Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
A ako to je teraz s ms? V mojom cykle by som mrchu mala až 7.2 na 32DC. Lenže teraz keď som mala odber na 13DC co bolo 19.1 a dnes je 25DC tak ako to mám rátať???
@lienka_9 noo mne úprimne poobedne testy ukazovali krajšie čiarky ako tie ranné toto je 6. Deň poobede
Ja to nevydržím dievčence.... pomoc...
Ráno testujem... ( rána mavam tazke a verím, že aj zajtrajsie bude a sila na test nebude)
Tiež ste niektorá na tom tak nalomená?
Ahojte dievčatá, dnes som našla vašu debatu a po prečítaní som sa ukludni la 😉. Tiež som bola na vklade KET (prvom) a prvé dni som sa len sledovala, teraz je to už lepšie. Verím, že nám to vyjde. Chodim do Iscare BA.
Ďakujem ešte raz dúfam ze sa to podarí.... že to dáme všetky...... Len už mám dlhú cestu za sebou a jednoducho už to akosi nezvladam
@emuska888 ja 3krat IUI bez úspechu.... 1IVF bez získaných vajíčok...... 2IVF toto 2vklad KET 1 KET bol neúspešný.... Pred 5 rokmi rakovina krčka maternice..... Po 1IVF minulý rok podozrenie na rakovinu sliznice maternice bola my brana vzorka a kyretaz my robili chvála Bohu rakovina nebola potvrdená....... už si niekedy hovorím ze by aj stačilo.....
Dobré ránko krásky lásky 😘
Dnes 8 deň už len 6 dní.... leti to... sme silne to dáme.
Prajem každej z nás krásny pozitivny utorkový prvý február ❤

Kľudne sa už testujte ja som tri krát po ket mala ducha na 5 deň 🙂