Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
@alex1656 ja mam pocit akoby mali prist kramy, termin je o 2 dni, ale test som si este nerobila...skusim zajtra
@januska777 supereer a ktory den si ?
@januska777
@emuska888 baby super ❤️❤️ ja som si dnes chcela ale som odolalala ze skúsim zajtra ešte 😬😬
@emuska888 11 den
@verka138 ja verim ze to tam bude, u mna je to 1x co sa mi takto ukazal test tak len verim ze farbicka budr silniet
@januska777 tak len nech silnie 😘😉 no u mňa odzneli akékoľvek príznaky co som pred tým pociťovala 😱
@januska777
@emuska888 super gratulujem ❤️ držím silno ✊✊
@tinta30 uzivas utrogestan alebo progesteron?
@lienka_9 dakujem, modlinkam sa nech to tak ostane
@lienka_9 ja som mala vklad 14.01.22 bola som na ultrazvuku minulý štvrtok a bolo vidno všetko okrem srdiečka... bola som podla MS v 5+5tt a podla ultrazvuku 6+1tt babatko vobec nezaostava prave naopak uz ho bolo vidieť malo 0.38 mm a čakáme na akciu srdiečka...ďalší ultrazvuk je 11.02.22 ❤❤❤
@lienka_9 ja som baby síce tento pokus neotehotnela ale nechty som dala po niekoľkých rokoch dole 🙉 fuj, čo som sa všetko dočítala - také svinstvo ktoré ide cez nechet do tela, že samú seba nechápem ako som to mohla mať na rukách. Teraz nehovorím o tehotenstve ani o tom, že toto práve bráni počatiu. Odhliadnuc od všetkého je to bordel, svinstvo, samá chémia 🤷♀️
@marinecka95 preto ich dám hneď po potvrdení dolu
@lienka_9 určite schvaľujem toto rozhodnutie 👍
Ja som teraz presedlala na japonskú manikúru, keďže som zvyknutá mať a mám rada upravenú ruku 😉
@lienka_9 nie urcite si nic nejdem davat dole ;) kamosky ktore uz aj porodili po ivf si farbili vlasy hned ako zistili ze to vyslo normalne zili fungovali 🙏 ja uz davno viem ze jedine na com zalezi je sila embrya... skusala som mozne aj nemoze a nikdy nic nepomohlo...teraz zijem ako pred tym a vsetko ide lepsie ako ma ❤
@lienka_9 som sa inspirovala tebou...snad je to na dobrej ceste
@januska777 určite áno ❤️
Babyyyyy som 13den po robila som si test mama test slabá čiarka a Dr max žiadna co myslite ja tomu neverím bože 9 rokov túžime vidieť čiarku dúfam ze je to pravda

@lienka_9 ou tak to je ozaj dost...akurat to pozeram 15.06 platim a je v baleni 15 cipok...a ako sa citite?