icon

Úspešné mimotelové oplodnenie a potrat v 1. trimestri

desza17
17. okt 2016

Ahojte je tu niekto v podobnej situacii?otehotnela som na prvy raz po ivf..mala som ket.vsetko bolo v poriadku az do 8.tt..kedy som zacala krvacat a potratila som.volala som do centra ze aky je teraz postup..tak ze prve tri mesiace nemozem otehotniet.mam ist na konzultaciu po dvoch mesiacoch..tak som strasne zvedava ze co bude nasledovat.budem velmi rada ak sa podelite o vase skusenosti.

desza17
autor
29. jan 2017

@lusesita1312 silno ti drzim palce,ale citim to ze na testiku "daco"uvidis 🙂.len sa skus nejak doliecit.a daj info.

desza17
autor
31. jan 2017

@desza17 ahoj moja,ako ti je?co choroba?dufam ze ti to ustupilo a vsetko bude v poriadku.testik skusis teda stredu,stvrtok?drzim palce👶👍.mne ms este stale nedorazila.na nervy som.

lusesita1312
1. feb 2017

@desza17 ahojky.no je mi už lepšie,hoci vlecie sa ta choroba keďže som bez liekov.skusim asi zajtra hoci môj vnútorný pocit mi hovorí,že nič a toho ☹
A ty moja si už koľko po vyvolavacke? A tehu nemôžeš byť,veď aj to sa stáva 😍
No nech už je akokoľvek,držím veľmi palce 👍

desza17
autor
1. feb 2017

@lusesita1312 drzim z celeho srdiecka palce a,daj mi hned vediet prosiiiiim.som 7dni po vyvolavacke.zatisl nic.dr povedala ze do 14dni by mala prist,tak len cakat.testik som skusila,ale biely ako sneh😥

lusesita1312
2. feb 2017

@desza17 ahojky moja..tak zazrak sa zial nekona, testik biely ako som predpokladala..tak zajtra zbehnem este na krv to potvrdit..mozno to bude tou chorobou, mozno nie..neviem..musim sa znovu otrepať a ist dalek 😢 tak a tebe držim palce, nech mrcha konecne dorazí..🙂

desza17
autor
2. feb 2017

@lusesita1312 aaaaaale to nieeee,naozaj ma to mrzi,do kelu.a co dalej?

lusesita1312
2. feb 2017

@desza17 aj mna veru, ale ja uz som nejak zvyknuta, predsa len toho mame za sebou dost..tak dalej sa objednam na konzultaciu a zacneme novy cyklus cim skor..napriek vsetkemu sa len tak lahko nevzdam 🙂

desza17
autor
2. feb 2017

@lusesita1312 urcite super pristup👍,jasne ze sa nevzdas,si silna...a tentokrat to vyjde,musiiiii.a myslis ze to uz treba uplne odpisat?co ak krvicka bude pozitivna?ci myslis ze ee?joooj tak mi je to luto,uprimne.na konzultaciu sa ides objednat cim skor?myslim na teba a drzim palce.noa ta mija mrcha,ta nie a nie prist.meriam ajBT,dnes co som cakala ze uz klesne a pride ms,este stupla.

lusesita1312
2. feb 2017

@desza17 juj tak nejaký hormonik ti tam možno hapruje..Tak vyckaj,ona dôjde..No ja som to už odpísala,neverím,že krv povie niečo iné..Tu som skeptická..V pondelok keď budem volať výsledky do MT,tak sa rovno objednám a dúfam,že nás vezmú ešte tento mesiac. 🙂 a ty si ako dopadla na tej genetike?

desza17
autor
3. feb 2017

@lusesita1312 dnes drzim palce moja,a i ked by to nahodou nevyslo,zo srdiecka dufam a verim ze nove ivf bude uspesneeee.no neviem aky hormonik mi hapruje,do kelu...aj dnes bt 36,9😡.na genetike,v pohode boli sme tam asi 15min,aj to ztoho nas dr pucovala preco nema aj muz vymenny listok,ze jej nestaci z car ako pre par,ale vysetrila nas.povedala ze nevidi problem vzhladom aj k pribuznym oboch stran,ale este sa uvidi z krvi,mam volat o mesiac.utorok idem na tu hemato,tak aj to uz budem mat za,sebou..a do dalsieho ket mozno aj vysledky,tak asi to bolo aj dobre ze meska ta mrcha jedna,dnes 16.den😥

lusesita1312
3. feb 2017

@desza17 dakujem moja, aj ja verim, ze uz budeme uspesní konečne 🙂 a ty bud hlavne v pohode a vklude, lebo uz to mas len krocik od uspechu..na genetike isto nic nenajdu a hemato uvidis, ale tiez si nemyslim..no budes aspon pokojnejsia, ze si pre to vsetko spravila..tak uz len nech dojdeee 😈

desza17
autor
3. feb 2017

@lusesita1312 nemas zaco dakovat.a mas uz vysledky?

lusesita1312
4. feb 2017

@desza17 ešte nemám,až v pondelok,ale lieky som už vysadila,lebo už mi nerobili dobre ☹dám ti vedieť.

desza17
autor
4. feb 2017

@lusesita1312 povedali ti ze si mas vysadit?ale ms si este nedostala ze?nemala si ich asi este vysadit😳

lusesita1312
5. feb 2017

@desza17 no ja som tam zatial nevolala, az zajtra..ale tak ked 13. den vsetko negativne, tak to nemalo uz zmysel si myslim :( ms zatial nic este.a ty??

desza17
autor
5. feb 2017

@lusesita1312 kiezby sa stal zazrak a boli by vysledky pozitivne,moja.moja ms este ani chyru..ja uz neviem 😢

lusesita1312
5. feb 2017

@desza17 napisem ti zajtra ten uzasny vysledok :( no tebe sa to teda vlečie..to je tiez uz riadna smola..tak nic nam neostava len cakat.

desza17
autor
5. feb 2017

@lusesita1312 veru nic ine neostava.zajtra sa teda chces aj objednat na konzultaciu do mt?mne dnes meska ms 17.den.proste no coment.utorok idem na tu hematologiu,tak som zvedava.zas na druhej strane je to ok ze do vkladu budem mat po vysetreniach a mozno aj vysledky.

lusesita1312
6. feb 2017

@desza17 tak ako pises, mozno je to na nieco aj dobre, ze ti meskaju..ach jaj, len tie nervy pritom vsetkom. ano chcem sa rovno aj objednat, tak dufam, ze nas vezmu este tento mesiac, ze namaju toho velmi vela.nechcem to odkladat, ved chapes 🙂

desza17
autor
6. feb 2017

@lusesita1312 chapem,ze to nechces odkladat,verim ze vas do konca februara este vezmu,zvykli do dvoch tyzdnov objednavat,ale ako pises,v poslednom case mali toho dost.budem drzat palce.ja uz by som tiez najradsej volala,BT klesla o 0,2stupna tak uz hadam ms cim skor pride.

lusesita1312
6. feb 2017

@desza17 takže krv uuuplne negatívna,ale to som si myslela,že tak bude..A konzultácia 23.2. to sa veľmi teším a hneď od ďalšej ms môžme ísť na to..Tak snáď už KONEČNE v tomto novom cykle budeme úspešní. 😉 zatiaľ budem čakať na tvoj KET a na dobré správy.tak šup šup nech mrcha dôjde 🙏

desza17
autor
6. feb 2017

@lusesita1312 tak to som rada ze ste to stihli este tento mesiac,super.tak dva tyzdne budete cakat.som velmi zvedava co vam povedia na konzultacii,a ku komu ste vlastne objednani?moja mrcha ani dnes nedorazila,zufala som.

lusesita1312
10. feb 2017

@desza17 ahojky.ideme ku Krajkovicovi.som rada,že to ide celkom rýchlo.ja už mám dokonca aj po ms a dúfam,že aj tebe už došla,hm?

desza17
autor
11. feb 2017

@lusesita1312 super ze idete k nemu.ja som uz tiez dostala,presne na 14.den od pichnutia agolutinu,dala si načas.😳😕ale prisla a to je hlavne.uz som objednana na 21.2. To je 14.dc tak sa tesiiiiim.

lusesita1312
11. feb 2017

@desza17 tak výborne,bude to dobré a ďalšia ms až niekedy o 10 mesiacov 🙂 veľmi držím palce,nech je sliznica perfektná a všetko pôjde bez problémov..Vidíš a ja idem dva dni po tebe do heliosu 23.2. 👍

desza17
autor
11. feb 2017

@lusesita1312 dufam aj ja ze bude vsetko ok a este tento mesiac stihneme ket.inak ty beres aj dake vitaminy?ja len kys.listovu.som veeeeeeelmi zvedava,ze kedy idete nato..a aky protokol ti dajua taaaaak proste vsetko,silno budem drzat palceeee

lusesita1312
11. feb 2017

@desza17 protokol bude krátky určite.beriem femibion,ale teraz som všetko vysadila aspoň na chvíľku nech si telo oddýchne.ty len pekne papjaj kys..listovu a po vklade ananás 🙂 a pár dní pred skús červené víno,pohár každý večer.mne to vtedy pomohlo.🙂

desza17
autor
11. feb 2017

@lusesita1312 preco cervene vino?tiez pomaha?ja som predtym hned po ms papala chilli 3xdenne plus Evitamin.a ananas to jasneeee,to aj cely za den zdusim😆😆👶👶.

lusesita1312
12. feb 2017

@desza17 chilli je tiež super a vínko je na prekrvenie sliznice,takže asi ten istý účinok 🙂 skús prípadne do toho 21.2. piť alchemilku,vraj upravuje cyklus.

desza17
autor
12. feb 2017

@lusesita1312 alchemilku pijem uz od potratu,vzdy cez ms vysadim a po ms pokracujem.ja som taka nedockavaaaaa.a ty potom dva,dni pomne konzultacia,velmi ti drzkam palce