icon

Umelé oplodnenie - test

jannet07
27. feb 2018

Dobry den,sestra je dnes 10.den po vkladani/po umelom oplodneni.dnes ai robila test a mne sa zda,ze tam nieco slabunko vidim.snazia sa uz.velmi dlho.toto je 3 pokus.na krv ide az na buduci tyzden.
Co si i tom myslite?
Dakujem pekne

Umelé oplodnenie - test
jannet07
autor
27. feb 2018
jannet07
autor
27. feb 2018
shades3
27. feb 2018

Uf no ak tak straaasne slabunke... skusila by som clearblue, ten ukaze asi najlepsie... ale az rano 👌 drzim palceky!

jannet07
autor
27. feb 2018

@shades3 dakujem.velmi jej to prajem

lilyianka
27. feb 2018

@jannet07 ja ta nevidim nic

mirola
27. feb 2018

no ja tam bohuzial nevidim nic, ale to ani nic neznamena... lebo tu je take forum neviem ako sa vola a tam baby posielaju testy a ja nevidim nikdy nic, iba ak su uplne kolajnice .... drzim palce.. moja dobra kamoska chodi na vklady uz niekolko rokov a nedari sa.. druhy clovek je v tomto uplne bezmocny a nevie pomoct..

ladyanne
2. mar 2018

taky nic nevidím ... :/

jannet07
autor
2. mar 2018

Dakujem.pocka na krve testy este 3 dni..menzes zatial tiez nedostala🤔

aleskandra
2. mar 2018

Nech počká na výsledky z krvi...odporúčam z vlastnej skúsenosti...tiež som si robila test , podotykam digitálny clearblue..ten ukázal pozitívny výsledok. Ja už celá šťastná že nám vyšlo prvé IUI a krv bola nakoniec negatívna. To sklamanie bolo obrovské 😓

jannet07
autor
2. mar 2018

@aleskandra to mi je luto.velmi prajem.vsetkym zenam aby vam to kazdej vyslo

aleskandra
2. mar 2018

@jannet07 prvé nevyšlo, vyšlo až tretie...momentálne 5-ty deň prenasam :-P

zeytin
2. mar 2018

Práve hormóny, ktoré sa väčšinou berú, môžu spôsobovať falošne pozitívny test... je to dokonca uvedené aj v letáku tých liekov...

ingelika78
4. mar 2018

@zeytin Presne tak, napriklad Ovidrelle - ja som mala dve ciarky uplne viditelne na 11 den po ovulacii a ziadne tehotenstvo..... Bolo to strasne sklamanie. Dufam ze @jannet07 sestra bude mat vacise stastie drzim palce

vjerka22
4. mar 2018

U mna to islo takto.. 8 den po vklade uplne slabulinka ciarka, a to som testovala az po telefonate z kliniky kde mi oznamili ze hcg cez 150! Cize pri nizsom hcg nemusi byt vidno absolutne nic

anjelicek26
4. mar 2018

Na tom teste je len ryha. Kanalik. Drzim sestre palce, nech im to vyjde aj tak, proste nech pocka na krv.

mata106
30. jún 2018

Dobrý deň mám takú otázočku , ktorá má trápi .. po vklade cítim sa vlhká zo spodu ... už 3 deň . Vie mi niekto povedať , či mal ten istý problém alebo čím to je ? Ďakujem pekne

lilyianka
30. jún 2018

@mata106 nemôže to byť z tabliet čo si vkladáš?