Vklad 24.1. 2022
Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
@andrea_r016
Tak vidíš... viem ze tam bola nejaka kočka ale popravde som sa moc nesustredila myslienky sim mala v maternici 🙊🙈.
Este 13 dni....😧😩😬
Baby čítala som o tom 🍍 že pomáha na uhniezdenie... budete niektoré piť alebo jesť??
Je to rôzne.... Ozaj platí podľa mňa bud alebo a môžeme robiť čo len zivne vieme.... Kamoška išla po vklade do prace lebo musela a bum vyšlo to.....
žienky, ja neverím na tieto povery :D keď sa má uchytiť tak sa uchytí a keď nie tak nie 🙂 nemyslím, že by ananás až tak pomáhal 🙂 a obzvlášť nie keď ste po ET/KET...však máte lieky na podporu sliznice a aj udržanie 🙂 ja som pri druhom vklade brala len lieky prolutex clexane a vyšlo to ale síce len do 8tt, ale nerobila som z toho vedu, že teraz toto brať a hento 🙂 podľa mňa menej je viac 🙂 toť iba môj názor 🙂 verím, že ma zaň neukamuňujete 🙂 držím sa len rád lekárov a toho čo mi predpísali 🙂
@andrea_r016 súhlasím s tebou, len ma zaujímal váš názor 🥰
Ahojte, ja dnes vklad a tiez som sa chcela spytat za ten ananas
@januska777 držím ti palce 🙂 aké máš pocity? do ktorého centra chodíš?
@lienka_9
@vierka138
Ja nie som za tabletkovu náhradu preto som dva tyzdne jedla ananas ale pri poslednom vklade nezabralo 😩
Tiež sme boli na mekáč 😃
@andrea_r016
Áno maš pravdu ak to ma vyjst vyjde to.... ananas jedavam bežne takže prečo nie teraz ( ak je na tom troška pravdy)
Nechce sa mi zajtra do práce 😩
@bambi275 inak ananás odporúčaju jesť až po vklade alebo po ovulke 🙂 podľa mňa je to všetko o tom embryu ako sa uchytí a hlavne genetike 🙂 to iste mi povedala moja gyn Mudr. Gaťová tiež z GF kde chodíš 🙂
@andrea_r016 mne muž akurát doniesol z obchodu ananasovu šťavu, tak už ju vypijem ☺️ keď vravíš po vklade tak už môžem dnes
@andrea_r016
To meno mi nic nehovorí. Je tam nova? Ja poznam len dr. Gala a dr.Švecovú ako vravim jedávam ho bežne takže...
@verka138 ja som tiez tyzden ostala doma
Dobru noc dievčatá, prvy den za nami. Krásne sníčky ❤
Dobrú noc veru 1 deň za nami ❤️❤️🤞❤️❤️

@verka138 inak to som sa chcela spýtať natu kávu... Lebo ja som kavickarka max 2 za deň ale povedala som si že od vkladu už nebudem piť a asi moje telo utrpelo šok 😃 ráno sa mi hlava točila musela som si hneď ľahnúť ako som vstala