Vklad 19.12.2021
Ahoj je tu niekto taky co bol dnes na vklade?Aby som nebola sama co caka od dnesneho dna😊alebo sa chysta v najblizsie dni?
Šťastné a požehnané Vianoce Vám prajem 🙏🎄⭐
Dievčatá prajem Vám krásne Vianoce a šťastný Nový rok splnených túžob a prianí 🥰
Ja potrebujem pauzu tak sa na nejaký čas s Vami asi rozlúčim. Budem Vám držať palce. Ja mám aj dnes špinenie, dnes silnejšie, neviem, mám pocit, že to opäť nevyšlo …
Stastne a veselé Vianoce vam prajem, ja som mala štvrtok opu a v sobotu 18.12 o 2 dni som mala et vklad… držím vam všetkým palce
@mmt11 aj my ti drzime palce😊oddychuj a uzivaj si vianocne sviatky...ked sa chystas testovat?
@aduska01111 dievčatá už ste niektoré testovali ?
@veronika300 ja uz som dnes skusala..ale som len 6 den..ja tam slabucka 2 ciarka .tak som zvedava😀a ty?
@aduska01111 vážne jej super gratulujem pošli fotku 🙂
@aduska01111 a aké máš príznaky ?
@aduska01111 ja od vtedy testujem každý deň ako psycho ale nevadí lebo dnes mi došli testy takže asi spravím ešte pondelok keď pôjdem kúpiť test a potom už len krv dúfam že všetko dopadne dobre
@veronika300 dufam ze vsetko dobre dopadne..mna kazdy den picha v podbrusku....aj teraz momentalne..vcera som mala take nohy oslabene riadne ma boleli...dufam ze to bude dobre...no nemam taky kvalitny fotak nevem ci tam daco uvidis
@veronika300 lepsie to vidno nazivo ale hned ju bolo vidiet
@veronika300 a ty mas daake priznaky?
@veronika300 trosku som ho stmavla aby to bolo viac vidno ked vyschol..co myslis?
@aduska01111 áno pekne ti ho vidno mne tiež prvý bol takýto držím palce nech to dobre dopadne mne je občas zle čo sa čudujem lebo je to ešte len úplný začiatok a to podbruško má bolí občas
@veronika300 tak tebe to uz krasne vidno...zase sa otestujem zajtra som zvedava...keby nam to dobre vsetko dopadlo..mna tak casto picha v podbrusku a vajecniky bolia...dnes ma aj krize boleli..a tie nohy ma zase qko by som mala svalovicu
@aduska01111 verím že nám to dobre dopadne musí mňa bolelo to podbruško ale teraz dosť vaječník druhý už nemám lebo raz som mala mimomaternicové tak aj teraz sa bojím ale hádam to bude tam kde má 🙂 verím že tebe bude tiež tak pekne stúpať aj prsia ta bolia ? Kríže aj mňa bolia obcas
@veronika300 prsia ma skor svrbia ale malokedy.tak tk dufam ze to bude tak krasne stupat ako tebe....a presne ze to bude tam kde ma byt🙏zajtra testujes zas?
@aduska01111 nemám už test 🙂 takže až pondelok
@veronika300 a ty ?
@aduska01111 ahoj, skúšala som testovať včera, to bolo 6.deň po ET a mala som tam čiarku… no je to 10 deň po pichnutu ovitrelle, tak to môže klamať, no nevedela som vydrzat, mala som 1xpotrat prirodzene, 2 mmt prirodzene, 1x Et, 2x ket… teraz mám další ET, no uvidím… v utorok idem na krv, tak počkám asi až dovtedy, lebo som čítala potom, že ovitrelle sa drzi u niekoho aj 12-14 dni tak som to nepovedala este ani priateľovi aby nebol sklamaný neskôr…tak ešte sa netesim, dám určite vedieť ako to dopadne 🙂 vidím že ty máš čiarku, gratulujem 🙂
@aduska01111 myslené to bolo tak že mala som 2 čiarky, zle som napisala
@mmt11 myslím že ovitrel už by to nemal byť ale tak určite ešte skús neskôr silno držím palce že to bude tehotenstvo a predtým tie vklady nevyšli ? Ak smiem vedieť kam chodíš do centra ? Lebo sranda že prirodzene vyšlo a potom to ET nie a kety nie
@mmt11 aha no chapem..no skus vyskusat,nevien dpkedy by mal vyprchat ovitelle bo ja som podstupila zatial iba kety nie et....jasne daj vediet by budeme cakat a tiez testovat😃ja urcite zajtra budem ....
@veronika300 ahoj, no ja najprv prirodzene to bol potrat…, potom zas prirodzene po 8 mesiacoch snaženia a bolo to už mimomaternicove, odobraty jeden vajcovod… potom som začala chodiť do GINFIV BA mala som et, potom ket a neúspešne tak sme si dali pauzu že ideme cez leto na dovolenku atd, tam som prirodzene otehotnela no zase bohužiaľ mimomaternicove a zobrali aj druhý vajcovod… potom som mala po 2 mesiacoch ket a teraz et v prirodzenom cykle… žiadne vklady mi zatiaľ nevyšli…celé toto trvá zhruba 2 a pól roka čo som všetko napísala… do ginfiv chodím cca 7-8 mesiacov
@veronika300 no ja už len môžem na ivf pretože nemám žiadny vajcovod… ty kam chodís do akého centra?
@mmt11 ja do heliosu do Martina tak máš tiež celkom dosť za sebou ja som mala 4 krát potrat prirodzeným otehotnením a 1 mimomaternicové tiež odobratí vajicovod o bábätko sa snažíme 3,5 roka a do ivf som šla hlavne kôli genetickemu vyšetreniu embria čo sa nám nakoniec nepodarilo vyšetriť ale tak verím že aj tak sa nám podarí donosit . Každá si to zaslúžime a verím že keď sa staneme maminami budeme si to veľmi ceniť
@mmt11 ahoj a mas aj nejake.pocity? Prejavy?
@januska777 ahoj, boli má podbrusko, ale to má vždy pobolievalo z z tabletiek ktoré si vkladám - progestenalle… ty si tiež po vklade?
@mmt11 ano som, len nic zvlastne az tak nepocitujem, najprv ma viac boleli prsia, teraz len bradavky a obcas ma pichne vo vajecnikoch a obcas krize, nic ine, takze zacinam byt z toho trochen nervozna...

@veronika300 Aj ja vam prajem krasne vianocne sviatky v kruhu svojich blizkych....a aby sa nam splnil ten najkrajsi sen😊