Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri
Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.
@desza17 ahoj..mam sa fajn, taký klasický pracovný režim 🙂 a ty? este som nevolala, myslim, ze je este cas, ale tak mozno skusim tento tyzden. urcit ti pride ms uz teraz, ved vraj 4-6 tyzdnov je normal. ale chapem ta, ze sa nevies dockat. ja sa zas modlim, aby mi prisla presne tak, ako planujem, aby som este stihla KET.som zvedava, co mi na to povedia 🙂
@lusesita1312 pisala somaj do helios diskusie...ci mam prist na kontrolu po dvoch mesiacoch alebo to bolo myslene ako dva cykly😞
mne povedal dva mesiace určite, nespominal, ze po 2 cykloch.no uvidis, co ti odpisu.
@lusesita1312 ano presne tak mi aj odpisali ze sa mam objednat po 2mesiacoch✊✊😊😊tak uz som spokojnejsia.
@lusesita1312 mojaaa šup šup volat...lebo ja som volala dnes a objednali ma na 25.11.ze iny termin uz dr.krajkovic ani nema...i ked sa mi to zda byt skoro..ale nenavyberam si.
@desza17 ahoooj.tak uz som volala a dohodla som si na toho 17.11. mne v podsate nevadi, ked tam nebude Krajkovič..len musime zaplatiť poplatok 20€. to nevadí.tak teším sa 🙂
@lusesita1312 preco musite zaplatit 20e?nechapem.
lebo je to mimo ord. hodín, kedže je to stat.sviatok a ja nechcem len sono, ale uz aj konzultaciu k tomu, ze co dalej. bud bude robit Bornay alebo Krajkovič, co mi je v podstate jedno, lebo obaja ma riesili v septembri.keby som dostala nejaky termin od nich ako ty, tak neplatim nic. ale nevadí, my sme s tym ratali 🙂 takze ides akoby tyzden po mne 😉
@lusesita1312 aha chapem.idem tyzden po tebe..ale este nenam ani 1.ms😢😢
@desza17 neboj,dovtedy isto príde.alebo skoc ku gyn., nech to pozrie,keby ti do 1-2 týždňov neprišla,hm?
@lusesita1312 aj by som skocila..ale ona je taka razna..povie ze mi povedala ze 4-8tyzdnov a budem vybavena.ani len vysledky z histologie este nemam do kelu.ozaj a ak sa mozem opytat tak sex si mala kedy po potrate 1.krat?
@desza17 no to poznam.aj moj gyn. je taky, to asi vsetci..tak skus este pockat tak 2 týždne.ani nespinis vobec nic?? no prvy sex po 3 týždnoch s obavami a opatrne, ale uplne v pohode nakoniec.a uz teraz normalne.ked ta nic neboli, tak kludne 🙂
@lusesita1312 ale necakala si do 1.ms so sexom vsak?my nie.neboli ma nic.a co sa tyka spinenia..vobec nespinim.pijem aj tu alchemilku..sobotu budu 4tyzdne od cistenia...tak uz dufam ze sa to rozbehne do kelu.
@desza17 no ja som vlastne čakala,lebo som zo slabého spinenia po kyrete prešla po 2,5 týždni rovno do ms.ale mne povedal lekár,ze keď nie sú bolesti ani spinenie tak kľudne môžme 🙂 takže v pohode..snáď je príde včas.daj si červené vínko 🙂
@lusesita1312 Dr ti povedal ze mozte este pred ms?lebo mne moja nepovedala nic..ale citila som sa dobre tak preco nie..samozrejme s ochranou.zajtra idem volat kvoli tej hystologii.
@desza17 nepovedal priamo, len ze ked je vsetko ok, tak davat pozor, aby sa nezaniesla nejaka necistota, takze som to brala, ze mozme 🙂 ja som mala hystol. asi o 10 dni od zakroku.nic sa nenaslo.mne sa vlastne z 1 vlozeneho embr. vytvorili 2 gest. vačky.co je sice cudne, ale nikto to neriesil.
@lusesita1312 ved naco aj...niekedy som z pristupu lekarov znechutena cest vynimkam.ake papiere si beres do mt?jja mam prepustaciu spravu a pojdem si aj pre tie vysledky z hyst.mam ist na kontrolu ku svojej gyn po 1.ms...tak uvidim ci to vobec bude skor ako pojdem do mt..som uz z toho nestastna.dufam ze ozaj sa na vklad nemusi cakat tri cykly ale tri mesiace,to by bolo super.tak ma boli pravy vajecnik ako pred ms ale nikde nic..aj hlava,aj zerem aj vyrazky mam tak uz hadam dorazi.
beriem do MT len spravu z hystologie..no ja ich chcem prehovorit na KET po 2 mes. od potratu a 2 ms.som zvedava 😀 ale tak citim sa na to..podla mna ti dorazí kazdu chvilu a v termine ved az teraz niekedy mas 4 týzdne po,vsak? neboj nic, bude to dobré. takze to vidis na január?
@lusesita1312 tak to vidim na januar..dufam😊.mam take cudne tlaky v pravom vajecniku uz asi tri dni..neviem to ani popisat.dnes som zas volala kvoli vysledkom z hyst.a ze sa niekde zapatrosili..ze ked sa najdu zavolaju mi😣😱.pytala som sa aj na vyvolavacku..kedy ju mozem dostat..tak sobotu budu 4tyzdne od potratu..tak o dva tyzdne na to mam volat.ale ja pevne vetim ze mrcha pride sama a skor.dnes som aj vinko kupila😀✊🍷.
@desza17 no super,neboj dôjde.ja som tiež také tlaky mala a zas začínajú,lebo o týždeň už cakam druhu ms. Tak sa veľmi teším a verím,ze teraz sa nám to podarí. A keď mi nedovolia KET ďalší mesiac,tak pôjdem tiež v januári a možno budeme čakať spolu 😀
@lusesita1312 to by bolo super..aj ked samozrejme ti to zelam co najskor.tentokrat nam to vyjde...citim to💗💗💗.vy mate este kolko mrazacikov?ides aj teraz vkladat jedno embryjko?a co sa tyka tych tlakov..nemyslim take predmenstruacne bolesti..sem tam ma tak cudne pichne..hlavne pri prudkom pohybeca niekedy aj ked som v klude..tak neviem😞
@desza17 my už máme len jedno..verím, ze to vyjde a ak by nahodou nie, tak ideme dalej, co uz nam ostava..ty mas este 6 vsak? to je super..mna tiez obcas picha v oblasti vajecnikov.ale pripisujem to hormonom, ze sa telo spamätava z tehu a zacina fungovat normalne.teda aspon dufam 😀
@lusesita1312 ahoj.ano mame este 6.😊aj dnes ma tak cudne picha vo vajecniku..ale vzdy len napravo.normalne sa bojim.
@desza17 neboj moja,mozno sa ti prebúdza a kto vie,ci to nie je ovulka 😀 a možno prichádza ms.
@lusesita1312 neviem ani posudit ze ci ovulka lebo som ju v zivote nemala..aspon myslim.a pred ms ma bolieva inak podbrusko..toto neviem co ma byt😱.teraz napr neboli.sem tam cez den bolelo hlavne ked som lezala..hadam nie daky zapal😫😱
Ale to snáď nie..no keby to neprešlo alebo sa stupňovalo tak zbehni radšej skôr ku gyn.ale to snáď nebude potrebné.drzim palce.
@lusesita1312 ak by bolo horsie zbehnem..dnes to od obeda nepocitujem..uvidime.beres aj dake vitaminy?
Beriem GS mimistar.je tam kys.listova a vlastne aj všetko,co treba 😉 a je vraj určený pre ženy v procese IVF.dobry marketingový ťah,ale na mňa zabral 😀
@lusesita1312 ja pijem alchemilku,beriem kyselinu listovu a zacala som uzivat aj E-vitamin.este sa chystam na ten rakytnikovy olej😉.

@lusesita1312 ahoj..ako sa mas?uz si objednana do Mt?ja este stale ms nikde😕