Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri
Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.
@desza17 urcite staci ta co obsahuje..no ja na sono pred ket som sla uz 11.den kvoli tomu,ze uz predtym som mala nizsiu sliznicu..takze pre istotu som sla skor 😎
@lusesita1312 aha,a bola si v Mt?dnes mas kontrolu,potom poprosim fotoooooo bublinky💗👍.drzkajte sa.
@desza17 ja na vsetky kontroly chodim do KE, aj pred KETom..no a dnes uz bola posledna u nich 😎 vsetko vyzera super zatial, pekne rastie..tesim sa velmi a prajem ti to z celeho ❤ velmi prevelmi..náš 12. pokus stal za to a dufam,ze dobojujeme az do konca..
@lusesita1312 dakujem ti krasne,aj ja ti to prajeeeeem.ako ide tehulkovanie?
@desza17 no co ti poviem..trosku sa to skomplikovalo..vcera som bola na pohotovosti vecer,lebo som zas zacala spinit a teraz uz dost silno..male bolo nastastie ok,dali mi injekciu a zajtra ku svojmu gyn.asi dostanem marodku a dufam,ze ma nesupnu do nemocky ☹bojom sa,lebo nikto jevie,z coho to spinenie je..tak nam drzkaj palce 🙄
@lusesita1312 joj moja,do kelu...ale ustalo to?dali ti ascorutin?cudujem sa inak ze ta pustili...somnou lezali baby ktore trosku spinili a nepustili ich,museli ostat v nemocke...a ked to ustalo,pustili ich.zajtra ides teda k svojmu gyn?drzim palceky.nemoze to byt nejaka cievka?hematom?super,ze je male oki,to je najdolezitejsie.nekazali ti zvysit progesteron?aspon na,tri x denne.ty pichas aj fraxik?a ako vyzera to spinenie?myslim na vaaaaas
@desza17 dakujem mojka..hej dnes idem k svojmu..je to take hnede skor tmavsie..beriem ascorutin aj progest.som zvysila.aj clexan picham..uvidome,dufam,ze nic vaxne 😣
@lusesita1312 a ten clexane mas preventivne ci na hematolog.problem?potom daj prosim vediet ako ste dopadli,drzim palceky
@desza17 vsetko je ok nastastie..len musim lezat a oddychovat,takze som PN..nevadi 😆clexan preto,ze mam trocha hudtejsiu krv a v rodine sme mali trombozu pocas tehu,takze aj preventivne zaroven.a ty ako moja?ides este do PO pred KET?uz sa ti to blizi,veelmi drzim palce 🙏
@lusesita1312 tak to som radaaaaa,super moja,setri sa,oddychuj
@lusesita1312 musim zavolat dnes do PO a uvidim na kedy ma objednaju
@desza17 super moja,tak daj potom vsetko vediet..ako to zbehlo vsetko,teraz budem drzat palce ja tebe 🙏❤
@lusesita1312 piatok idem do PO na intralipidy,sobotu na sono do Mt a cca 28.9.ak dobre ratam ket
@desza17 super moja,isti to pomoze a plus este medrol to bude tutovka neboj 🙂
@lusesita1312 snad mas pravdu.som zvedava na sobotu na,sliznicu...dufam ze bude oki,a bude ket..ztoho mam najvacsi strach😖😞
@desza17 davaj si vinko alebo chili papricky..bude pekna neboj,ved stale bola..ja som mala 8,5mm uz po estrimaxe a stacilo to uplne.vraj 6-8mm je ideal.tak tak sa tesim na dobre spravicky moja ❤
@lusesita1312 vinko nechcem😖😖bleee,ale chilli hltam ako o dusu😂.dnes si aj jablko s mrkvou urobim,aj to vraj pomaha.a vy ako
@desza17 tak len papkaj,co to chuti 😉 s chili som mala ja veru problem a vino tiez neznasam 😂my dobre,spinenie ustalo nateraz,tzk oddychujem,kukam telku a nudiim sa..ale stoji mi to za to..akurat tie nevolnosti su dost neprijemne..tak dufam,ze bude vsetko uz len dobre 🙏
@lusesita1312 super ze to ustalo,a nevolnosti ak su aj neprijemne,je to dobry znak...citala som ze vtedy je plodik velmi silny👍😊👌🍼🙂🙏.tak velmi som rada ze to vyslo...a kedy mas dalsiu kontrolu?mna,dnes priserne boli hlava a,aj vajecniky,neviem co to ma znamenat do kelu😞😧
@desza17 kontrolu mam v utorok bud.tyzden,dufam,ze to bude ok 🙏 nemohla si prechladnut trochu?daj si daco teple na brusko a horuci cajik,musis byt teraz fit pre svoju bambulku,co uz bude o tyzden v brusku ❤ siilno drzim palce,vsetko bude super,citom to 👍
@lusesita1312 od rana ta hlava boli,fuj.snad budem oki.o chvilu je sobota a budem mudrejsia kedy bude ket.mam obavy,ale veriiiiim ze bude vsetko oki.a coskoro sa pridam k tebeeeeee
Uzivate niektora Medrol? Ake mnozstva?
@desza17 a ako ti je dnes moja?sobota sa bliizi,tesim sa s tebou 🙂
@lusesita1312 cely den hlava boli ako kona😖😞😧..uz druhy den.zajtra,si idem dat pichnut tie intralipidy.a sobota sono..som v napäti.a vy ako?
@desza17 a od bolesti nieco si si dala?kym este mozes 🙂 tak zajtra drzim palce a daj potom vediet.my sa mame dufam dobre.tiez cakam napäto na utorok na poradnu.tiez sme zacali 9.tyzden ❤

@lusesita1312 len nechapem ako ti ho nasadili ked chcu aby sme pred ketom sli na utz az na 14.dc🤔.ja chcem ist este dokupit femibion,aj ten obsahuje vsetko potrebne.len neviem ci k nemu este jest nadalej KL alebo staci ta co obsahuje.