Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
@lienka_9 na priznaky je skoro všetko je z progesteronu 🙂
@verka138 nevešaj hlavu skús ešte o dva dni a uvidíš 🙂
@bambi275 aj tebe, cas sa krati a u mna nervozita narasta
@verka138 podla mna je to prilis skoro ale to je moj nazor
@januska777 presne, aj u mňa
Ja sa priznam že som si robila na 4 deň mamatest, bola tam veľmi slabá čiarka ale to bolo z ovitrelu určite, a odvtedy už bojím testovať
@lienka_9 toto bude veľmi silný vnútorný boj
Baby tak ja som sa práve teraz odvážila spraviť test
@lienka_9 mega super. gratulujem
@januska777 ďakujem ❤️ bála som sa ale nakoniec som neodolala, mala som taký vnútorný pocit že mám ísť do toho
@lienka_9 spravila si mi radost a mas nejake pocity, prejavy?
@januska777 vôbec žiadne, uz ani tie prsia ma nebolia tak ako boleli..inak nič... skúsim otestovať zasa zajtra ráno.. snáď bude silnejšia
@lienka_9 moc držkám palce
@januska777 ďakujem, aj ja tebe a aj ostatným kočkám čo sme tu spolu ❤️
@januska777 no paráda GRATULUJEM ❤🙏
Ja som prave prisla z Lekarne. Mam mamatest a isla som vam písať, že zajtra asi skúsim.... ale tak si ma naladila , ze isto skusim...
@lienka_9 gratulujem potichúčky ☺️
Baby ja vás tu tak potichúčky sledujem, ja som dnes dostala ms po druhej neúspešnej IUI. Tak sa pripravte na moje otázky ohľadom IVF 🙊
@marinecka95 ďakujem ❤️

Ahojte baby tak dnes som netestovala akosi sa my nechcelo 😬 sorry za včerajší vylev akosi to na mňa došlo 😪.... Presne tak krásny utorok prajem ❤️❤️