Vklad 19.12.2021
Ahoj je tu niekto taky co bol dnes na vklade?Aby som nebola sama co caka od dnesneho dna😊alebo sa chysta v najblizsie dni?
@aduska01111 fíha tak to riadne veľa to čo dvojičky 🙂 gratulujem a príznaky máš aké ? Ja idem 14.1 na kontrolu
@veronika300 no momentalne ma picha v podbrusku a prsia ma bolia..a krize ma vecer..a nohy ma riadne bolia...a ty mas teraz daake?no nevem ci dvojicky😀to by bola sranda
@aduska01111 čakám kedy mi začne byť zle ale zatiaľ nič stále to isté že má podbruško boli niekedy nie niekedy dosť a tie prsia rovnako no a nohy ma tiež občas bolia ..moja sestra má dvojičky 🙂
@veronika300 hej mate v rodine dvojcatka?a ake mala hcg na zaciatku asi nevies vsak?
@aduska01111 ona prirodzene otehotnela a ku podivu na začiatku mala hcg 90 a potom šla až na kontrolu kde bolo vidno že sú dve 🙂 no a ja mám ešte dosť nafúknuté brucho
@veronika300 ano to mam aj ja nafuknute brucho...to uz pri najblizsej kontrole bude vidno aj srdiecko?
@aduska01111 malo by ale uvidíme no
@ddudu ahoj a chces ist na dalsi pokus hned ci chces pockat?
@januska777 ahoj, chcem hned, nemam na co cakat. Rok sa pokusame už s umelým oplodnením. A ty? kde chodite? My do Brna
@ddudu ahoj, my chodime do ISCARE BA a pristup je velmi dobry, ja by som teraz asi dala tretiu davku ockovania, len neviem, ci mozem hned aj vramci ockovania alebo musim mesiac pockat koli ockovaniu
@januska777 mate ešte mrazacikov? aj ja rozmyslam nad tretiou davkou ockovania len ja som teraz pichala an clexane a to pred očkovaním nemôžem. počkam čo mi povedia v centre.
Baby - užívam clostilbegyt 3x denne.
Dnes som ale na jednu tabletku pozabudla a dala si ju o 45 min neskôr - vadí?
@ddudu mame 5 mrazacikov, dnes idem na 3.ockovanie aby som mala za tym a pojdem na dalsi pokus
@januska777 tak super, my sme mali spolu len 3 mrazaciky. Idem sa aj aj očkovať hned budúci týždeň. Veľa šťastia nám 🍀🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏
@veronika300 ahoj veronika.no ako sa citis?nejake nove pocity?
@aduska01111 ahoj každý deň niečo iné 🙂 dnes mi prislo už aj zle a tak ťažko mi je od žalúdka mám zápchu predtým tie dni som mala aj brucho ako balón nafúknuté ale to už sa zmenilo chvalabohu no a prsia má trošku viac bolia podbruško vôbec ty ? Nabudúce piatok mam kontrolu či bije srdiečko
@veronika300 tak ja som v stredu troska spinila tak slaboruzovo..volala som do car a povedali ze to neni take hrozne zvysili mi progesteron na 3 tabletky a ze ak sa zhorsi mam dnes prist...lenze mi to v stredu hned ustupilo a zatial sa uz nic nerpbilo tak som rada..no dnes mi od rana zle ..stale mam pocit ze aj ja pojdem vracat ,hlava ma dnes riadne boli ,aj v podbrusku ma trochu boli aj vajecniky a krize ma vcera riadne boleli...ja idem az na buduci pondelok tak dufam ze vsetko vporiadku
@aduska01111 verím že bude tak chválabohu že to prešlo Tak oddychuj lež a keď ti je zle vraj je to dobré znamenie 🙂 stále to mohlo byť uhniezdenie keď takej farby a prsia ta bolia či nie ?
@veronika300 ano aj prsia ma bolia,som zabudla napisat...len lezim od stredy🙂kukam tv a lustim krizovky😀
Baby tak zajtra ma čaká ďalšie IUI 🙏 dnes folikul 21mm, pichli mi ovitrelle hneď a zajtra ráno na zákrok 🙏 snáď nájdem // tak ako vy 🙂
@marinecka95 držím palce
@marinecka95 drzim vsetky prsteky aby vsetko dobre dopadlo🙂
Dakujem baby, vám sa ako darí?
@marinecka95 no ja celkom dobre...sem tam ma boli podbrusko,krize ,spat sa mi stale chce😀,,v pondelok idem na kontrolu tak som zvedava co mi povedia
@aduska01111 ja ako kedy dakedy mi je zle mám nafúknuté brucho ja idem zajtra na kontrolu tak zažívam riadny stres
@veronika300 tak to si viem predstavit ,ja som tiez v strese z pondelka...potom napis co ti povedia..budem drzat palce✊
@aduska01111 nebojte baby, všetko bude ok 🙂 a pevne dúfam, že 28.1 po krvi sa pridám k vám 😄
@aduska01111 ahojte dievčatá tak zatiaľ všetko v poriadku chválabohu
@veronika300 no super, teším sa s tebou. Ja sa už akurát veziem domov z IUI tak dufam, že tentokrát dopadnem tak dobre ako vy 🙂

@veronika300 ahoj moja...tak rano som bola na sonoe....tak videli zatial gestacny vacok aj cosik vravela o malej bublinke.. 😊a poobede mi volali ze som tehotna a hcg mam 2906...tak idrm 17.01 na poslednu kontrolu a pojdem uz ku svojej zenskej