hlavne na vecer

wejuska7910
27. máj 2020

@sofinaa druhy den po vklade.den vkladu sa nerata

wejuska7910
27. máj 2020

@sasenka4 dakujem 😊ja som mala ket,cize mrazene prisla korona a vsetko narusila tak sme boli az teraz ale ak sa bude dat a budes mat aj sliznicu ok urcitw chod na et,embryu je lepsie u teba v maternici ako v miske 😉

kvetinka5251
27. máj 2020

@sasenka4 budem na teba myslieť a držať silno palce nech sa všetko podarí ako má...no ja som mala 15 folikov s toho 10 bolo vhodných na oplodnenie a s tých sa delilo 5.....a už máme posledného mrazacika tak uvidíme ako sa rozhodnene či pôjdeme hneď na ďalší mesiac....ale menzes zatiaľ neprišiel tak čakám kedy sa spusti.

sasenka4
27. máj 2020

@wejuska7910 no ja dufam, ze sa urobia aspon 2 embrya.. ale neviem no.. uvidime.. a tak som aj planovala, ze prvy et a ak sa nepodari tak potom ket.. v centre mi povedali, ze vraj z ket je o 7% vyssia uspesnost ako z et.. neviem preco sice.. no uz mi ostava len verit, ze aspon to 1 alebo 2 embryjka sa podaria urobit, aby bolo co vkladat.

sasenka4
27. máj 2020

@kvetinka5251 moja, tak to mas super, o tolkych ja mozem len snivat.. cize si bola uz na 4 vkladoch a tie sa nepodarili? teda dufam, ze ten posledny, co ti vkladali sa podaril a ms uz nepride 🙂 to by bolo najlepsie 🙂 a ked nie, stale mas nadej, ked mas este 1 v rezerve 🙂 budem tiez na teba mysliet a daj vediet, ako pokracujes

kvetinka5251
27. máj 2020

@sasenka4 na vklad som bola ešte len 3 krat 2 krat sme vkladali len po jedno a teraz som bola 18 maja a dali sme dve ale neuchytili sa a teraz cakam na menzes kedy príde a bud pojdeme tento mesiac ked pojde vsetko hladko alebo na buduci