Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
No dievčence, ja už poznám svoj verdikt z krvi-bohužiaľ negativna
@emuska888 ach to ma mrzi
Ja ked si predstavím, že ak to nevyšlo co ma zasa čaká.... imuno, Medrol, čakanie a hladanie príčiny.... nemam uz na to síl... najradsej by som sa na to vyprdla, ale ešte mame dva nanuky...
Neviem či zaspím som nervózna ako bude ráno..... Dnes my mala prísť ms viem ze nemám nato prihliadať ale ani len náznak že bolesti ako som mávala pred ms.... Vieto co aa chcem spýtať neviem co to je ale par dni vnímam akoby také ťahanie alebo postipovanie v okolí pupka nemáte to niektorá také cudne to je......
@verka138 to som citala ze by to malo byt ono
Ahojte tak dnes 10 deň a test biely ani len dúšik pomaly to vzdávam 😪
@verka138 ja stale verim ze ti to vyjde🎀
Ahojte,
Ja som mala rano na papieri ružové, a aj som spinila. Po vymene intim a zavedeni Amelgenu zatial nič. Ale nevidim to dobre.
Baby, tie co ste si vyberali amelgen 400mg na predpis koľko ste doplacali? Ja som ho doteraz kupovala len v ČR tak neviem ako je to na Slovensku keď mám VŠZP

@lienka_9 poznam to my od kedy sa snažíme tak mam hore 23 kg a keď som bola na takom rozbor alebo ako to mam nazvať tak nemám v sebe veľa tuku na vyše ale všetko to bola voda a teraz tak isto len voda ide hore.... Ta hlava sa sem tam zatočí aj mne ale to len málo kedy....