Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri
Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.
Nieee este vydrz teda aspon do zajtra 😀tak ja budem cakat na tvojho dusika ❤
@lusesita1312 no rano to asi nebude,lebo som nestihla lekaren,a nemam doma testy,som unavena ako nik z tej dlhej cesty.tie tlaky v podbrusku neprestavaju myslis ze je to ok?
@desza17 viesco ja som pri 1 ivf testovala ako sialena uz od 3 dna ze xi tam bude este ovitrele vidno a potom kazdy den a som bola vystresovana ako blazon tak som si povedala ze teraz pojdem az na krv. Vklad som mala v sobotu tak by to bolo asi este skoro testovat. A hlavne sa bojim .a ty kedy testujes?
@desza17 je to ok isto..mna od 6.dna asi tyzden bolelo tak brucho,ze som myslela,ze umrem..to si robi male miestecko
@lusesita1312 mojaaa,ja som to uz do rana nevydrzala😍😘💗,je to taaaaaam.dusok malinky
@desza17 faaakt???jezis moja,ja sa strasne tesiiim..daj goto ked vidno 😍❤
@lusesita1312 snad daco uvidis,ale na 5.dpt je to super,este sa velmi nechcem tesit
@lusesita1312 nejde mi to pridat😞😧😖
@desza17 no skoda,ale ked ho vidis,tak je to taaaam 😍bozinku,stastna som,akoby som ja testovala..ved viem,cim sisi tiez presla.a testnes aj rano?
@lusesita1312 jooj si zlataaaa,tesim sa aj ja ale len potichucku,ved vies.vobec som necakala ze to tam bude na 5.dpt, a bolooooo.dnes mam toho uz fakt dost,od rana soferovanie,potom ucenie s malou,potom som bezala 17km do tesca pre testy,muza som chystala do prace a teraz som nohy vylozila.
@desza17 ďakujem, zajtra končím 11.tt 😊 a v utorok idem na prvotrimestralny skríning na vývojové vady, dúfam, že všetko bude ok...bublinku s nevidela už 3 týždne kedy som bola na poslednej kontrole. 🙏 A potom to už budeme môcť oznámiť a konečne si vydýchnuť 👶 držím palce na 14. deň na krvicku, teším sa na dobré správy 😘
@desza17 vidiiim dusika jasneee ❤kedy bude dalsi?juuj tesim sa silno s tebou,zatial potichucky 😍
@lusesita1312 dakujem moja,zajtra skusime znova😉👍🍼👶.a ty sa ako citis?
@desza17 tzk sa tesim ma foto zajtra 😍ja sa fitim fajn,obcas picha v brusku,obcas este nevolnost,ale uz sa to asi zlepsuje.tak uvidime..

@lusesita1312 zatial nerozmyslela😂😂😉😉,uz by som aj dnes bola schopna🙈🙈😂😂.