Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
A ako to je teraz s ms? V mojom cykle by som mrchu mala až 7.2 na 32DC. Lenže teraz keď som mala odber na 13DC co bolo 19.1 a dnes je 25DC tak ako to mám rátať???
@niikoletka najlepšie ráno však?
@lienka_9 noo mne úprimne poobedne testy ukazovali krajšie čiarky ako tie ranné toto je 6. Deň poobede
@niikoletka aj si mala príznaky?
Ja to nevydržím dievčence.... pomoc...
Ráno testujem... ( rána mavam tazke a verím, že aj zajtrajsie bude a sila na test nebude)
Tiež ste niektorá na tom tak nalomená?
Ahojte dievčatá, dnes som našla vašu debatu a po prečítaní som sa ukludni la 😉. Tiež som bola na vklade KET (prvom) a prvé dni som sa len sledovala, teraz je to už lepšie. Verím, že nám to vyjde. Chodim do Iscare BA.
Dúfam baby moje 😪 skúsim sa ukludnit
Ďakujem ešte raz dúfam ze sa to podarí.... že to dáme všetky...... Len už mám dlhú cestu za sebou a jednoducho už to akosi nezvladam
@emuska888 ja 3krat IUI bez úspechu.... 1IVF bez získaných vajíčok...... 2IVF toto 2vklad KET 1 KET bol neúspešný.... Pred 5 rokmi rakovina krčka maternice..... Po 1IVF minulý rok podozrenie na rakovinu sliznice maternice bola my brana vzorka a kyretaz my robili chvála Bohu rakovina nebola potvrdená....... už si niekedy hovorím ze by aj stačilo.....
Dobré ránko krásky lásky 😘
Dnes 8 deň už len 6 dní.... leti to... sme silne to dáme.
Prajem každej z nás krásny pozitivny utorkový prvý február ❤

Kľudne sa už testujte ja som tri krát po ket mala ducha na 5 deň 🙂