Vklad 19.12.2021
Ahoj je tu niekto taky co bol dnes na vklade?Aby som nebola sama co caka od dnesneho dna😊alebo sa chysta v najblizsie dni?
@aduska01111 koľko dni po zákroku si?
@marinecka95 ja som bola len teraz v nedelu takze 2 den som
@aduska01111 aha, no to môže byť spôsobené samotným zákrokom. Na to, či sa to podarilo je ešte veľmi priskoro aby si niečo cítila 🙂 to sa ukáže až za pár dní 🙂
Držíme si palce 🥰
@marinecka95 ja viem ved to ze to skoro..hlavna vec ze uz uvazujem pomaly nad testovanim😀ale to je riadne skoro..skusim vydrzat do nedele...ano drzime✊a ty dnes so kolky den stvrty?
@aduska01111 17. som bola … áno 4tý deň. Máte predpísaný baby aj progesteron?
@aduska01111 teraz pozerám, že si okres TS ☺️
@marinecka95 ano mne predpisala progesteron..ano ts a ty si odkial?
@aduska01111 tiež si vkladám 2x denne … ja tiež TS ☺️
@aduska01111 ja som s Lm a tiež mám progesterón vkladať ráno večer a koľko dnove embrii ti dávali ?
@veronika300 ja tiez 2 krat den rank a vecer...a 5 dnove embryo mi dali aj ostatne 3 su 5 dnove.....a tebe ake davali?
@marinecka95 no to je sranda😀ale dobre...tak sme blizko.mozno ak sa podari sa streneme v nemocnici😄
@aduska01111 mne tiež 5 dňovu hatchujucu blastocytu a keď ideš mať menzes bolievaju ťa vaječníky ? Lebo mňa vždy bolelo podbruško ale posledný pol rok sa to zmenilo že má bolievaju vaječníky aj teraz v podstate cítim podbruško ale dosť aj vaječníky
@veronika300 ano ja ked idem mat menzes ma boli vsetko vajecniky krize prsia....dufam ale ze menzes nedostanem🤔mne menzes tak chodi 31 az viac dni...mam taky nepravidelny
@aduska01111 mne tiež v podstate ja mávam aj ovuláciu okolo 18 až 22 DC určite nedostaneš to ja sa pýtam preto že či to je v poriadku že bolia vaječníky lebo ono vždy keď som bola tehotná tak som mala príznaky ako pred ms len silnejšie a ms neprišla
@aduska01111 bodaj by 🙂
@veronika300 lebo aj teraz ma bolia vajecniky...nevem ci to moze byt aj pri uhniezdovani?
@marinecka95 no ved to😃
@aduska01111 ja sa asi skúsim testnut uz zajtra to bude 5 deň po vklade
@veronika300 ved ako chces ale myslis ze 5 den to bude vidno?si mala vydrzat aspon do vianoc😄
@veronika300 s testom asi ešte pár dní počkaj, aby si sa zbytočne nevystresovala a nebola sklamaná
@aduska01111 veru asi naozaj radšej počkám do Vianoc
@veronika300 spravne..ja viem ake to je.ja by uz dnes 2 den testovala no co stoho ked najblizie dni este by som nic nevidela😄
@aduska01111 ahojte dievčatá tak ja som už testla je tam slabá čiarka dúfam že bude silnieť
@veronika300 wau, no šup daj sem ten teeeeeest ☺️
@marinecka95 dúfam že to stačí na začiatok druhy test spravím na Vianoce
@veronika300 noooo teda 🙂 vyzerá naozaj pozitívny. Len teraz ma napadlo, že či nemôže byť pozitívny ešte z ovitrelle, pregnyl alebo čo si mala pichnuté ? 🤷♀️
@marinecka95 to som nemala pichnutie ale dúfam že bude silnieť lebo už mám tých potratov dosť po sebe
@veronika300 verím, že áno 🙂 potom pridaj aj ďalší testík. 🙂
@veronika300 ale je to zázrak, že ti ukázal tak krátko po zákroku 🤷♀️ Ale držím palce, nech to dopadne na jednotku 🥰

@veronika300 mna vcera vecer riadne vajecniky boleli...dnes som mala troska krce v podprusku,ale uz vpohode...ja dnes len 2 den tak uvidim