Umelé oplodnenie - test
Dobry den,sestra je dnes 10.den po vkladani/po umelom oplodneni.dnes ai robila test a mne sa zda,ze tam nieco slabunko vidim.snazia sa uz.velmi dlho.toto je 3 pokus.na krv ide az na buduci tyzden.
Co si i tom myslite?
Dakujem pekne

Uf no ak tak straaasne slabunke... skusila by som clearblue, ten ukaze asi najlepsie... ale az rano 👌 drzim palceky!
no ja tam bohuzial nevidim nic, ale to ani nic neznamena... lebo tu je take forum neviem ako sa vola a tam baby posielaju testy a ja nevidim nikdy nic, iba ak su uplne kolajnice .... drzim palce.. moja dobra kamoska chodi na vklady uz niekolko rokov a nedari sa.. druhy clovek je v tomto uplne bezmocny a nevie pomoct..
taky nic nevidím ... :/
Dakujem.pocka na krve testy este 3 dni..menzes zatial tiez nedostala🤔
Nech počká na výsledky z krvi...odporúčam z vlastnej skúsenosti...tiež som si robila test , podotykam digitálny clearblue..ten ukázal pozitívny výsledok. Ja už celá šťastná že nám vyšlo prvé IUI a krv bola nakoniec negatívna. To sklamanie bolo obrovské 😓
@aleskandra to mi je luto.velmi prajem.vsetkym zenam aby vam to kazdej vyslo
@jannet07 prvé nevyšlo, vyšlo až tretie...momentálne 5-ty deň prenasam :-P
Práve hormóny, ktoré sa väčšinou berú, môžu spôsobovať falošne pozitívny test... je to dokonca uvedené aj v letáku tých liekov...
Na tom teste je len ryha. Kanalik. Drzim sestre palce, nech im to vyjde aj tak, proste nech pocka na krv.
Dobrý deň mám takú otázočku , ktorá má trápi .. po vklade cítim sa vlhká zo spodu ... už 3 deň . Vie mi niekto povedať , či mal ten istý problém alebo čím to je ? Ďakujem pekne