Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
Dobré ránko dievčence, krasnu stredu prajem...
Dnešny test biely ako sneh...😶😔
Ahojte ak sa k vám môžem pridat tiež som bola na IUI 24.1 a bolia vás prsia niektorú? Mna dnes ráno ako som vstala som si musela dať rovno podprsenku. Robila som si test clearblue ale ten mi ukázal úplne takú slabulinku čiarku že to nechcem ani pokladať za ducha. Na fotke to nie je vidieť. A ďalšia vec vyhadzala sa mi tvar. Je to dnes 9 deň po. Máte niektorá niečo podobne?
Ja som už dve noci skoro vôbec nespala..neviem či od radosti alebo je to konečne nejaký príznak
mna strasne prestrasne boli hlava a tiez nemozem spat, dnes som od 3:30 hore 🙄
@lienka_9 podľa mňa je to príznak ja som dnes 14dpt a tiež nespím aj keď som unavená som ako sova😀
@niikoletka joj uz aby som mala aj ja 14 deň od ET 🙂
@lienka_9 joj pre mňa bude výhra keď prežijeme 6 tt teraz ma čaká najhoršie obdobie 😢
@niikoletka na takéto myšlienky radšej ani nemyslím, ani ty memysli
@niikoletka ja som toto mala minulú noc 😁
@lienka_9 supis
@januska777 áno
@januska777 ano ale to asi z progesteronu 🙂
@emuska888 predtym som az tak nafuknuta nebola ale tak netusime🤷♀️
@januska777 ja mam plynatost a nafuknutost nonstop od vkladu 🙏
Ja nespim od vkladu.....
Brucho mam nafúknuté, kŕče, prsia jeden den ano druhy nie, naladovost, smädi ma strašne a hladna som stále....
Dnes biely, v piatok skusim znova....
@bambi275 ja chcem zajtra ráno uvidím... Neviem ani sama pri 1 vklade ma boleli len vaječníky teraz cítim aj také postipovanie priamo v meternici no uvidím ako to celé vypáli..... strašne aj veľa cikam nikdy som tak nebyvala že aj v noci ma zobudí 2krat že musím ísť na WC lebo sa už idem docikat...
@alex1656 ja uz som nevedela co si mam dnes obliect 🙂
@verka138 to ale vyzera nadejne si myslim, ja spim ako zabita, tych mojich 6 hod 🙂
@januska777 bodaj by 🙏🙏🙏 uvidím testujem zajtra zatiaľ bola len 1 čiarka.... No ja som pred ivf schudla 17 kg lebo mi to Dr v centre odporúčal ale ako som teraz po 2 vkladoch tak už mám 5 kg hore a to išlo všetko len voda ani gram tuku čiže lieky určite riadne zavodnuju lebo jem to co stále

@lienka_9 gratulujeeem 😊