Vklad 19.12.2021
Ahoj je tu niekto taky co bol dnes na vklade?Aby som nebola sama co caka od dnesneho dna😊alebo sa chysta v najblizsie dni?
@veronika300 áno len veriť, že všetko bude OK 🙂
Ja sa cítim asi stále rovnako, občas zášklb, hlavne večer mám také tlaky v podbrušku ale zatiaľ nič extra, Veď dnes mam len 5 deň po zákroku.
@marinecka95 ďakujem no len po ivf sa to inak počíta ťa blastocyta má 5 dni plus 5 dní od zákroku takže už 10 deň tak preto si myslím že už ukázalo neviem no
@marinecka95 no veď to že to je ešte skoro pre teba
@veronika300 áno, viem. Na 10 DPO už môže byť kľudne takáto čiaročka. Držím palce 🙂
@marinecka95 ďakujem pekne aj ja držím palce
@veronika300 veeeeeľmi skoro 🙂 testovať budem najskôr 27.-28.12, to by už mohlo niečo ukázať
@marinecka95 no to už by možno mohlo
@veronika300 takže uvidíme či povie môj test 🙂 snáď bude podobný tvojmu ☺️
@marinecka95 držím palce
@veronika300 dakujem 🙂
@veronika300 tak predsa si to nevydrzala?😀ale chapem ta...a som rada tesim sa stebou...no po ivf sa to inak pocita...tak to ja tiez uz 8 den...ale tiez uz sa nevem dockat kedy budem testovat..ja mala dnes taky zvlastny pocit ked som isla obedovat..tak cudne ma brucho bolelo a pocit ako keby som sa bala...normalne sa my az ruky triasli..no zvlastne to bolo..ale to len chvilku..len som ako keby citila ze sa nieco vo mne deje...tak som zvedava
@aduska01111 ja som zabudla že ti si neskôr o pár dní takže v podstate ešte tiež máš čas do testovania 🙂 ďakujem pekne ja som v miernom strese stále že čo bude ako bude niekedy sa vraví že to ženy cítia tak možno si cítila naozaj babo
@veronika300 no neviem co to mohlo byt alr bolo to take zvlastne....este aj manzelovi vravim ze sa cudne citim ako by som sa bala a som mu ukazovala ako sa mi ruka trasie....😃to by bola sranda keby som citila to ako sa babatko zahniezduje....ale to si zase nejdem nic nahovarat.....inak citim este ako ma nohy bolia ako by som mala svalovicu....no uvidime ako to dopadne...
ahojte dievčata, chodíte po vklade do roboty či len ležíte a nič nerobíte? lebo ja neobsedím 🤔
@ddudu ja som PN ale skrz aj potratov predtým a snažím sa ležať ale moc sa mi to nedarí furt niečo treba urobiť
@ddudu ako dlho si po vklade ?
@veronika300 dne som 5 den po vklade, tiež som PN ale neviem len ležať tak robím doma všetko pomaly len jasné 🤗
@ddudu ahoj tak ja sa snazim len lezat som 3 den po vklade....😊
Baby tak ja som dnes 6 dní po IUI (iui 17.12) a dnes mám hnedý výtok - zatiaľ len po utreti na wc 🥴 nechcem si nahovárať, že sa uhniezďuje ale nechcem si pripustiť ani to, že sa mi čoskoro spustí MS
@marinecka95 a kedy ti bežné chodí ms ?
@veronika300 cca 30 dňové cykly mám. Dnes mám len 19DC.
@marinecka95 tak to môže byť dobrý znak uhniezdenia 🙂
@veronika300 no dufam 🙏 v pondelok testujem
@marinecka95 daj potom vedieť 🙂
@marinecka95 aj ja som zvedava....urcite to bude dobre znamenie🙂
Ano dievčatá ozvem sa určite, snáď ma pred testom neprebehne MS 🥴
@marinecka95 to dufam ze nikoho z nas😊
@aduska01111 dievčatá šťastné a veselé Vianoce vám prajem v kruhu najbližších s láskou a nádejou

@marinecka95 to je pepino test iny som doma nemala dnes si pôjdem asi kúpiť bojím sa ale nič iné ako veriť my neostáva aj vy potom pridajte svoje a aké máte pocity ? Ja rovnako mierne tie menštruačné kŕče a trošku prsia predtým keď som bola tehotná má dosť boleli prsia tak uvidím