Veriace snažilky a IVF. Ako to vnímate?
Ahojte baby,
týmto chcem osloviť veriace snažilky, ktoré sa snažia a nedarí sa....
Ako to vnímate v duchu viery?
A ako ďaleko ste ochotné zájsť v medicínskej pomoci?
My sa snažíme skoro rok, ja mám za sebou nejaké vyšetrenia a keďže sú v poriadku teraz nasleduje spermiogram.
Ale cirkev predsa nedovoľuje ani toto vyšetrenie!
Čo si o tom myslíte?
Máte nejaké skúsenosti?
PPR pomáha orientovať sa v cykle ženy, ale čo ak je na príčine muž? V dnešnej dobe je to predsa 50 na 50!
Teda čo ďalej?
@lakrimosa joooooooooooooj testovanie samozrejme skoro som na to zabudla, tak ja som si robila najprv testy 4 dni pred mrchou samozrejme vyslo negativne, potom som si urobila na 3, 2 den tiez negativne a este pre istotu dve v ten den ked som mala dostat mrchu a potom samozrejme na dalsi den som dostala mrchu... a toto som absolvovala kazdy mesiac.... teraz viem ze neotehotniem len tak , tak ani nekupujem testy, lebo viem ze mrcha dojde 😅
baby, som na tom podobne...
joj a samozrejme sa trapim, kazdy den a hlavne pred mrchou ... to tie hormony ja viem 😎
ahoj, no ja som v tejto teme prvýkrat....no po pravde ja už sa nechystám nikam, čo príde príde...
no ja mám toho viac...menzes nikde, test negatívny, vysoky prolaktin, teda bol pred nedávnom, neviem aká je teraz jeho hladina, k lekárovi nemôže má tri týždne dovolenku, tak len čakám čakám a čakám
zatial nijaké extra vyšetrenia...lebo mne to trvá tak asi rok, čo sa nám nedarí, a lekár povedal že až tak vyše roka ked to bude trvať...
MR som absolvovala kvôli prolaktínu...ultrazvuky a tak len také základné vyšetrenia
no hej, rok je rok....len pre niekoho kto chce bábo a nepodarí sa mu to mesiac čo mesiac, tak mi to príde také nekonečné...
jááááj baby, a to ja platím materské v robote, a keby ste vedeli koľko násťročných mi donesie materskú a musím im ju zamietnuť, lebo nikdy nikde nerobili...no kde je tá spravodlivosť... ☹
verím, že príde ten čas, ked sa aj nám podarí 🙂
aj ja v tom dufam 🙂
strasne by som to chcela neriesit....
u nas mozny len pokus s embryom...ale len taky pokus je mozny, sanca je minimalna
@tortelinka ahooooj! Myslím na teba, že kde si! 🙂
idem off, ked niečo budem mať nové, dám vedieť....a keby ste mali vy niečo nové tak sa ozvite, dobrú noc 🙂
jej si zlata, cely den som robila v zahrade... 🙂
@tortelinka ahojky 🙂
@tortelinka no chýbala si v diskusnej partii 😀 bez teba to nie je ono! A čo si robila v záhradke?
TAkže s Franinou ťa spája francúžtina a so mnou teda si roľa? Ja som totiž geneticky sedliačka 😀
@iinka ahoj a netráp sa!

@franina to nič, je to normálne, ja som tiež naštvaná a už pol roka neberiem nič a nechodím na žiadne merania folikulov a podobné stresujúce blbosti... vylúčila som aj testovanie, sledovanie sa,... ale aj tak sa trápim ako blbec...